Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu nasz śpioszek :loveu:

zmęczona po podróży i badaniach zasnęła na swoim posłanku
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_2667.jpg[/IMG]

a tu już zdążyła się przenieść ... jakby ktoś chciał zauwazyć to strony w wyrku jej się trochę mylą :mad: doopal na naszych poduchach i centralnie po środku ... w takim układzie ma każdego na wyłączność ... qrde śpimy jak rumuni normalnie z jej szmatkami w misie ... banda świrów
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_2673.jpg[/IMG]

[quote name='malawaszka']o jakie optymistycznie wiesci!!!!!! trzymam :kciuki: zatem nadal! poniedziałek już niedaleczko[/QUOTE]
do poniedziałku to ja znowu wariować będę i paznokcie obgryzać

[quote name='Kana']Oj Asiu co za bzdury piszesz :D

Wiek nie ważny ale ważny cel w jakim sobie pomagamy !
A cel szczytny to i [B]oblać jest za co[/B]! Haa! :loveu:[/QUOTE]
po dzisiejszej wizycie we Wrocku nie ma za co ... o kasę mi chodzi oczywiscie ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol:Fionka jest rewelacyjna

Asia , ja licze na ten wspólny wypad nad morze ....pójdziemy wtedy w miasto :diabloti::evil_lol:[/B][/FONT][/QUOTE]

oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong:
o qurde aż mi się micha uśmiechnęła

Posted

[quote name='fioneczka']oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong:
o qurde aż mi się micha uśmiechnęła[/QUOTE]

jasne, ze się nadaję - a co - moze nie?:mad:

pokazałabym wam, jaki mi ktos zrobił banerek...ale siem wstydzem:)

Asia - jak ci braknie pazurków do obgryzania w oczekiwaniu na wyniki, które będą dobre:lol: to zacznij po kolei robić pedicure swojej śpiącej królewnie:evil_lol:
Moze jeszcze ciotka Doddy się dotelepie i załapie...choć w to wątpię:diabloti:
Tylko w czerwcu dziewczynki, w czerwcu najlepiej - bo potem to palanty przyjeżdzają i się psów bojają:evil_lol:

pstatnio miałam telefon...pani zadzwoniła, ze to ona naszą sąsiadką dalszą...i ona się boi o swoje psy, bo "te pani, to tak szczekają na tej łące, a tam takie słabe ogrodzenie...i co bedzie jak wyskoczą?":p ale ponieważ była bardzo grzeczna, a psiaki ma ze schroniska to kazałam tz pilnować burków jak idą na łąkę:lol:

Posted

[quote name='andzia69']jasne, ze się nadaję - a co - moze nie?:mad:[/QUOTE]

no przeca mówię ze siem nadawasz :p

[quote name='andzia69']pokazałabym wam, jaki mi ktos zrobił banerek...ale siem wstydzem:)[/QUOTE]

poka poka ja kcem zobaczyć :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']oby nam zdrowie dopisało ... to całkiem realne będzie ... jeszcze se Anitę weźmiemy - Ona ma fajny podpis chyba sie nadaje :eviltong:
o qurde aż mi się micha uśmiechnęła[/QUOTE]

:grins:
[FONT=Arial][B]

Musowo zew czerwcu ... potem to sikać po nogach ze strachu będą turyści :diabloti::evil_lol:

ja też poprosze banera zobaczyć :oops:[/B][/FONT]

Posted

nowa propozycja mojego banerku:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zalapkuj-samochod-pomoz-bogatynskiej-bandzie-do-15-grudnia-173096-post13456507/#post13456507"][IMG]http://i33.tinypic.com/2i6oz7q.jpg[/IMG][/URL]

ale dopiero bym wojnę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']nowa propozycja mojego banerku:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zalapkuj-samochod-pomoz-bogatynskiej-bandzie-do-15-grudnia-173096-post13456507/#post13456507"][IMG]http://i33.tinypic.com/2i6oz7q.jpg[/IMG][/URL]

ale dopiero bym wojnę miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

hehehe upłakałam się ... a ja teraz bez forsy i co sobie ludziska pomyślą :roll:

Posted

od kilku dni nie jest dobrze ... Fionka nie chce się bawić na wieczornym spacerze ... cały czas się kręci na posłaniu żeby w ten sposób się drapać ... przezd chwilą chciałam ją ubrać w śpiochy ... w tym czasie przeczołgała się po posłaniu i zerwała szwy na obydwu ranach :placz:
one są bardzo głębokie ...

co ja mam teraz robić :-( :-( :-(

nie daję rady .... wysiadam psychicznie
Boże nie życzę nikomu ... nikomu ... to jest koszmar :placz::placz:

Posted

[quote name='fioneczka']od kilku dni nie jest dobrze ... Fionka nie chce się bawić na wieczornym spacerze ... cały czas się kręci na posłaniu żeby w ten sposób się drapać ... przezd chwilą chciałam ją ubrać w śpiochy ... w tym czasie przeczołgała się po posłaniu i zerwała szwy na obydwu ranach :placz:
one są bardzo głębokie ...

co ja mam teraz robić :-( :-( :-(

nie daję rady .... wysiadam psychicznie
Boże nie życzę nikomu ... nikomu ... to jest koszmar :placz::placz:[/QUOTE]

ja powiem szczerze ze poddalabym sie juz dawno, nie mialabym sily do walki jaka wy toczycie dlatego bardzo bardzo was podziwiam i wspolczuje :calus:

Posted

najgorsze jest to że nie jesteśmy w stanie jej upilnować ... a ona robi sobie krzywdę, wystarczy przysnąć mocniej w nocy a ona rozciera sobie pyszczek i oczka do krwi ... teraz dostep ma jedynie do ogonka ... dziś w nocy wygryzła resztki sierści ... rozgryzła do krwi :placz:
ja czasem zasnę tak ze nie słyszę ... a nie powinnam :placz:
teraz nie dopilnowałam i szwy poszły ... co z tym robić :placz:

a teraz jak widziałą ze płaczę ... położyła sie grzecznie na łóżku i śpi ... tak spokojnie i słodko .........

Posted

Boshe, Asiu...nic mądrego nie przychodzi mi do głowy:-(:-(:-( byle do poniedziałku....wtedy będzie (mam nadzieję) jakaś nadzieja...:-(
Trzymaj się - nie jesteś sama:calus::calus::calus:

wiem...dobrze się pisze jak nas nie ma na miejscu:-(

Posted

Asiu nie poddawaj się !!!
Ty mi też z Vegą nie pozwolilaś się poddać!!
I napiszę specjalnie dla Ciebie i Fionki...
że pomoglaś nam baardzo! Vedze także i chyba poczula tą waszą wiare w nas i rano jak sama leżalam przyszla do pokoju... wskoczyla na lozko i polozyla się kolo mnie!!! Zaczela nastawiać leb do drapania a jak przestawalam to mnie lapką delikatnie szturchala i lizala moją reke !!!
Po prostu nie wierzylamw to co widzę! Robila to z taką uwagę czy jej nic nie wystraszy!
I teraz wiem ze nie mogę się poddać tak jak i Ty !

Posted

trzymajcie się, asiu, nawet nie wyobrażam sobie co przeżywacie, mogę się jedynie domyślać jak wam na co dzień ciężko. walczycie dzielnie i wytrwale, szczerze podziwiam i równocześnie współczuję.