Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
a masz korki z chemii?

Ola za Ciebie to i ja kciuki trzymam! dasz rade :)

Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti:

Posted

paulaa. napisał(a):

oj tam oj tam :lol: że ja niby nie słowna jestem ? :evil_lol:

trzymam! :smile:

no a jesteś ? :evil_lol:

betty_labrador napisał(a):
Ola za Ciebie to i ja kciuki trzymam! dasz rade :)

nie-dziękuje obym dała :lol:

westie_justa napisał(a):
To ja z matmą i fiz się podłączam :lol:

grono dogomaniaków jest i z tobą :lol:

paulaa. napisał(a):
Niestety jestem zdana na siebie. ;) Mama uważa, że korki to strata pieniędzy i że 'mam słuchać na lekcjach'. :roll: Kochana mamusia :diabloti:

u mnie na odwrót, kasy im ledwo na korki starcza, ale pchają mnie na nie ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
To ja z matmą i fiz się podłączam :lol:

jak połączycie siły to bedziecie jak kapitan planeta :evil_lol:

paulaa. napisał(a):

Twoja mamunia wierzy w Twoją samowystarczalność :D

roadtonowhere napisał(a):
No to Szczęśliwego Nowego roku życzymy! :) :drinking:

dziekujemy i wzajemnie! o tak mi po szampansku kręci sie w głowie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej. :)
Jak tam po Sylwestrze? ;)

A mamy swoją galerię, ale nie chce mi się nowej sygnaturki robić, a wcześniejsze były brzydkie ;P, tutaj masz link do naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/212076-Gamonius-pospolitus-i-kotus-bezmózgus-D

hej.

Dobrze, siedzialam do 3 ;P ogladalam filmy :D a wstalam najwczesniej bo o 9.30 :P rodzice pozniej :D

a to fajnie, dzieki zajrze sobie do galeryjki :D

Tosia w domu nie bala sie az tak bardzo wystrzalow, Tizzy byla w domu i troche sie bala o północy :) ale jakos to zniosla. Pozniej przed 3 chcialam je wypuścic by siewysikały to musialam je przekonać że juz nic nie huka :D i wyszly na chwile :D haha.

Posted

paulaa. napisał(a):

Zależy w jakiej jesteś sytuacji, czasem korki to strata pieniędzy, a czasem do bardzo ważna pomoc edukacyjna. Jeśli nie jesteś totalnym leniem i generalnie chcesz się uczyć, a nauczanie nauczyciela nie wystarcza do zrozumienia zagadnienia, to dobry korepetytor jest w stanie pomóc. Jestem jak najbardziej za korepetycjami, jako dodatkowe źródło informacji. Bo wiadome jest to, że w klasie ok. 30-osobowej, trudno, żeby nauczyciel każdemu z osobna wytłumaczył pojęcia, zasady, zagadnienia czy nauczył rozwiązywać zadania.

Jak byłam w LO - nienawidziłam fizyki i miałam z nią problem. Fascynowała mnie, ale nie lubiłam, bo nie mogłam jej zrozumieć. Kiedy zaczęłam przygotowywać się na Akademię Med. poszłam na korepetycje do Dr Biofizyki z Akademii Med. i dopiero On wyjaśnił mi zagadnienia z fizyki - dopiero wtedy wiedziałam, o co chodzi i do dziś fizyka to jeden z moich ulubionych przedmiotów. Gdybym miała czas, to z nudów mogłabym rozwiązywać zadania - zwłaszcza z optyki :)

Posted

Tizzy to widzę taki boiduszek jak mój :lol: A jakie filmy Cię pochłonęły aż do 3? :lol: Ja też spędziłam Sylwka na oglądaniu filmów do 4 w nocy ;P A poszłam spać grubo po 4tej i wstałam najwcześniej - o 7.45 ;p

Ja uwielbiam fizykę. Co prawda nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe, ale akurat uważam, że ten przedmiot jest jednym z najbardziej fascynujących ;).

Posted (edited)

[quote name='Bolsbokser']Zależy w jakiej jesteś sytuacji, czasem korki to strata pieniędzy, a czasem do bardzo ważna pomoc edukacyjna. Jeśli nie jesteś totalnym leniem i generalnie chcesz się uczyć, a nauczanie nauczyciela nie wystarcza do zrozumienia zagadnienia, to dobry korepetytor jest w stanie pomóc. Jestem jak najbardziej za korepetycjami, jako dodatkowe źródło informacji. Bo wiadome jest to, że w klasie ok. 30-osobowej, trudno, żeby nauczyciel każdemu z osobna wytłumaczył pojęcia, zasady, zagadnienia czy nauczył rozwiązywać zadania.

