Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Woooo! Powalajace!! :loveu:
Kompletnie rozklada na lopatki :DD Coz za porownanie! Teraz widac jak one sa na serio malutkie :DD
Kochane malenstwa!! Ja chce takiego jednego juz u siebie :placz:

Posted

O mamciu! Zakochałam się na zabój! On/a jest jak mój Ryszardek jak był maluni!
Cudeńko! A moje nowe (Finko i Fafelki) tak szybko urośli... :(

Posted

zdjęcia super!
gryzonie też ;) na szczęście absolutnie nie miałabym gdzie w moim pokoju wstawić klatki, więc zagryzonienie mi nie grozi. No i chyba w stadzie kotów chomiczek by się najlepiej nie czuł :evil_lol:

Posted

No wiesz ja mam psa szczurołapa. Chwila nieuwagi i myszoskoczek który uciekł z terarium skończyłby w paszczy potwora. Ale na szczęście zauważyłam że psica się dziwnie zachowuje i złapałam uciekiniera.

Posted

Ee nikt nic nie pisze to trzeba dać nowe zdjęcie :diabloti::diabloti::diabloti:

Srolik w piasku w toalecie ( dzisiaj wybierałam siuśki i kupki to tyle tego było co stadko myszoskoczków by zdziałało )

Posted

Najlepiej jak przyłapuję na siusianiu. Taka mała śmieszna kropka na piachu zostaje :evil_lol:

A co do rzeczy ulubionych - psie ciasteczko - okruszek - nas nie rajcuje. Banany lubimy - ale wolimy jabłuszko.
Będą zdjęcia :eviltong: Chcecie? :P

Posted

Nie macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Muszę chyba mniej obserwować Srolkę bo dzisiaj dwa razy zaskrzeczała. A to chyba objaw strachu. Więc dzisiaj zdjęcia a jutro z racji zawodów tylko wodę i jedzonko podam rano i wieczorem i to samo w niedzielę. Staram się zawsze jakieś pyszności dawać z ręki lub na ręce tak żeby Srolek zaczaił że taka rąsia to dobra rzecz.