Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
Właśnie zadzwonili do mnie z Histopatologii w sprawie wyciętego guza śledziony Tosci :)
Wiadomość była bardzo pozytywna- weterynarz orzekł, że guz nie jest złośliwy, że wszystko na to wskazuje :) wiec uff! i dzieki wszstkim za wsparcie i kciuki :)

To bardzo dobrze, tak miało być :)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zadzwonili do mnie z Histopatologii w sprawie wyciętego guza śledziony Tosci :)
Wiadomość była bardzo pozytywna- weterynarz orzekł, że guz nie jest złośliwy, że wszystko na to wskazuje :) wiec uff! i dzieki wszstkim za wsparcie i kciuki :)

Super wiadomość :D

Posted

Abietis napisał(a):
To bardzo dobrze, tak miało być :)

Sonka95 napisał(a):
Super wiadomość :D

Justa napisał(a):
Super ! Bardzo się cieszę :)

dzieki dziewczyny! to prawda- inaczej byc nie mogło :loveu: :multi: jestem szczęśliwa :D

Posted

dziekuje! moja radość nie ma granic :D

Nie dziwię ci się ;) Też to przeżywałam i super, że u was też się wszystko dobrze skończyło :)

Posted

Amber napisał(a):
Nie dziwię ci się ;) Też to przeżywałam i super, że u was też się wszystko dobrze skończyło :)

dzieki Amberku :loveu: i znów możemy chodzić na długie spacery gdzie retrievery, huski i dobermany sie kochają i wspólnie patrzą w tą niepewną przyszłość :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']Cześć Tosiaczki :loveu:

[quote name='Sonka95']Witamy się :D

[quote name='Ty$ka']Heeejo Tosie :)

Czesc Wam dogomaniaczki :loveu:

Tosia dzis w parku biegala, zachowywała sie jak szczeniak :D Ludzie byli pewni ze ma okolo roku :P po tm wycieciu guza naprawde przybyło jej energii i radości :loveu:

Zapraszam pod ten link ! :) (autoreklama :P )

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=325271944239909&set=a.325271927573244.56819.298897753543995&type=1&theater&notif_t=like

Posted

dzieki Amberku :loveu: i znów możemy chodzić na długie spacery gdzie retrievery, huski i dobermany sie kochają i wspólnie patrzą w tą niepewną przyszłość :evil_lol:

Jak się zrobi trochę cieplej i ładniejsza pogoda to na pewno na jakiś spacerek jeszcze wpadniemy ;)

Posted

[quote name='roadtonowhere']Witamy się. :loveu:

witamy również :loveu:

[quote name='Amber']Jak się zrobi trochę cieplej i ładniejsza pogoda to na pewno na jakiś spacerek jeszcze wpadniemy ;)

fajnie, ciesze sie :) ja zime uwielbiam, przynajmniej sie człowiek i psy nie przegrzewaja i nie trzeba wody dla nich brać :evil_lol: ale tez np mniej aparat sie chce brac, dzis pożałowałam na spacerze ze go nie wziełam. A było tyle okazji by fajne zdjecia zrobic :roll:

[quote name='Sonka95']Super , ze Tosia czuje już się o wiele lepiej :loveu:

dzieki! ja róniez. Zauwazylam z mama ze jest o wiele żwawsza niż przed. Wiecej reaguje na to co sie dzieje w domu, i nie śpi caly dzien jak wczesniej :) :D

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie świetne foty :loveu:

http://imageshack.us/a/img850/8946/img0746jzs.jpg "Co by tu jeszcze zbroić" :lol:

http://imageshack.us/a/img198/4459/img0725ik.jpg szpanerki :siara: :P

Te fotki portretówką robione? ;)

ciesze sie( Ola pewnie też :D ) że fotki sie podobaja :)

a zobaczysz jak tylko sie ociepli ciut i ręce nie beda odpadać od mrozu -wtedy zaszpanujemy sztuczkami naszych piesów :cool3:

zdjecia robione L 70-200mm :lol:

Posted

To się cieszę Waszą radością :lol: 8)

O nieee.... a ja nie mam aparatu, by poszpanować - to niesprawiedliwe :(

Jesteś zadowolona z tego szkła? ;)