Jak byłam w LO - nienawidziłam fizyki i miałam z nią problem. Fascynowała mnie, ale nie lubiłam, bo nie mogłam jej zrozumieć. Kiedy zaczęłam przygotowywać się na Akademię Med. poszłam na korepetycje do Dr Biofizyki z Akademii Med. i dopiero On wyjaśnił mi zagadnienia z fizyki - dopiero wtedy wiedziałam, o co chodzi i do dziś fizyka to jeden z moich ulubionych przedmiotów. Gdybym miała czas, to z nudów mogłabym rozwiązywać zadania - zwłaszcza z optyki :)

No to prawda co piszesz z korepetycjami. Ale ja pamietam w liceum to tez do nauki podchodzilam jak do jeża. Troche to na studiach sie zaczęło zmieniać. A teraz chętnie sama zdobywam wiedze- bo bez przymusu i wiadomo nie trzeba uczyc sie np Historii :)
A z korepetycji rzadko korzystalam. Ale jak trzeba bylo to do kogos sie poszlo ;) poza tym mam matematyka pod ręka(tata) i mama angielskiego uczy :D )

[quote name='Ty$ka']Tizzy to widzę taki boiduszek jak mój :lol: A jakie filmy Cię pochłonęły aż do 3? :lol: Ja też spędziłam Sylwka na oglądaniu filmów do 4 w nocy ;P A poszłam spać grubo po 4tej i wstałam najwcześniej - o 7.45 ;p

Ja uwielbiam fizykę. Co prawda nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe, ale akurat uważam, że ten przedmiot jest jednym z najbardziej fascynujących ;).

haha widze ze sama nie bylam :D ja to wlaczylam sobie nagrane na dysku archiwum X :D lubie stare odcinki :D (ktorych nie ogladalam jeszcze :) a TY co ogladałaś? przyznaj sie :diabloti: bez bicia :mad: :lol:

O fizyka-nigdy jej nie lubiłam, bo nauczyciel byl do bani. Ale i teraz średnio mnie fascynuje :D

[quote name='Sonka95']Witamy się :loveu:
Coś dużo osób oglądało w Sylwestra filmy ;)

Witamy sie :D no widać nie jestem sama. Tylko jakie filmy kto oglądał :D

a ogole to wkurzaja juz mnie te wystrzaly - psy nei chca nigdzie wyjsc. Nawet sikać. Rano bylam w lesie godzine to bylo spokojnie w miare. tzn o 11 poszlam, ale zaraz wracala bo ok 12 juz zaczynali powoli strzelać... :roll:

macie Dorcie :)

Ola musimy zacząć robić psom zdjęcia bez obróż :D

Edited by betty_labrador
Posted

Z tymi strzałami mogliby już przestać, a straż miejska wlepiać mandaty, też mam dość ;)

O, Archiwum X :) Ja z kolei oglądałam jakieś takie zryte filmy ;P A mianowicie najpierw "Nieproszeni goście", a następnie "Spadaj" - były wciągające, nie powiem, ale ten pierwszy zrył mi banię :P :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Z tymi strzałami mogliby już przestać, a straż miejska wlepiać mandaty, też mam dość ;)

O, Archiwum X :) Ja z kolei oglądałam jakieś takie zryte filmy ;P A mianowicie najpierw "Nieproszeni goście", a następnie "Spadaj" - były wciągające, nie powiem, ale ten pierwszy zrył mi banię :P :lol:

tak mandaty i wpisanie karnych punktów :diabloti: Toscę musialam zachęcac do wyjscia na wieczorny spacer, wyszla za smakiem, szła za mna jak na skazanie, ale po chwili jak sie zorientowała że nic nie strzela to sie rozluźniła i zaczela sie normalnie zachowywać :)

Oglądałaś też filmy z agentami FBI? :D
A o nieproszonych gościach słyszałam ale jakos nie włączyłam sobie :D za to ogladalam kiedyś Hostel i tym podobne to sie naprawde można zniesmaczyć :D (blee). O Spadaniu nie slyszalam :D
Dzis z rodzicami ogladalismy francuski film pod tytulem "nietykalni". O bogatym gosciu niepełnosprawnym fizycznie, ktory zatrudniał opiekunów. W końcu trafił na takiego z ktorym sie zaprzyjaźnił, i dzieki niemu nie był juz taki smutny, on przywrócił mu radość życia :) Warto obejrzec :D a uśmaiłam sie jak mało kiedy :D

zdjecia dam później jak dorwe sie do laptopa drugiego(tu nie ma ).

Posted

O tak, punkty też :lol: U nas tfu tfu dzisiaj już przestali i mogłam w spokoju pójść z psem na spacer ;)

Dawno, ale tak :lol: Dla mnie najbardziej dziwny film to jednak "Ludzka stonoga" :P bleee :P
O Nietykalnych nie słyszałam, aż sobie zapiszę tytuł, by w wolnej chwili obejrzeć :)

Zabraliście nam słońce :( Wy chyba jesteście stałymi gośćmi lasu :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
cytuje na dowód :D Paula się nie wywinie :diabloti:

To było nie fair :diabloti: ale zobacz na datę, można to podciągnąć, że mogłam być nietrzeźwa czy coś :evil_lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
To było nie fair :diabloti: ale zobacz na datę, można to podciągnąć, że mogłam być nietrzeźwa czy coś :evil_lol:

tak tak jasne ;D nie pijesz, ja to wiem :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
tak tak jasne ;D nie pijesz, ja to wiem :diabloti:

oj tam, czysto teoretycznie mówię :lol:
a tak serio, to na mnie RedBull działa tak samo jak alkohol :evil_lol: ale ostatnio nie testuje już :lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
oj tam, czysto teoretycznie mówię :lol:
a tak serio, to na mnie RedBull działa tak samo jak alkohol :evil_lol: ale ostatnio nie testuje już :lol:

haha, lepiej nie testuj:lol: