malawaszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 o jakie optymistycznie wiesci!!!!!! trzymam :kciuki: zatem nadal! poniedziałek już niedaleczko Quote
fioneczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 i znowu nasz śpioszek :loveu: zmęczona po podróży i badaniach zasnęła na swoim posłanku [IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_2667.jpg[/IMG] a tu już zdążyła się przenieść ... jakby ktoś chciał zauwazyć to strony w wyrku jej się trochę mylą :mad: doopal na naszych poduchach i centralnie po środku ... w takim układzie ma każdego na wyłączność ... qrde śpimy jak rumuni normalnie z jej szmatkami w misie ... banda świrów [IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_2673.jpg[/IMG] [quote name='malawaszka']o jakie optymistycznie wiesci!!!!!! trzymam :kciuki: zatem nadal! poniedziałek już niedaleczko[/QUOTE] do poniedziałku to ja znowu wariować będę i paznokcie obgryzać [quote name='Kana']Oj Asiu co za bzdury piszesz :D Wiek nie ważny ale ważny cel w jakim sobie pomagamy ! A cel szczytny to i [B]oblać jest za co[/B]! Haa! :loveu:[/QUOTE] po dzisiejszej wizycie we Wrocku nie ma za co ... o kasę mi chodzi oczywiscie ;) Quote
agaga21 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 i ja trzymam kciuk mocno mocno mocno!:lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:Fionka jest rewelacyjna Asia , ja licze na ten wspólny wypad nad morze ....pójdziemy wtedy w miasto :diabloti::evil_lol:[/B][/FONT] Quote
fioneczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:Fionka jest rewelacyjna Asia , ja licze na ten wspólny wypad nad morze ....pójdziemy wtedy w miasto :diabloti::evil_lol:[/B][/FONT][/QUOTE] oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong: o qurde aż mi się micha uśmiechnęła Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='fioneczka']oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong: o qurde aż mi się micha uśmiechnęła[/QUOTE] jasne, ze się nadaję - a co - moze nie?:mad: pokazałabym wam, jaki mi ktos zrobił banerek...ale siem wstydzem:) Asia - jak ci braknie pazurków do obgryzania w oczekiwaniu na wyniki, które będą dobre:lol: to zacznij po kolei robić pedicure swojej śpiącej królewnie:evil_lol: Moze jeszcze ciotka Doddy się dotelepie i załapie...choć w to wątpię:diabloti: Tylko w czerwcu dziewczynki, w czerwcu najlepiej - bo potem to palanty przyjeżdzają i się psów bojają:evil_lol: pstatnio miałam telefon...pani zadzwoniła, ze to ona naszą sąsiadką dalszą...i ona się boi o swoje psy, bo "te pani, to tak szczekają na tej łące, a tam takie słabe ogrodzenie...i co bedzie jak wyskoczą?":p ale ponieważ była bardzo grzeczna, a psiaki ma ze schroniska to kazałam tz pilnować burków jak idą na łąkę:lol: Quote
fioneczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='andzia69']jasne, ze się nadaję - a co - moze nie?:mad:[/QUOTE] no przeca mówię ze siem nadawasz :p [quote name='andzia69']pokazałabym wam, jaki mi ktos zrobił banerek...ale siem wstydzem:)[/QUOTE] poka poka ja kcem zobaczyć :diabloti: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='fioneczka']oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong: o qurde aż mi się micha uśmiechnęła[/QUOTE] :grins: [FONT=Arial][B] Musowo zew czerwcu ... potem to sikać po nogach ze strachu będą turyści :diabloti::evil_lol: ja też poprosze banera zobaczyć :oops:[/B][/FONT] Quote
andzia69 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nowa propozycja mojego banerku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zalapkuj-samochod-pomoz-bogatynskiej-bandzie-do-15-grudnia-173096-post13456507/#post13456507"][IMG]http://i33.tinypic.com/2i6oz7q.jpg[/IMG][/URL] ale dopiero bym wojnę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='andzia69']nowa propozycja mojego banerku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zalapkuj-samochod-pomoz-bogatynskiej-bandzie-do-15-grudnia-173096-post13456507/#post13456507"][IMG]http://i33.tinypic.com/2i6oz7q.jpg[/IMG][/URL] ale dopiero bym wojnę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] hehehe upłakałam się ... a ja teraz bez forsy i co sobie ludziska pomyślą :roll: Quote
andzia69 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja na pewno nic nie pomyślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dorota k. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Buziolki dla NIUŃCI KOCHANEJ:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny - cały czas jesteśmy z WAMI:loveu::loveu::loveu: Quote
