Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponawiam propozycję z kasą - jeśli nie na Dt, to może na transport.

Wydaje mi się, że ElzaMililcz napisała, że da mu DT na chwilę ? Chyba, że żle przeczytałam. Ale jeśli dobrze, to już jest coś, trzeba go tylko wyciągnąć...

jeśli cos będzie się działo, to dajcie znać, i napiszcie komu kasę przesłać

Posted

oglosze tego buiedaka tylko prosze o wiecej informacji tzn konkretne namiary , num tel itd. boje sie, zeby go te cholery nie zagryzly. przecuiez on sobie tam kompletnie nie radzi i moze nie dozyc nawet wieczora!!!

Posted

Dziewczyny tu liczy się każda chwila. Przecież to widać na zdjęciach. Boję się, żeby jej niez zagryzły. Jest taka bezbronna. Ja też dorzucę kasę tylko proszę zabierzcie ją z tego schronu!

Posted

Czekamy. Co z maleństwem. Sunia z tamtego wątku nie miała szczęścia. Taka śliczna i bezbronna, skazana tylko na siebie:-( a wokół niej okrucieństwo. To wszystko jest takie niesprawiedliwe. To maleństwo też cały czas żyje w strachu, chce mi się wyć i tyle.

Posted

magdawi napisał(a):
Czekamy. Co z maleństwem. Sunia z tamtego wątku nie miała szczęścia. Taka śliczna i bezbronna, skazana tylko na siebie:-( a wokół niej okrucieństwo. To wszystko jest takie niesprawiedliwe. To maleństwo też cały czas żyje w strachu, chce mi się wyć i tyle.

Tak, niesprawiedliwe:( Miałam nadzieję że tamta suńka wydobrzeje:placz:

Posted

Koniecznie trzeba mu szybko znaleźć dom.. dzisiaj Aga pojechała po 10 letnią suńke, żeby ją wyciągnąć i okazło się, że jest bardzoo pogryziona, tak mocno, że może umrzeć, a jak przeżyje to może stracić łapkę :-(

Posted

Poprosiłam Agę, żeby poprosiła :evil_lol: żeby młodego dac na chwilę do izolatki. Jutro albo w sobotę jedzie do DT do Elzy :lol:
Niestety jest to DT czasowy- na 3 tygodnie- więc trzeba szybciutko szukać domu!!!!!!

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Poprosiłam Agę, żeby poprosiła :evil_lol: żeby młodego dac na chwilę do izolatki. Jutro albo w sobotę jedzie do DT do Elzy :lol:
Niestety jest to DT czasowy- na 3 tygodnie- więc trzeba szybciutko szukać domu!!!!!!

Pomoge w szukaniu Ds na "naszym terenie" Mam na mysli Rawicz, Milicz, Leszno:)