Ty$ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 http://imageshack.us/a/img585/9549/img0388kx.jpg jakie klimatyczne :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Ty$ka']http://imageshack.us/a/img585/9549/img0388kx.jpg jakie klimatyczne :loveu: prawdaż? :loveu::diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 http://imageshack.us/a/img94/8118/img0396sr.jpg jaki włos rozwiany :) Quote
paulaa. Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='betty_labrador']ciesze sie ze sie podoba :D etam, mi mało kiedy wychodza w ruchu, ale ćwicze, i sie czasem udaje jak sie postaram :) ale tez sie ciesze ze cos wychodzi :D tak mam canona :) Jak przyjedziesz na spacer to sobie popstrykamy :D Mi się ostatnio wydaje , że chyba ogólnie Canony mają lepszy af, ale w sumie może to też od modelu zależy.. :roll: A na pewno mają tańsze obiektywy :placz: i trochę zaczynam żałować. xd Mam nadzieje, że w końcu dotrę, ale pewnie w jakieś święto, bo normalnie w weekendy mam agility o 12 :-( Quote
Karro Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Hej! :hand: Nam niestety tez sporo lasu zabrali pod zabudowę :( To jest straszne, kiedys to taki fajny teren był na spacery, a teraz :roll: Pozdrawionka! :) Quote
betty_labrador Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Aleksandra95']http://imageshack.us/a/img94/8118/img0396sr.jpg jaki włos rozwiany :) :D [quote name='paulaa.']Mi się ostatnio wydaje , że chyba ogólnie Canony mają lepszy af, ale w sumie może to też od modelu zależy.. :roll: A na pewno mają tańsze obiektywy :placz: i trochę zaczynam żałować. xd Mam nadzieje, że w końcu dotrę, ale pewnie w jakieś święto, bo normalnie w weekendy mam agility o 12 :-( nie wiem, nie mam porównania z innymi aparatami tzn innych firm, ale ja z Canona jestem zadowolona i nie mysle o np Nikonie :D Rozumiem ze masz zajęcia-jak znajdziesz czas to zapraszamy :) [quote name='understandme']Hej! :hand: Nam niestety tez sporo lasu zabrali pod zabudowę :( To jest straszne, kiedys to taki fajny teren był na spacery, a teraz :roll: Pozdrawionka! :) HEJ:D Niestety to smutne jak las znika bo ludzie chca tam mieszkać :/ w samym środku. Przez 9 lat jak tam mieszkam byl spokoj a teraz sie aczyna. No tak... ktoby chciał mieszkać w tej głupiej Warszawie :/ [quote name='Sonka95']Witamy się wieczorkiem ;) witamy sie !:D :loveu: [quote name='Ty$ka']Hej ;) Znów zaniedbujesz dogo :( HEJ :D fajnie ze wpadłaś :) wiem.. przyznaje sie- pewnie odwyk przymusowy sie utrwalił :P Quote
betty_labrador Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Trzymajcie kciuki za Tosię ! :( Dziś ok 20 zaczęła sie dziwnie zachowywać jakby coś ją bolało.. nie chciala sie położyć, jak tylko próbowała wstawała i piszczała chwilę. Później sie położyła i już na nic nie reagowała... Ja spanikowana zorganizowałam wyjazd do kliniki wet. I RTG wykazał jakiś duży guz między żebrami :( jutro ma operację i sie okaże czy to nowotwór czy ropień :( Jestem załamana, nie spodziewałam sie takiego obrotu sprawy w ogóle. Jutro miał być piękny dzień, spacer, i wypoczynek...a skończyło sie na tym że sie zestresowałąm i Tosia jeszcze bardziej. :( Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kurde,ale ta operacja :( trzymam kciuki :( Quote
Abietis Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ale się porobiło...:shake: Trzymamy kciuki,będzie dobrze. Quote
Sonka95 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 O rany dziewczyny trzymajcie się ... :( Trzymam mocno kciuki ! Quote
Karro Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kochane wszystko będzie dobrze! Tosia to dzielna dziewucha poradzi sobie! Wierzę w Was i trzymam kciuki! :loveu: Dacie radę! Quote
betty_labrador Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Aleksandra95']Kurde,ale ta operacja :( trzymam kciuki :([/QUOTE] [quote name='Abietis']Ale się porobiło...:shake: Trzymamy kciuki,będzie dobrze.[/QUOTE] [quote name='Sonka95']O rany dziewczyny trzymajcie się ... :( Trzymam mocno kciuki ![/QUOTE] [quote name='understandme']Kochane wszystko będzie dobrze! Tosia to dzielna dziewucha poradzi sobie! Wierzę w Was i trzymam kciuki! :loveu: Dacie radę![/QUOTE] Dzieki za odwiedziny, Weźcie w ogóle :( taki trach nagle bez ostrzeżenia.. Za godzine -dwie operacja. Kurde mam czarne myśli- niestety .. choc tez jestem dobrej myśli. Idziemy z Ola z huskimi na przechadzke-bo co te pieski winne zeby nie pobiegaly choc troche. :( Quote
Justa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Beatko, trzymam mocno kciuki za Tosię :calus: Quote
Justa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Napisz koniecznie jak już coś będzie wiadomo ! Quote
paulaa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Trzymamy bardzo mocno kciuki za Tosieńke ! :-( Silna psina, da radę, trzeba być dobrej myśli i czekamy na nowe wiadomości... ;) Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Też trzymam kciuki, ale się porobiło :( Quote
betty_labrador Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dziękuje dziewczyny. Tosca aktualnie ma operacje... i czekam na wiesci(mam nadzieje pozytywne) jak sie powiodło i co to było za świnstwo! ALe ciagle mam nadzieje ze bedzie dobrze... :( eh.. Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Byłyśmy z Beatą na spacerze,ale ciągle myślami co u Tosi...:( Quote
betty_labrador Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Właśnie zadzwonili do mnie z kliniki... Tosca po operacji, wszystko sie udało. Teraz sie wybudza i ma przetaczaną krew bo troche jej ubyło. A co sie okazało? że miała guz śledziony wielkości męskiej pięści,:-o który w dodatku przyrósł do nerki :roll: Wycięli jej wszystko, troche sie napracowali ale sie udalo. Teraz do histopatologii tkanki dadza zeby sie dowiedzieć jakiej to był zmiany nowotwór.:shake: Guz musiał się podkrwawiać od miesięcy i robiły sie zrosty, teraz jednak pękło tak, że zaczęło ją boleć i stąd objawy. Ciesza sie ze juz po operacji, ze dobrze ze nie zdecydowalam jeszcze czekać. Teraz antybiotyki i wypoczynek. Dziękuje za kciuki i Wasze wsparcie. To duzo dało. Emocje jednak nadal trzymają. Ale napięcie troche opadło. :-(:-( Quote
Justa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Najważniejsze, że już po wszystkim i że guz był operacyjny ! Mijemy nadzieję, że usunęli wszystko. Wracaj Tosiu do zdrowia ! Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Bardzo się ciesz, że operacja się udała. Szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
Recommended Posts