betty_labrador Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 a masz korki z chemii? Ola za Ciebie to i ja kciuki trzymam! dasz rade :) Quote
Yuveza Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 To ja z matmą i fiz się podłączam :lol: Quote
paulaa. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 betty_labrador napisał(a):a masz korki z chemii? Ola za Ciebie to i ja kciuki trzymam! dasz rade :) Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 paulaa. napisał(a): oj tam oj tam :lol: że ja niby nie słowna jestem ? :evil_lol: trzymam! :smile: no a jesteś ? :evil_lol: betty_labrador napisał(a):Ola za Ciebie to i ja kciuki trzymam! dasz rade :) nie-dziękuje obym dała :lol: westie_justa napisał(a):To ja z matmą i fiz się podłączam :lol: grono dogomaniaków jest i z tobą :lol: paulaa. napisał(a):Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti: u mnie na odwrót, kasy im ledwo na korki starcza, ale pchają mnie na nie ;) Quote
roadtonowhere Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 No to Szczęśliwego Nowego roku życzymy! :) :drinking: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 westie_justa napisał(a):To ja z matmą i fiz się podłączam :lol: jak połączycie siły to bedziecie jak kapitan planeta :evil_lol: paulaa. napisał(a):Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti: Twoja mamunia wierzy w Twoją samowystarczalność :D roadtonowhere napisał(a):No to Szczęśliwego Nowego roku życzymy! :) :drinking: dziekujemy i wzajemnie! o tak mi po szampansku kręci sie w głowie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Hej. :) Jak tam po Sylwestrze? ;) A mamy swoją galerię, ale nie chce mi się nowej sygnaturki robić, a wcześniejsze były brzydkie ;P, tutaj masz link do naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/212076-Gamonius-pospolitus-i-kotus-bezm%C3%B3zgus-D Quote
betty_labrador Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej. :) Jak tam po Sylwestrze? ;) A mamy swoją galerię, ale nie chce mi się nowej sygnaturki robić, a wcześniejsze były brzydkie ;P, tutaj masz link do naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/212076-Gamonius-pospolitus-i-kotus-bezmózgus-D hej. Dobrze, siedzialam do 3 ;P ogladalam filmy :D a wstalam najwczesniej bo o 9.30 :P rodzice pozniej :D a to fajnie, dzieki zajrze sobie do galeryjki :D Tosia w domu nie bala sie az tak bardzo wystrzalow, Tizzy byla w domu i troche sie bala o północy :) ale jakos to zniosla. Pozniej przed 3 chcialam je wypuścic by siewysikały to musialam je przekonać że juz nic nie huka :D i wyszly na chwile :D haha. Quote
Bolsbokser Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 paulaa. napisał(a):Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti: Zależy w jakiej jesteś sytuacji, czasem korki to strata pieniędzy, a czasem do bardzo ważna pomoc edukacyjna. Jeśli nie jesteś totalnym leniem i generalnie chcesz się uczyć, a nauczanie nauczyciela nie wystarcza do zrozumienia zagadnienia, to dobry korepetytor jest w stanie pomóc. Jestem jak najbardziej za korepetycjami, jako dodatkowe źródło informacji. Bo wiadome jest to, że w klasie ok. 30-osobowej, trudno, żeby nauczyciel każdemu z osobna wytłumaczył pojęcia, zasady, zagadnienia czy nauczył rozwiązywać zadania. Jak byłam w LO - nienawidziłam fizyki i miałam z nią problem. Fascynowała mnie, ale nie lubiłam, bo nie mogłam jej zrozumieć. Kiedy zaczęłam przygotowywać się na Akademię Med. poszłam na korepetycje do Dr Biofizyki z Akademii Med. i dopiero On wyjaśnił mi zagadnienia z fizyki - dopiero wtedy wiedziałam, o co chodzi i do dziś fizyka to jeden z moich ulubionych przedmiotów. Gdybym miała czas, to z nudów mogłabym rozwiązywać zadania - zwłaszcza z optyki :) Quote
