wiki4 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='betty_labrador']sory ale kto tam umiescil fotki..:-o ...no nie ...wrrr[/QUOTE] Jejciu, jaka dzieciniada :shake: Żal mi takich ludzi, u mnie kiedys ktoś dał zdjęcia Lisy na jakąś stronkę, napisałam, że to mój pies i zadzwonię na policję o naruszenie PA. Po 5 minutach nie było konta :evil_lol: Może napisz do admina nk? ;) Quote
betty_labrador Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 podejrzewam ze to ktos z dogomanii to zrobil, bo tylko tu dawalam to zdjecie co jest ustawione na główne w tamtym profilu. eh :( [CENTER][B]Cherry dziekuje za informacje.[/B] [/CENTER] Quote
wiki4 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='betty_labrador']podejrzewam ze to ktos z dogomanii to zrobil, bo tylko tu dawalam to zdjecie co jest ustawione na główne w tamtym profilu. eh :( [CENTER][B]Cherry dziekuje za informacje.[/B] [/CENTER] [/QUOTE] Ale przecież nie tylko zalogowani mogą wchodzić do galerii :roll: Równie dobrze mógł to zrobić ktoś ''z zewnątrz'' ;) Tak czy inaczej, nie zazdroszczę sytuacji :shake: Quote
Eriu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No ja nie mogę ;), myślałam, że padnę, jak to zobaczyłam. Tam przy profilu jest taki przycisk "zgłoś profil fikcyjny" może tym się uda to zaraportować? Quote
betty_labrador Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='wiki4']Ale przecież nie tylko zalogowani mogą wchodzić do galerii :roll: Równie dobrze mógł to zrobić ktoś ''z zewnątrz'' ;) Tak czy inaczej, nie zazdroszczę sytuacji :shake:[/QUOTE] no tak, masz racje.. to bylo moje pierwsze skojarzenie. [quote name='Eriu']No ja nie mogę ;), myślałam, że padnę, jak to zobaczyłam. Tam przy profilu jest taki przycisk "zgłoś profil fikcyjny" może tym się uda to zaraportować?[/QUOTE] W tym problem ze to "moje" konto nie jest profilem fikcyjnym. :/ Quote
eria Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ale musi być przycisk ZGŁOŚ NADUŻYCIE!! U Marty od Aresa było niedawno dokładnie to samo - kradzież fot na nk , zadziałało i konto zostało usunięte. Więc do dzieła! Quote
betty_labrador Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 nie ma juz, nie ma ! zglosilam po odnalezieniu przycisku. Napisalam prosbe do tej osoby zeby natychmiast usunęła konto i jak mówicie..nie ma juz. Quote
betty_labrador Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ładna kartka, dziekuje. Quote
Martens Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witaj, wesołych świąt :) [url]http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18[/url] Jak zdrówko, już lepiej? Quote
tigerowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Uwaga ! ZAnam całą sytuację związaną z NK Toscy :multi: ! Bianka19 od lutego 2009r. cały czas zakłada jej konta .. :roll: . Ta co ma Cezara Westa, jej pies też ma nk .. Tosca wraca na nk za każdym razem, a po paru dniach lub tygodniach się usuwa i robi to na nowo .. wiem, bo sprawdzałam to, specjalnie założyłam konto moljego psa, aby to sprawdzić ! Fifi westie , też ma nk i wszystko mi 'wyśpiewała' i powiedziała na nk Cezarowi (bianka19) aby założył(a) konto dla Toscy (wiecie, tam psy gadają między sobą :-o) . Bianka19 powiedziała, że nie może, to założyła Kali Labradorce (treż ma dogo!) a chyba na drugi dzień zobaczyłam, że na tym koncie, co była Kala, jest Tosca i Tizzy .. :shake: . Nie chcę się w nic mieszać , ale mam nadzieję, że jakoś pomogłam .. :p . Quote
betty_labrador Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 o maj gat. Takim ludziom naprawde musi sie nudzic w zyciu :roll: dzieki za sprawdzenie owej bianki19. :roll: Quote
betty_labrador Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='Martens']Witaj, wesołych świąt :) [url]http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18[/url] Jak zdrówko, już lepiej?[/QUOTE] witaj, dziekuje, etam, ciagle mam kaszel, dobija mnie juz to :/ ile mozna kaszlec i kaszlec. Moze do niedzieli wyzdrowieje. Quote
tigerowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='betty_labrador']witaj, dziekuje, etam, ciagle mam kaszel, dobija mnie juz to :/ ile mozna kaszlec i kaszlec. Moze do niedzieli wyzdrowieje.[/QUOTE] Ouu .. współczucia :-( . Szybko zdrowiej :p . No - dzieciom się nudzi ! Ja konto mojemu psu usunęłam, bo na co mi ono, skoro moim zadaniem było tylko rozwiązać w miarę możliwości sytuację z NK ?! -.- Quote
Martens Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Matko kochana, niektórzy powinni się leczyć... Ja w ogóle nie rozumiem, jak można brać fotki cudzego psa i podpisywać jakimiś bzdurami - a niektórzy mają nawet całe blogi i wirtualne hodowle z wirtualnymi szczeniakami - oczywiście wszystkie foty też kradzione - już niejedna osoba na dogo się zdziwiła jak znalazła bloga o swoich psach i ich wirtualnych miotach :p Quote
zerduszko Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Martens']Matko kochana, niektórzy powinni się leczyć... Ja w ogóle nie rozumiem, jak można brać fotki cudzego psa i podpisywać jakimiś bzdurami - a niektórzy mają nawet całe blogi i wirtualne hodowle z wirtualnymi szczeniakami - oczywiście wszystkie foty też kradzione - już niejedna osoba na dogo się zdziwiła jak znalazła bloga o swoich psach i ich wirtualnych miotach :p[/QUOTE] Albo wirtualne schroniska, czy prowadzą wirtualne adopcje - a pieski oczywiście z śliczniusie.... To już nawet nie jest tylko żałosne czy chamskie.... Quote
WeronikaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zgadzam się z wami w 100% to żałosne :roll: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fajna ta Twoja czorcicha! :):) Pozdrawiamy. Quote
Martens Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pozdrawiamy noworocznie i życzymy dużo szczęścia :) Quote
betty_labrador Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 oh dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia noworoczne. :) my wczoraj z kolezanka popilysmy troche i padlysmy jak muchy po 2 jakos :P wstalysmy o 10. Poszlysmy z psami na spacer 1,5 godziny w sniegu :D Z aparatu niestety zrezygnowalam bo tak sniezylo ze by mi aparat zasypalo :D a teraz sostala szara rzeczywistosc... Remament!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA :/ :P Quote
betty_labrador Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 e, nadal obżerstwo i leniuchowanie :D [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/6227/dscf6796.jpg[/IMG] [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/9713/dscf6802i.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts