malawaszka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 halo halooo Rambo pojechał do fajowego domku :laola: :drinking: :sweetCyb::bigcool::drink1::beerchug::cunao::knajpa::ylsuper: Zamieszka w Katowicach z rodzinką, która od 20 lat miała sznaucery olbrzymy, Pan sam strzyże, zna się na rasie, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia, bo mieli dzisiaj tylko zobaczyć a zabrali :laola: niebawem pojedziemy w odwiedziny :loveu::loveu::loveu: ale się cieszę!!! Quote
dzodzo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ale cuda sie dzieją!!!!!brawo cioteczki sznaucerkowe!!! Quote
monita Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wiedziałam, że tak będzie :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: Quote
amikat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malawaszka, Jotka - kocham was!!! Quote
HebaNova Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 o rany nawet nie wiecie jaka ja jestem zakochana w tym psie - jak go zabierali to mało się nie popłakałam (odrobinkę mi się oczy spociły :oops:) bo on jest cudowny!!! Wybawiłam sie z nim trochę, caluśka brudna wróciłam do domu - dobrze że Jotka mnie podrzuciła pod blok bo jak menel wracałam :lol: Taki psiurek to prawdziwy skarb!!!! Jak go odkarmią, wypielęgnują i okiełznają;) to będzie wzbudzał powszechny podziw :loveu::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 on i teraz ładny a potem to juz bedzie cud, miód...sama kiedys zabralam ze łódzkiego schronu takiego 6 miesiecznego zabiedzonego sznupka olbrzymka z gilem i kaszlem a potem wyrósł z niego piekny, silny jak byk Rufus. sznaucery są super;) Quote
amikat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tylo miłośc, czas, cierpliwośći SERDUCHO! Trzymam kciuki z nową rodzinke! A jak bedzie miał na imie ? Nowe imię nowe zycie? Quote
malawaszka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Nie mówili nic o zmianie imienia - więc chyba zostanie Rambo - on nie był przez nikogo krzywdzony - po prostu ludziom na których trafił się nie powiodło w życiu, więc to imię chyba źle mu się nie kojarzy ;) Quote
amikat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wiem wiem.... biedni Ci ludzie tak swoja drogą.... Czyli rambo w nowym domeczku - trzymaj sie chłopaku! Quote
Edi100 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 malawaszka napisał(a):halo halooo Rambo pojechał do fajowego domku :laola: :drinking: :sweetCyb::bigcool::drink1::beerchug::cunao::knajpa::ylsuper: Zamieszka w Katowicach z rodzinką, która od 20 lat miała sznaucery olbrzymy, Pan sam strzyże, zna się na rasie, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia, bo mieli dzisiaj tylko zobaczyć a zabrali :laola: niebawem pojedziemy w odwiedziny :loveu::loveu::loveu: ale się cieszę!!! :multi::multi::multi: Lepiej trafić chyba nie mógł! No nie wierzę, dwa moje ulubione schroniskowe psiaki mają domek jednego dnia :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: (Maurycy). Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Same busy :angryy:. Dwa razy mi się wysłało :oops:. Quote
eria Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 rewelacyjne wieści !!!!! :multi::multi::multi: Quote
monita Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Karolina_Nett napisał(a): No nie wierzę, dwa moje ulubione schroniskowe psiaki mają domek jednego dnia :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: (Maurycy). Takie rewelacje, tylko na dogo ;) Quote
weszka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Malawaszko zobaczyłam link w Twoim podpisie, czytam i łzy mi lecą, że taka piękna bidusia, kombinuję co tu robić, a nie przeczytałam tytułu... No i :laola: Suuuuuuuuper :multi::multi::multi: Pozazdrościć wyboru tym ludziom którzy go wzięli. Toż to skarb :loveu: Quote
malawaszka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 o widzisz = przypomniałaś mi że czas zdjąć go z podpisu :loveu::loveu::loveu: Quote
jotka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 amikat napisał(a):HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malawaszka, Jotka - kocham was!!! Całóść akcji to zasługa malawaszki, która cała wlazła w tą sprawę. Ja tylko sprawe nadałam, bo poszłam sprawdzic co i jak z psem sie dzieje. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 hahah wystarczy, że przytyłam :diabloti::evil_lol: a Rambuś już obcięty :loveu: ale nie mam jeszcze foteczek Quote
amikat Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 czekamy na zdjecia Rambusia! A jak o n syię tam spisuje?? Wszystko OK? Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 tak - Pan sam obcinał - ma praktykę duuużą, bo przygotowywał do wystaw swoje suki :razz: na tyle na ile wiem to było ok z zachowaniem :loveu: Quote
Recommended Posts