Ty$ka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Tizzy to widzę taki boiduszek jak mój :lol: A jakie filmy Cię pochłonęły aż do 3? :lol: Ja też spędziłam Sylwka na oglądaniu filmów do 4 w nocy ;P A poszłam spać grubo po 4tej i wstałam najwcześniej - o 7.45 ;p Ja uwielbiam fizykę. Co prawda nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe, ale akurat uważam, że ten przedmiot jest jednym z najbardziej fascynujących ;). Quote
Sonka95 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witamy się :loveu: Coś dużo osób oglądało w Sylwestra filmy ;) Quote
betty_labrador Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 (edited) [quote name='Bolsbokser']Zależy w jakiej jesteś sytuacji, czasem korki to strata pieniędzy, a czasem do bardzo ważna pomoc edukacyjna. Jeśli nie jesteś totalnym leniem i generalnie chcesz się uczyć, a nauczanie nauczyciela nie wystarcza do zrozumienia zagadnienia, to dobry korepetytor jest w stanie pomóc. Jestem jak najbardziej za korepetycjami, jako dodatkowe źródło informacji. Bo wiadome jest to, że w klasie ok. 30-osobowej, trudno, żeby nauczyciel każdemu z osobna wytłumaczył pojęcia, zasady, zagadnienia czy nauczył rozwiązywać zadania. Jak byłam w LO - nienawidziłam fizyki i miałam z nią problem. Fascynowała mnie, ale nie lubiłam, bo nie mogłam jej zrozumieć. Kiedy zaczęłam przygotowywać się na Akademię Med. poszłam na korepetycje do Dr Biofizyki z Akademii Med. i dopiero On wyjaśnił mi zagadnienia z fizyki - dopiero wtedy wiedziałam, o co chodzi i do dziś fizyka to jeden z moich ulubionych przedmiotów. Gdybym miała czas, to z nudów mogłabym rozwiązywać zadania - zwłaszcza z optyki :) No to prawda co piszesz z korepetycjami. Ale ja pamietam w liceum to tez do nauki podchodzilam jak do jeża. Troche to na studiach sie zaczęło zmieniać. A teraz chętnie sama zdobywam wiedze- bo bez przymusu i wiadomo nie trzeba uczyc sie np Historii :) A z korepetycji rzadko korzystalam. Ale jak trzeba bylo to do kogos sie poszlo ;) poza tym mam matematyka pod ręka(tata) i mama angielskiego uczy :D ) [quote name='Ty$ka']Tizzy to widzę taki boiduszek jak mój :lol: A jakie filmy Cię pochłonęły aż do 3? :lol: Ja też spędziłam Sylwka na oglądaniu filmów do 4 w nocy ;P A poszłam spać grubo po 4tej i wstałam najwcześniej - o 7.45 ;p Ja uwielbiam fizykę. Co prawda nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe, ale akurat uważam, że ten przedmiot jest jednym z najbardziej fascynujących ;). haha widze ze sama nie bylam :D ja to wlaczylam sobie nagrane na dysku archiwum X :D lubie stare odcinki :D (ktorych nie ogladalam jeszcze :) a TY co ogladałaś? przyznaj sie :diabloti: bez bicia :mad: :lol: O fizyka-nigdy jej nie lubiłam, bo nauczyciel byl do bani. Ale i teraz średnio mnie fascynuje :D [quote name='Sonka95']Witamy się :loveu: Coś dużo osób oglądało w Sylwestra filmy ;) Witamy sie :D no widać nie jestem sama. Tylko jakie filmy kto oglądał :D a ogole to wkurzaja juz mnie te wystrzaly - psy nei chca nigdzie wyjsc. Nawet sikać. Rano bylam w lesie godzine to bylo spokojnie w miare. tzn o 11 poszlam, ale zaraz wracala bo ok 12 juz zaczynali powoli strzelać... :roll: macie Dorcie :) Ola musimy zacząć robić psom zdjęcia bez obróż :D Edited January 1, 2013 by betty_labrador Quote
