Jump to content
Dogomania

SZNAUCER OLBRZYM - kiedyś w schronisku, teraz znowu samotny! POJECHAŁ DO DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

halo halooo Rambo pojechał do fajowego domku :laola: :drinking: :sweetCyb::bigcool::drink1::beerchug::cunao::knajpa::ylsuper:

Zamieszka w Katowicach z rodzinką, która od 20 lat miała sznaucery olbrzymy, Pan sam strzyże, zna się na rasie, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia, bo mieli dzisiaj tylko zobaczyć a zabrali :laola: niebawem pojedziemy w odwiedziny :loveu::loveu::loveu: ale się cieszę!!!

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany nawet nie wiecie jaka ja jestem zakochana w tym psie - jak go zabierali to mało się nie popłakałam (odrobinkę mi się oczy spociły :oops:) bo on jest cudowny!!! Wybawiłam sie z nim trochę, caluśka brudna wróciłam do domu - dobrze że Jotka mnie podrzuciła pod blok bo jak menel wracałam :lol:

Taki psiurek to prawdziwy skarb!!!! Jak go odkarmią, wypielęgnują i okiełznają;) to będzie wzbudzał powszechny podziw :loveu::loveu::loveu:

Posted

on i teraz ładny a potem to juz bedzie cud, miód...sama kiedys zabralam ze łódzkiego schronu takiego 6 miesiecznego zabiedzonego sznupka olbrzymka z gilem i kaszlem a potem wyrósł z niego piekny, silny jak byk Rufus.

sznaucery są super;)

Posted

Nie mówili nic o zmianie imienia - więc chyba zostanie Rambo - on nie był przez nikogo krzywdzony - po prostu ludziom na których trafił się nie powiodło w życiu, więc to imię chyba źle mu się nie kojarzy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
halo halooo Rambo pojechał do fajowego domku :laola: :drinking: :sweetCyb::bigcool::drink1::beerchug::cunao::knajpa::ylsuper:

Zamieszka w Katowicach z rodzinką, która od 20 lat miała sznaucery olbrzymy, Pan sam strzyże, zna się na rasie, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia, bo mieli dzisiaj tylko zobaczyć a zabrali :laola: niebawem pojedziemy w odwiedziny :loveu::loveu::loveu: ale się cieszę!!!

:multi::multi::multi:
Lepiej trafić chyba nie mógł! No nie wierzę, dwa moje ulubione schroniskowe psiaki mają domek jednego dnia :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: (Maurycy).

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
No nie wierzę, dwa moje ulubione schroniskowe psiaki mają domek jednego dnia :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: (Maurycy).

Takie rewelacje, tylko na dogo ;)

Posted

Malawaszko zobaczyłam link w Twoim podpisie, czytam i łzy mi lecą, że taka piękna bidusia, kombinuję co tu robić, a nie przeczytałam tytułu... No i :laola:
Suuuuuuuuper :multi::multi::multi:
Pozazdrościć wyboru tym ludziom którzy go wzięli. Toż to skarb :loveu:

Posted

amikat napisał(a):
HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malawaszka, Jotka - kocham was!!!

Całóść akcji to zasługa malawaszki, która cała wlazła w tą sprawę.
Ja tylko sprawe nadałam, bo poszłam sprawdzic co i jak z psem sie dzieje.