Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szajbus']Ufffffffffff, kamień z serca!
Fionka to co najgorsze juz jest poza toba![/quote]

czyli teraz pozostaje tylko trzymac kciuki za to aby sunia jak najszybciej pojechala do nowego domu .

Posted

Podobno u ludzi w trakcie rekonwalescencji najważniejsza jest wiara w to, że wszystko będzie OK. Myślę, że ze zwierzakami jest podobnie. Fionka ma dla kogo wyzdrowieć i chyba to się liczy. Dziewczyny :Rose::Rose::Rose::Rose: za pomoc Fionce i opiekę nad nią

Posted

Podróz mineła bez wiekszych wrazen, Fiona jak zwykle bardzo spokojna w aucie.
Ta suka chyba wogóle nie sypia, bo o bez wzgledu na to októrej godzinie do niej przyjade zawsze czeka pod drzwiami gotowa do zabawy.
Dzis o 6.00 rano miała tyle siły, że nie mozna było jej uspokoic. :)

Oczy ok, troche opuchniete po operacji , ale ogólnie widziałam ja juz w duzo gorszej formie. :)
Ma miec podawane te same leki co przed operacja, a 28 lub 29 trzeba zdjac szwy.
Dzieki Ciapus za towarzystwo a tobie Ewuniu ze nas poratowałas nawigacją :)

Posted

spytam jeszcze raz... uzbieraliscie na cała operacje fionki ? ? Ja mam cos z bazarkow, czekam na jeden przelew jeszcze i nie wiem czy fionce sa potrzebne jeszcze jakies pieniadze ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Posted

A mi się coś zepsóło z podpisem i jak klikam na [I]Edytuj podpis[/I] To mi wyskakuje białe tło i piszę:

[I]Fatal error: Call to undefined function P?@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463[/I]