Ty$ka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Z tymi strzałami mogliby już przestać, a straż miejska wlepiać mandaty, też mam dość ;) O, Archiwum X :) Ja z kolei oglądałam jakieś takie zryte filmy ;P A mianowicie najpierw "Nieproszeni goście", a następnie "Spadaj" - były wciągające, nie powiem, ale ten pierwszy zrył mi banię :P :lol: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Ty$ka napisał(a):Z tymi strzałami mogliby już przestać, a straż miejska wlepiać mandaty, też mam dość ;) O, Archiwum X :) Ja z kolei oglądałam jakieś takie zryte filmy ;P A mianowicie najpierw "Nieproszeni goście", a następnie "Spadaj" - były wciągające, nie powiem, ale ten pierwszy zrył mi banię :P :lol: tak mandaty i wpisanie karnych punktów :diabloti: Toscę musialam zachęcac do wyjscia na wieczorny spacer, wyszla za smakiem, szła za mna jak na skazanie, ale po chwili jak sie zorientowała że nic nie strzela to sie rozluźniła i zaczela sie normalnie zachowywać :) Oglądałaś też filmy z agentami FBI? :D A o nieproszonych gościach słyszałam ale jakos nie włączyłam sobie :D za to ogladalam kiedyś Hostel i tym podobne to sie naprawde można zniesmaczyć :D (blee). O Spadaniu nie slyszalam :D Dzis z rodzicami ogladalismy francuski film pod tytulem "nietykalni". O bogatym gosciu niepełnosprawnym fizycznie, ktory zatrudniał opiekunów. W końcu trafił na takiego z ktorym sie zaprzyjaźnił, i dzieki niemu nie był juz taki smutny, on przywrócił mu radość życia :) Warto obejrzec :D a uśmaiłam sie jak mało kiedy :D zdjecia dam później jak dorwe sie do laptopa drugiego(tu nie ma ). Quote
Ty$ka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O tak, punkty też :lol: U nas tfu tfu dzisiaj już przestali i mogłam w spokoju pójść z psem na spacer ;) Dawno, ale tak :lol: Dla mnie najbardziej dziwny film to jednak "Ludzka stonoga" :P bleee :P O Nietykalnych nie słyszałam, aż sobie zapiszę tytuł, by w wolnej chwili obejrzeć :) Zabraliście nam słońce :( Wy chyba jesteście stałymi gośćmi lasu :D Quote
Sonka95 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) U nas dzisiaj jeszcze dzisiaj kilka razy puścili , ale chyba do koniec .... nareszcie :multi: Jaka słodka minka :loveu: http://imageshack.us/a/img24/6941/img0477lm.jpg Edited January 3, 2013 by Sonka95 Quote
Aleksa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 paulaa. napisał(a):Jak zaliczę chemię, macie obiecany spacer. :D ok ? :eviltong: cytuje na dowód :D Paula się nie wywinie :diabloti: Quote
paulaa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Aleksandra95 napisał(a):cytuje na dowód :D Paula się nie wywinie :diabloti: To było nie fair :diabloti: ale zobacz na datę, można to podciągnąć, że mogłam być nietrzeźwa czy coś :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 paulaa. napisał(a):To było nie fair :diabloti: ale zobacz na datę, można to podciągnąć, że mogłam być nietrzeźwa czy coś :evil_lol: tak tak jasne ;D nie pijesz, ja to wiem :diabloti: Quote
paulaa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Aleksandra95 napisał(a):tak tak jasne ;D nie pijesz, ja to wiem :diabloti: oj tam, czysto teoretycznie mówię :lol: a tak serio, to na mnie RedBull działa tak samo jak alkohol :evil_lol: ale ostatnio nie testuje już :lol: Quote
Aleksa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 paulaa. napisał(a):oj tam, czysto teoretycznie mówię :lol: a tak serio, to na mnie RedBull działa tak samo jak alkohol :evil_lol: ale ostatnio nie testuje już :lol: haha, lepiej nie testuj:lol: Quote
roadtonowhere Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Heeej. Miłego weekendu życzymy! :lol: Quote
anetta Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Betty, panda wyszła Ci fantastycznie :loveu: Jak żywa. Cały rysunek jest piękny. Paulaa, jedź na WAT, tam są tory :cool3: i pociąg też jeździ :evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/448897/00000026.jpg Bardzo fajne foty na słoneczku. A koń w lesie wygląda prześmiesznie hahahhhaa, pan wyszedł z nim na spacerek :lol::lol: Quote
Recommended Posts