dorota k. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Buziolki dla Fioneczki:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dziękujemy ciociu Dorotko :buzi: dla Ciebie również buziaczki od parchatka naszego i od nas też :p Quote
fioneczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 od kilku dni nie jest dobrze ... Fionka nie chce się bawić na wieczornym spacerze ... cały czas się kręci na posłaniu żeby w ten sposób się drapać ... przezd chwilą chciałam ją ubrać w śpiochy ... w tym czasie przeczołgała się po posłaniu i zerwała szwy na obydwu ranach :placz: one są bardzo głębokie ... co ja mam teraz robić :-( :-( :-( nie daję rady .... wysiadam psychicznie Boże nie życzę nikomu ... nikomu ... to jest koszmar :placz::placz: Quote
magda z. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Asieńko jestes wielka, Twoja rodzina również. Nie mogę Was odciążyć fizycznie, biedna ta Wasza niunia. Kiedy wyniki będą? Ściskam Was mocno Quote
Tengusia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='fioneczka']od kilku dni nie jest dobrze ... Fionka nie chce się bawić na wieczornym spacerze ... cały czas się kręci na posłaniu żeby w ten sposób się drapać ... przezd chwilą chciałam ją ubrać w śpiochy ... w tym czasie przeczołgała się po posłaniu i zerwała szwy na obydwu ranach :placz: one są bardzo głębokie ... co ja mam teraz robić :-( :-( :-( nie daję rady .... wysiadam psychicznie Boże nie życzę nikomu ... nikomu ... to jest koszmar :placz::placz:[/QUOTE] ja powiem szczerze ze poddalabym sie juz dawno, nie mialabym sily do walki jaka wy toczycie dlatego bardzo bardzo was podziwiam i wspolczuje :calus: Quote
fioneczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wynik będzie w poniedziałek ....... ale ja już się chyba poddałam, nie mam siły, jestem psychicznym dnem ..... nie wiem co dalej ... nie wiem !!!!! :placz::placz: Quote
fioneczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 najgorsze jest to że nie jesteśmy w stanie jej upilnować ... a ona robi sobie krzywdę, wystarczy przysnąć mocniej w nocy a ona rozciera sobie pyszczek i oczka do krwi ... teraz dostep ma jedynie do ogonka ... dziś w nocy wygryzła resztki sierści ... rozgryzła do krwi :placz: ja czasem zasnę tak ze nie słyszę ... a nie powinnam :placz: teraz nie dopilnowałam i szwy poszły ... co z tym robić :placz: a teraz jak widziałą ze płaczę ... położyła sie grzecznie na łóżku i śpi ... tak spokojnie i słodko ......... Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]Asieńko ....a ranki się otwarły ?? Może da sie jakoś zabezpieczyć ?? Cholerka ... :glaszcze:[/FONT] Quote
fonia123 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 trzymamy za Was mocno kciuki z Fetką. podziwiam Twoja silę i determinację w walce o Fionkę. musi jeszcze być dobrze i nawet nie próbuj myśleć inaczej. ogromne buziaki Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Boshe, Asiu...nic mądrego nie przychodzi mi do głowy:-(:-(:-( byle do poniedziałku....wtedy będzie (mam nadzieję) jakaś nadzieja...:-( Trzymaj się - nie jesteś sama:calus::calus::calus: wiem...dobrze się pisze jak nas nie ma na miejscu:-( Quote
Kana Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Asiu nie poddawaj się !!! Ty mi też z Vegą nie pozwolilaś się poddać!! I napiszę specjalnie dla Ciebie i Fionki... że pomoglaś nam baardzo! Vedze także i chyba poczula tą waszą wiare w nas i rano jak sama leżalam przyszla do pokoju... wskoczyla na lozko i polozyla się kolo mnie!!! Zaczela nastawiać leb do drapania a jak przestawalam to mnie lapką delikatnie szturchala i lizala moją reke !!! Po prostu nie wierzylamw to co widzę! Robila to z taką uwagę czy jej nic nie wystraszy! I teraz wiem ze nie mogę się poddać tak jak i Ty ! Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 trzymajcie się, asiu, nawet nie wyobrażam sobie co przeżywacie, mogę się jedynie domyślać jak wam na co dzień ciężko. walczycie dzielnie i wytrwale, szczerze podziwiam i równocześnie współczuję. Quote
dorota k. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Asiu! Nie możesz się poddawać:shake: Tyle walczyliście wszyscy razem!!! Jestem z Wami!!!! Quote
Recommended Posts