Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak zwykle jestem w pracy, dzwoniłam do domu żeby się dowiedzieć jak lalusia dzisiaj i o dziwo dziś TZ pochwalił lalę że bardzo grzeczna i świra-drapacza nie ma prawie
wczoraj pierwszy raz podłam steryd tak jak kazał dr Hildebrand - rano i wieczorem... moze to daje efekt ?
choc nie powiem, w nocy dała mi popalić nieźle ... kilkanaście razy mi pobudkę urządziła

po opuchniętej łapce praktycznie nie ma już śladu ... kalafior na nosku się zmniejsza i TZ mówi że dziś zmiękł, zrobił się taki flakowaty - wczesniej jak był taki wielki to i twardy był, myśleliśmy ze kiedyś skóra pęknie bo nie wytrzyma

aaaaa i dzwoniłam do histopatologa - jeszcze nie ma wyniku ale postarają się zrobić do piątku - to badanie coś w typie immunohistochemii czy jakoś tak

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiu ....na fotach już widać pozytywne zmainy :multi::multi::multi:... :kciuki:[/FONT]

[quote name='Kana']Pięknieje w oczach!

[quote name='agaga21']bardzo się cieszę, że zaczyna się polepszać!!!!
lalunia, zdrowiej, kochana! chcemy cię zobaczyć taką jak u twojej pańci w avatarku więc się staraj!

[quote name='malawaszka']Naprawdę widać że jest lepiej!!!!!! aż się boję cieszyć żeby nie zapeszyć więc trzymam :kciuki:

TFUUUU TFUUUU TFUUUUU żeby nie zapeszyć
oby do piątku ...

Posted

andzia69 napisał(a):
a czemu Fionka na smyczy się bawcia z kolegą? niedobry pan, niedobry - nie puścił lali!:mad:

jaka ona zadowolniona z życia :lol::loveu:

ciociu Anitko TAKI pies bez smyczy w parku :crazyeye::crazyeye: przecież berety by telefon na pałach do czerwonosci rozgrzały :diabloti: przecież tam luzem chodzą zupełnie nieagresywne yorki, labki, wilczurki i inne miłe pieski a tu TAAAki pies bez smyczy :crazyeye: ... według ludzi nawet na smyczy powinna mieć kaganiec

Posted

agaga21 napisał(a):
TFU, TFU, TFU! zaczynam wierzyć, że lala się wykuruje! przyznam że miałam brzydkie myśli i jest mi wstyd

nie ma się co wstydzić ... ja też miałam myśli do których wstyd się przyznać ... powiem szczerze że jak usłyszałam o chłoniaku to przez pierwszy tydzień zastanawiałam się nad chemią ... doszłam do wniosku że nie chcę aby się męczyła bo chemia to męczarnia i .... :oops:

fonia123 napisał(a):
kurczaki, widać poprawę i to w tak krótkim czasie! strasznie się cieszymy!
poza tym macie śliczne miejsce do spacerkowania z księżniczką :)

nie wiem co jej pomaga ale coś pomaga ....

Posted

Ja wiem co pomaga ;)
wiara, nasze kciuki, pozytywne myśli i chęć do życia Laluni...
te mazidła tylko wspomagają powyższe ;))

Wiecie co dziewczyny? Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że lalunia w tak krótkim czasie tak się poprawiła.
Ciocia Aga całuje Fioneczkę w ten śliczny nochalek :)) i dalej idzie ściskać kciuksy :)

Posted

Skibi napisał(a):
Ja wiem co pomaga ;)
wiara, nasze kciuki, pozytywne myśli i chęć do życia Laluni...
te mazidła tylko wspomagają powyższe ;))

Wiecie co dziewczyny? Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że lalunia w tak krótkim czasie tak się poprawiła.
Ciocia Aga całuje Fioneczkę w ten śliczny nochalek :)) i dalej idzie ściskać kciuksy :)

noooo ... chyba tak

Posted

TZ z księżniczką dziś znowu sobie spacerowali po parku i nad graniczną Nysą ... fajnie mają

jedna rzecz mnie zastanawia ... cieczka skończyła się 21 października ... ale niekoniecznie wszystko do normy wróciło ... na ostatnim zdjęciu widać

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]na suczych pipulindach sie nie znam:oops:...moja spanielka miała schowaną pod futerkiem:oops:[/FONT]

Fionka też kiedyś miała troszkę futerka ;) TAM ;)

a teraz z gołą pindzią gania :roll: ... wstyd mi za nią :oops:

Posted

fioneczka napisał(a):
Fionka też kiedyś miała troszkę futerka ;) TAM ;)

a teraz z gołą pindzią gania :roll: ... wstyd mi za nią :oops:
no bo kto to widział żeby wychodzić z domu bez majtek:evil_lol: