Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas bez zmian ...

u weterynarza nie byliśmy ... rany nie krwawią, osłaniamy żeby Księżniczka przy nich nie gmerała, pójście do weta prawdopodobnie nic by nie zmieniło ... szwy się rozeszły bo po usunięciu zmian był duży ubytek skóry ... jutro będę rozmawiała z dr Hildebrand to zapytam co z tym robić - może czymś zasypywać, przemywać

Fionka nie chce się bawić na spacerach ... jest smutna :-(

Posted

Asia - te rany same się zasklepią - tym się nie martw;) można by jej smarować to czymś przyspieszającym ziarnicowanie się...ale czy w jej przypadku można (alergia?) nie wiem...choc chyba srebro koloidalne jest całkowicie obojetne...no nie wiem...trza by poczytać:cool3: i to na nosku też bym tym smarowała jeśli by sie dało...

Buziaczki dla Was!:buzi:

Posted

[quote name='Skibi']Asiu,
A kołnierz? Nie pomógłby Wam choć troszkę?[/QUOTE]

kołnierz trzebaby zakładać to by sobie nie rozdzierała pyszczka tylko że ona ma rany na szyi :-( muszę pomyśleć jak zabezpieczyć to wszystko

[quote name='malawaszka']poniedziałek już jutro - MUSI przynieść dobre wieści - w końcu muszą być dobre!!!!! :kciuki:[/QUOTE]

dobrze ze chociaż Wy wierzycie ... mi brakło sił nawet na wiarę

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiu ..może pogoda jej nie pasuje ...może boli i swędzi ...zobaczysz ... :glaszcze: uda się :kciuki:[/FONT][/QUOTE]

jej nigdy nie przeszkadzała pogoda ... nienawidzi deszczu ale jak podczas zabawy zaczęło padać nic sobie z tego nie robiła ... zabawa była najważniejsza, a teraz .....

[quote name='andzia69']Asia - te rany same się zasklepią - tym się nie martw;) można by jej smarować to czymś przyspieszającym ziarnicowanie się...ale czy w jej przypadku można (alergia?) nie wiem...choc chyba srebro koloidalne jest całkowicie obojetne...no nie wiem...trza by poczytać:cool3: i to na nosku też bym tym smarowała jeśli by sie dało...
Buziaczki dla Was!:buzi:[/QUOTE]

nasza psiura Bambuś kiedyś miał szyte udo bo pies sąsiadów go oskalpował ... wet szył dobrą godzinę a ten podelec przekochany "rozsznurował to w 5 minut ... wet kazał zostawić takie udko bez skóry i czekać aż sie samo zagoi ... było dobrze

a o sreberku już słyszałam ... kończymy kolejną butelkę ozonelli i zaczniemy sreberko
tylko dostepne jest Ag 100 i Ag 250 ... tylko teraz które ???

a to nasz Bambuś zwany Bińkiem
odszedł po 10 miesiącach walki z nowotworem
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/bombus/SCN_0015-1.jpg[/IMG]

Posted

weź silniejsze:p choc tak naprawdę to ni mam pojęcia, które:oops:

Tora rozdziabała sobie szew po usunięciu guzka na udku...dziura była taka wielka, że aż mięsien było widać - wet powiedział, że tego nie da sie juz zeszyć, bo trzeba by wycinać mięsień, żeby naciągnąć skórę...dał nam receptę na robioną w aptece maść z neomycyną i czymś tam jeszcze - tylko w lodówce to można przechpwywać...po 8 dniach smarowania tym prawie było zagojone:p

Posted

[quote name='Kana']Ale taką na cale cialko :loveu:
Od czubka nosa po końcówke ogonka :evil_lol:[/QUOTE]

[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_1576.jpg[/IMG]
no ma ... a do tego tylko maskę pgaz i będzie tak jak mówisz ;)

Posted

post ze zdjęciem ... nie mogę go edytować wrrrrrr

tak laleczka spała dzis rano ... znowu załatwiła całą pościel wrrr ... pranie już mi bokiem wyłazi ... ale niech śpi - ona tak kocha łóżeczko

dzwoniłam do Wrocławia - wynik histopatologii będzie jednak jutro ok godz 12 ... dziś dzwoniłam trzy razy ... ręce mi się trzęsą

jesli chodzi o bakteriologię tooooo - gronkowca praktycznie nie ma ... tyle miesięcy antybiotyku i nie dawaliśmy rady a teraz jedno ozonowanie w Wawie i Ozonella do smarowania codziennie i szlag go trafił ... droga "impreza" ale warto

na zdjęciu widać jaką lala ma spuchniętą prawą łapkę w nadgarstku ... puchną jej przednie łapki od jakiegoś czasu :(

Posted

[quote name='andzia69']Asia - a od czego puchną łapki? moze te gumeczki są za ciasne:cool3:

jak gronkowca nie ma to super - jednego dziada mniej:multi:

buziaczki dla was:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

to nie gumeczki :shake:
ona od jakiegos już czasu ma tą łapinkę spuchniętą ... jak się to maca to tak jakby w srodku woda była ... i łapiny takie "słoniowate" są ogólnie

Posted

[quote name='fioneczka']to nie gumeczki :shake:
ona od jakiegos już czasu ma tą łapinkę spuchniętą ... jak się to maca to tak jakby w srodku woda była ... i łapiny takie "słoniowate" są ogólnie[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]a dostawała jakiegoś steryda ??
Ja po sterydach wygladalam jak Hefalump :oops:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]a dostawała jakiegoś steryda ??
Ja po sterydach wygladalam jak Hefalump :oops:[/B][/FONT][/QUOTE]

sterydów nie podajemy od ok 10 czerwca
nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje