Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']sory ale kto tam umiescil fotki..:-o ...no nie ...wrrr[/QUOTE]

Jejciu, jaka dzieciniada :shake: Żal mi takich ludzi, u mnie kiedys ktoś dał zdjęcia Lisy na jakąś stronkę, napisałam, że to mój pies i zadzwonię na policję o naruszenie PA. Po 5 minutach nie było konta :evil_lol:
Może napisz do admina nk? ;)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']podejrzewam ze to ktos z dogomanii to zrobil, bo tylko tu dawalam to zdjecie co jest ustawione na główne w tamtym profilu. eh :(

[CENTER][B]Cherry dziekuje za informacje.[/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Ale przecież nie tylko zalogowani mogą wchodzić do galerii :roll: Równie dobrze mógł to zrobić ktoś ''z zewnątrz'' ;) Tak czy inaczej, nie zazdroszczę sytuacji :shake:

Posted

No ja nie mogę ;), myślałam, że padnę, jak to zobaczyłam.
Tam przy profilu jest taki przycisk "zgłoś profil fikcyjny" może tym się uda to zaraportować?

Posted

[quote name='wiki4']Ale przecież nie tylko zalogowani mogą wchodzić do galerii :roll: Równie dobrze mógł to zrobić ktoś ''z zewnątrz'' ;) Tak czy inaczej, nie zazdroszczę sytuacji :shake:[/QUOTE]

no tak, masz racje.. to bylo moje pierwsze skojarzenie.

[quote name='Eriu']No ja nie mogę ;), myślałam, że padnę, jak to zobaczyłam.
Tam przy profilu jest taki przycisk "zgłoś profil fikcyjny" może tym się uda to zaraportować?[/QUOTE]

W tym problem ze to "moje" konto nie jest profilem fikcyjnym. :/

Posted

ale musi być przycisk ZGŁOŚ NADUŻYCIE!! U Marty od Aresa było niedawno dokładnie to samo - kradzież fot na nk , zadziałało i konto zostało usunięte. Więc do dzieła!

Posted

Uwaga ! ZAnam całą sytuację związaną z NK Toscy :multi: ! Bianka19 od lutego 2009r. cały czas zakłada jej konta .. :roll: . Ta co ma Cezara Westa, jej pies też ma nk .. Tosca wraca na nk za każdym razem, a po paru dniach lub tygodniach się usuwa i robi to na nowo .. wiem, bo sprawdzałam to, specjalnie założyłam konto moljego psa, aby to sprawdzić ! Fifi westie , też ma nk i wszystko mi 'wyśpiewała' i powiedziała na nk Cezarowi (bianka19) aby założył(a) konto dla Toscy (wiecie, tam psy gadają między sobą :-o) . Bianka19 powiedziała, że nie może, to założyła Kali Labradorce (treż ma dogo!) a chyba na drugi dzień zobaczyłam, że na tym koncie, co była Kala, jest Tosca i Tizzy .. :shake: . Nie chcę się w nic mieszać , ale mam nadzieję, że jakoś pomogłam .. :p .

Posted

[quote name='Martens']Witaj, wesołych świąt :)
[url]http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18[/url]
Jak zdrówko, już lepiej?[/QUOTE]

witaj, dziekuje,

etam, ciagle mam kaszel, dobija mnie juz to :/ ile mozna kaszlec i kaszlec. Moze do niedzieli wyzdrowieje.

Posted

[quote name='betty_labrador']witaj, dziekuje,

etam, ciagle mam kaszel, dobija mnie juz to :/ ile mozna kaszlec i kaszlec. Moze do niedzieli wyzdrowieje.[/QUOTE]

Ouu .. współczucia :-( . Szybko zdrowiej :p .
No - dzieciom się nudzi ! Ja konto mojemu psu usunęłam, bo na co mi ono, skoro moim zadaniem było tylko rozwiązać w miarę możliwości sytuację z NK ?! -.-

Posted

Matko kochana, niektórzy powinni się leczyć...
Ja w ogóle nie rozumiem, jak można brać fotki cudzego psa i podpisywać jakimiś bzdurami - a niektórzy mają nawet całe blogi i wirtualne hodowle z wirtualnymi szczeniakami - oczywiście wszystkie foty też kradzione - już niejedna osoba na dogo się zdziwiła jak znalazła bloga o swoich psach i ich wirtualnych miotach :p

Posted

[quote name='Martens']Matko kochana, niektórzy powinni się leczyć...
Ja w ogóle nie rozumiem, jak można brać fotki cudzego psa i podpisywać jakimiś bzdurami - a niektórzy mają nawet całe blogi i wirtualne hodowle z wirtualnymi szczeniakami - oczywiście wszystkie foty też kradzione - już niejedna osoba na dogo się zdziwiła jak znalazła bloga o swoich psach i ich wirtualnych miotach :p[/QUOTE]
Albo wirtualne schroniska, czy prowadzą wirtualne adopcje - a pieski oczywiście z śliczniusie.... To już nawet nie jest tylko żałosne czy chamskie....

Posted

oh dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia noworoczne. :) my wczoraj z kolezanka popilysmy troche i padlysmy jak muchy po 2 jakos :P wstalysmy o 10. Poszlysmy z psami na spacer 1,5 godziny w sniegu :D
Z aparatu niestety zrezygnowalam bo tak sniezylo ze by mi aparat zasypalo :D

a teraz sostala szara rzeczywistosc... Remament!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA :/ :P