betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']Wstaje jeszcze wcześniej, jak to pisałam to jadłam śniadanko i w komórce na dogo.:D:D spięć nie było ? bo ja bym się bała, że ta moja by cos odwaliła i na nia wszystkie.:diabloti: dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja o 12 w niedziele mam korepetycje z angielskiego.:placz:[/QUOTE] U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;) Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 kicia poluje na misa :) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/913/img7061ep.jpg[/IMG] Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='betty_labrador']U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;)[/QUOTE] No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;) Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;)[/QUOTE] moznaby sprobować. ALe tez nie mam pojęcia. narazie dalam kota z misiem. dzis wiecej nie dam rady. do jutra pa na dobranoc ciuchcia z 3 psów :D [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/7237/img7134l.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/189/img7070j.jpg[/IMG] [IMG]http://img718.imageshack.us/img718/226/img7072b.jpg[/IMG] [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5387/img7089vf.jpg[/IMG] [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6166/img7095yx.jpg[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9918/img7122r.jpg[/IMG] Quote
Aleksa. Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Super! ten cezar to malamut? :hmmmm: maTaką długą sierść.:loveu: Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 podobno husky z linii zaprzęgowej :D na malamuta chyba za drobny :) Quote
Aleksa. Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='betty_labrador']podobno husky z linii zaprzęgowej :D na malamuta chyba za drobny :)[/QUOTE] no właśnie drobny.:D mniejszy niż Dora.;) tak wygląda.;) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']no właśnie drobny.:D mniejszy niż Dora.;) tak wygląda.;)[/QUOTE] tak, tylko włos nadaje mu objętości :) Quote
darii_iia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Fajna kicia. :loveu: I widzę, że spacerek udany. :) Quote
betty_labrador Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='darii_iia']Fajna kicia. :loveu: I widzę, że spacerek udany. :)[/QUOTE] czesc :) dziekuje -kicia trafila sie nam kochana :) a spacery są świetne! jutro kolejny ze zgrają ! :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hejka.:loveu: jak tam, dzisiaj też taki super spacerek ? :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']hejka.:loveu: jak tam, dzisiaj też taki super spacerek ? :loveu:[/QUOTE] hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ? Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='betty_labrador']hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ?[/QUOTE] pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :) Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='betty_labrador']jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :)[/QUOTE] niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:( Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D Quote
Karro Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale mieliście spacer :loveu: Zazdroszczę takiej gromadki zabawowo - spacerowej ;) Kicia bardzo pomysłowa - zbiła niedobrego misia :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:( Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D[/QUOTE] ojej.. chyba faktycznie nasz spacer był bardzo długi.. mnie wczoraj głowa też bardzo łupała... wiec sie nie dziwie że Ciebie tez. Szybko wracaj do siebie :) w szkole poszlas w butach? :D [quote name='understandme']Ale mieliście spacer :loveu: Zazdroszczę takiej gromadki zabawowo - spacerowej ;) Kicia bardzo pomysłowa - zbiła niedobrego misia :evil_lol:[/QUOTE] czesc :) no spacer ekstra :) szkoda ze nie jestes z naszych rejonów ;) a Kicia ma nałóg tv ciagle poluje na lwy, hieny :D wczoraj mama ogladala Jasia fasole i też sie na niego uwzieła. Ale to jest powoli troche męczące więc ja oduczam, chwilowo jest spokój :D Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] najwidoczniej Twoja bystrość spadłą od bólu :D haha :P Quote
Aleksa. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='betty_labrador']najwidoczniej Twoja bystrość spadłą od bólu :D haha :P[/QUOTE] :p jak tam dzisiaj u Was ? :lol: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']:p jak tam dzisiaj u Was ? :lol:[/QUOTE] my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi. a WY nauka zapewne :cool3: Quote
Aleksa. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='betty_labrador']my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi. a WY nauka zapewne :cool3:[/QUOTE] spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:( W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-) A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;) Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:( W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-) A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;)[/QUOTE] no ucz sie ucz, o Twoja przyszłość świetlana :D :grins: ja w domu bede w niedziele, bo od czwarku do soboty jestem u babci :) dla odmiany {że brakuje mi zdjęć psów } daje swoje jakieś z pizzeri :D [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/5336/dscn4232l.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts