kalcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Woooo! Powalajace!! :loveu: Kompletnie rozklada na lopatki :DD Coz za porownanie! Teraz widac jak one sa na serio malutkie :DD Kochane malenstwa!! Ja chce takiego jednego juz u siebie :placz: Quote
Viris Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Uwielbiamy jeść z łyżeczki jogurcik naturalny... :loveu::loveu::loveu: Quote
tasso Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O mamciu! Zakochałam się na zabój! On/a jest jak mój Ryszardek jak był maluni! Cudeńko! A moje nowe (Finko i Fafelki) tak szybko urośli... :( Quote
zasadzkas Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 My też pozdrawiamy, razem z naszym stałym tymczasem, czyli Miszką: Quote
kalcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ktos tu chce nas zaslodzic na smierc :evil_lol: Kochane malenstwa! Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja nie mogę przestać obserwować. Wczoraj wieczorem kołowaliśmy kołowrotek przez jakieś pół godziny! A teraz śpimy :loveu: Quote
zasadzkas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kalcia napisał(a):Ktos tu chce nas zaslodzic na smierc :evil_lol: Ktoś tu robi bardzo dobre zdjęcia, prócz tego ;) Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A tu sąsiadka Srolika - babcia myszoskoczkowa : I Srolindos : Quote
kalcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jakiego aparatu uzywasz, jesli mozna spytac? :) Strasznie fajne zdjecia :loveu: Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nikon D50, niezmiennie. Tu z obiektywem kitowym 18-55mm. Bardzo się cieszę że Wam się podobają te zdjęcia :) Quote
morisowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zdjęcia super! gryzonie też ;) na szczęście absolutnie nie miałabym gdzie w moim pokoju wstawić klatki, więc zagryzonienie mi nie grozi. No i chyba w stadzie kotów chomiczek by się najlepiej nie czuł :evil_lol: Quote
kalcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Tez musze sobie sprawic jakas fajna lustrzanke :evil_lol: Pstrykam zdjecia rozpadajacym sie Olympusem, ale lepszy taki niz zaden ;D Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No wiesz ja mam psa szczurołapa. Chwila nieuwagi i myszoskoczek który uciekł z terarium skończyłby w paszczy potwora. Ale na szczęście zauważyłam że psica się dziwnie zachowuje i złapałam uciekiniera. Quote
APSA Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Viris'] http://img160.imageshack.us/img160/7494/myszolaee9.jpg AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaale cudna :loveu: :loveu: :loveu: fotka :loveu: Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Noo musiałam wam pokazać mimo że to chomiczkowy wątek :lol: Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ee nikt nic nie pisze to trzeba dać nowe zdjęcie :diabloti::diabloti::diabloti: Srolik w piasku w toalecie ( dzisiaj wybierałam siuśki i kupki to tyle tego było co stadko myszoskoczków by zdziałało ) Quote
kalcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 heheh ;) Jestes okrotna, robic zdjecia podczas toalety chomisia ;D Nawet jego oczko mowi z wyrzutem "nie podgladaj..." ;) Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Najlepiej jak przyłapuję na siusianiu. Taka mała śmieszna kropka na piachu zostaje :evil_lol: A co do rzeczy ulubionych - psie ciasteczko - okruszek - nas nie rajcuje. Banany lubimy - ale wolimy jabłuszko. Będą zdjęcia :eviltong: Chcecie? :P Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Muszę chyba mniej obserwować Srolkę bo dzisiaj dwa razy zaskrzeczała. A to chyba objaw strachu. Więc dzisiaj zdjęcia a jutro z racji zawodów tylko wodę i jedzonko podam rano i wieczorem i to samo w niedzielę. Staram się zawsze jakieś pyszności dawać z ręki lub na ręce tak żeby Srolek zaczaił że taka rąsia to dobra rzecz. Quote
Zytka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zasłodzisz nas tymi zdjęciami. Wiesz że nie mogę :angryy: Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zdjęć nie będzie, Srolek się wstydzi i protestuje... Quote
kalcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hehehe, widze, ze zakochanie na zaboj w chomiczku :) Swiata po za nim nie widzisz ;D Strasznie fajnie uchwycony moment :D Quote
Recommended Posts