Reksiu21 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 On mi z mordki wyglada na mieszanca dobka, czy to tylko tak na zdjeciu wyszlo?:oops: Piekny psiaczek..... tak mi go szkoda:-( Quote
ElzaMilicz Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wyciągajcie go. Rzecz w tym,że nie mogę go zabrać na zbyt długo.Trzeba mu intensywnie szukać domu. Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 przeciez z ten piesek do jutra moze nie przezyc:placz::placz::placz: Quote
monikita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O matko jaka bida!!! maja sie dzisiaj zgłosic ludzie z checia adopcji mixa owczarka, bede ich namawiac na ta kruszynke. Prosze o wiecej info 607-613-280 Quote
lavinia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ponawiam propozycję z kasą - jeśli nie na Dt, to może na transport. Wydaje mi się, że ElzaMililcz napisała, że da mu DT na chwilę ? Chyba, że żle przeczytałam. Ale jeśli dobrze, to już jest coś, trzeba go tylko wyciągnąć... jeśli cos będzie się działo, to dajcie znać, i napiszcie komu kasę przesłać Quote
desdemona Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 oglosze tego buiedaka tylko prosze o wiecej informacji tzn konkretne namiary , num tel itd. boje sie, zeby go te cholery nie zagryzly. przecuiez on sobie tam kompletnie nie radzi i moze nie dozyc nawet wieczora!!! Quote
ElzaMilicz Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Potwierdzam.Biorę go,ale na krótko.Wyciągajcie szczenię dzisiaj, może ktoś mógłby go podwieźć chociaż do Trzebnicy? Quote
magdawi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziewczyny tu liczy się każda chwila. Przecież to widać na zdjęciach. Boję się, żeby jej niez zagryzły. Jest taka bezbronna. Ja też dorzucę kasę tylko proszę zabierzcie ją z tego schronu! Quote
Madzik77 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ale cudo! domek napewno szybko si znajdzie jest w dobrych rekach - rekach dogomaniakow jestescie wspaniale -ze wylapujecie takie bidy!- Quote
Madzik77 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 to jest pies czy suka? chyba pies -nie? Quote
beka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Agnieszka usiłowałam skontaktować się z tym Panem, ale to nr do firmy. Nie znam nazwiska. Może sam sie skontaktuje... Quote
desdemona Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 sunia z tego watku nie przezyla po tym, gdy wspoltowarzysze ja pogryzli. byla szczeniakiem i w schronie znalazla sie 5 stycznia. oby i jego to nie spotkalo. sami zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104646&referrerid=13019 Quote
szasztin Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Co z maluszkiem!! Nie można go tak zostawić!!!!! INNE MOGĄ GO ZADRYŚĆ!!! Oferuję 50,00zł na płatny DT lub Pomoc!!! Czy ktoś uratuje malucha!!! Quote
magdawi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czekamy. Co z maleństwem. Sunia z tamtego wątku nie miała szczęścia. Taka śliczna i bezbronna, skazana tylko na siebie:-( a wokół niej okrucieństwo. To wszystko jest takie niesprawiedliwe. To maleństwo też cały czas żyje w strachu, chce mi się wyć i tyle. Quote
ulvhedinn Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Elza, możesz się ze mną skontaktować? :lol: 609 325 217 Quote
Edi100 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 magdawi napisał(a):Czekamy. Co z maleństwem. Sunia z tamtego wątku nie miała szczęścia. Taka śliczna i bezbronna, skazana tylko na siebie:-( a wokół niej okrucieństwo. To wszystko jest takie niesprawiedliwe. To maleństwo też cały czas żyje w strachu, chce mi się wyć i tyle. Tak, niesprawiedliwe:( Miałam nadzieję że tamta suńka wydobrzeje:placz: Quote
Korenia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Koniecznie trzeba mu szybko znaleźć dom.. dzisiaj Aga pojechała po 10 letnią suńke, żeby ją wyciągnąć i okazło się, że jest bardzoo pogryziona, tak mocno, że może umrzeć, a jak przeżyje to może stracić łapkę :-( Quote
ulvhedinn Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Poprosiłam Agę, żeby poprosiła :evil_lol: żeby młodego dac na chwilę do izolatki. Jutro albo w sobotę jedzie do DT do Elzy :lol: Niestety jest to DT czasowy- na 3 tygodnie- więc trzeba szybciutko szukać domu!!!!!! Quote
Edi100 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ulvhedinn napisał(a):Poprosiłam Agę, żeby poprosiła :evil_lol: żeby młodego dac na chwilę do izolatki. Jutro albo w sobotę jedzie do DT do Elzy :lol: Niestety jest to DT czasowy- na 3 tygodnie- więc trzeba szybciutko szukać domu!!!!!! Pomoge w szukaniu Ds na "naszym terenie" Mam na mysli Rawicz, Milicz, Leszno:) Quote
Recommended Posts