Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katya']Dziewczyny są już 30 km przed Wawą. Fiona grzecznie śpi. Wychudły ONek wymiotował.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
biedulek ONek :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dziewczyny już po wizycie.

OKO JEST DO URATOWANIA!!!!!!

Garncarz powiedział że wyłuskanie to jest ostateczność.
Nie wiadomo czy sunia będzie widzieć na to oczko, ale ratujemy!

Sunia dostała krople, maści i antybiotyki do podawania przez 10 dni.
Za 10 dni kolejna wizyta.

Zabieg na powieki może być za jakieś 3 tygodnie w zależności jak to się teraz wszytsko będzie goić.

Posted

[B][U][SIZE=5][COLOR=#004d1f][FONT=Times New Roman]konto:[COLOR=#004D1F][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B][COLOR=#004D1F][SIZE=5][B]BANK PKO BP[/B]
[/SIZE][B][SIZE=5]22 1020 3408 0000 4902 0174 2246

Z dopiskiem "[COLOR=#004d1f][COLOR=#B10000]Dla Fiony[/COLOR]"[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#004D1F][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Bullila.nl'][B][U][SIZE=5][COLOR=#004d1f][FONT=Times New Roman]konto:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B][COLOR=#004d1f][SIZE=5][B]BANK PKO BP[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#004d1f][B][SIZE=5]22 1020 3408 0000 4902 0174 2246[/SIZE][/B][/COLOR]

[B][SIZE=5][COLOR=#004d1f]Z dopiskiem "[COLOR=#004d1f][COLOR=#b10000]Dla Fiony[/COLOR]"[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[/quote]
Dziewczyny zgadza sie numer konta dla Fionki?
Jesli tak to jutro wplacone bedzie 100zl odemnie.

Posted

Jestem i piszę.
Fiona w samochodzie REWELACJA!!! siedziała sobie, oglądała wiodoki! i posypiała. Najmniejszych problemów. Podczas badania u Garncarza również siła spokoju.
Tak jak napisała Moriaaa-oko jest do uratowania. Nie wiadomo czy będzie na nie widziała, bo wszystko zależy od tego czy nie porobią się w nim zrosty a tego dr nie jest nam w stanie zagwarantowac. Nie jest z tym okiem dobrze, ale tragicznie też nie nie, więc na pewno wyłuskanie oka to ostatecznośc ostateczności ;).
Fiona spokojnie wróciła do lecznicy. Wykupiłyśmy jej jeszcze wczoraj wszystkie leki zaordynowane przez dr, więc od dziś zaczyna kurację.
Co do drugiego oczka to na pewno bedzie na nie widziała, choc i ono jest juz po urazach-sa w nim widoczne dziurki i malutkie zrosty. Ale będzie OK.
Po zaleczeniu stanu zapalnego przyjdzie czas na zabieg na wywiniętych powiekach Fionki, bo to one są przyczyną całej jej tragedii. Najprawdopodobniej sunia urodziła sie już z taka przypadłością.
Teraz trzeba ponaprawiac co tylko sie da.

Fionka potrzebuje na pewno sporego wsparcia finansowego. Wczorajsza wizyta u garncarza była GRATIS!!!, ale to dopiero poczatek drogi do sukcesu. Jeszcze nie pytałyśmy ile będzie kosztował zabieg na oczach. Zapytamy 10.04 podczas następnej wizyty. Spodziewamy sie jednak duuuużych kosztów :roll:.
Jedno jest pewne: Fiona jest ich warta!!!

Posted

[quote name='ciapuś']...
Co my byśmy bez Ciebie Ewa zrobiły :Rose:[/quote]

Ja jak ja. Na całe szczęście mam dostep do dobrego parku maszyn :lol:(samochodów). Bez nich to niewiele byśmy zdziałały.

Teraz pozostaje kwesta przyszłotygodniowej wizyty.
Jarek wyjeżdża w delegację i nie mam z kim psów zostawic.
Potrzebuję jakiegoś opiekuna dla suk moich własnych :cool3:... Może uda mi się je dziadkom "sprzedac"...??? ;)