Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Wstaje jeszcze wcześniej, jak to pisałam to jadłam śniadanko i w komórce na dogo.:D:D

spięć nie było ? bo ja bym się bała, że ta moja by cos odwaliła i na nia wszystkie.:diabloti:

dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja o 12 w niedziele mam korepetycje z angielskiego.:placz:[/QUOTE]

U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p

Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P
To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p

Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P
To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;)[/QUOTE]

No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;)[/QUOTE]

moznaby sprobować. ALe tez nie mam pojęcia.

narazie dalam kota z misiem. dzis wiecej nie dam rady. do jutra pa

na dobranoc ciuchcia z 3 psów :D
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/7237/img7134l.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/189/img7070j.jpg[/IMG]

[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/226/img7072b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5387/img7089vf.jpg[/IMG]

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6166/img7095yx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9918/img7122r.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='betty_labrador']podobno husky z linii zaprzęgowej :D na malamuta chyba za drobny :)[/QUOTE]
no właśnie drobny.:D mniejszy niż Dora.;) tak wygląda.;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']hejka.:loveu: jak tam, dzisiaj też taki super spacerek ? :loveu:[/QUOTE]

hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ?

Posted

[quote name='betty_labrador']hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ?[/QUOTE]

pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol:[/QUOTE]

jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D

no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :)

Posted

[quote name='betty_labrador']jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D

no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :)[/QUOTE]

niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:(

Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:(

Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D[/QUOTE]

ojej.. chyba faktycznie nasz spacer był bardzo długi.. mnie wczoraj głowa też bardzo łupała... wiec sie nie dziwie że Ciebie tez. Szybko wracaj do siebie :)

w szkole poszlas w butach? :D

[quote name='understandme']Ale mieliście spacer :loveu: Zazdroszczę takiej gromadki zabawowo - spacerowej ;) Kicia bardzo pomysłowa - zbiła niedobrego misia :evil_lol:[/QUOTE]

czesc :) no spacer ekstra :) szkoda ze nie jestes z naszych rejonów ;) a Kicia ma nałóg tv ciagle poluje na lwy, hieny :D wczoraj mama ogladala Jasia fasole i też sie na niego uwzieła. Ale to jest powoli troche męczące więc ja oduczam, chwilowo jest spokój :D

Posted

hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

najwidoczniej Twoja bystrość spadłą od bólu :D haha :P

Posted

[quote name='Aleksandra95']:p

jak tam dzisiaj u Was ? :lol:[/QUOTE]

my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi.

a WY nauka zapewne :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi.

a WY nauka zapewne :cool3:[/QUOTE]
spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:(
W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-)

A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:(
W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-)

A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;)[/QUOTE]

no ucz sie ucz, o Twoja przyszłość świetlana :D :grins:

ja w domu bede w niedziele, bo od czwarku do soboty jestem u babci :)

dla odmiany {że brakuje mi zdjęć psów } daje swoje jakieś z pizzeri :D

[IMG]http://img638.imageshack.us/img638/5336/dscn4232l.jpg[/IMG]