Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj po mojej pracy(i po pracy mojej kolezanki która tez pracuje w sklepie tylko w innym miejscu ) odwozilysmy szczeniaczka 2 miesiace -suczke- do strazy miejskiej zeby rano odwiezli ja do schronu.. mam nadzieje ze taki szczeniaczek slodki znajdzie szybko domek...

Ta niewielka suczka bezowa podpalana zostala wczoraj wrzucona do kolezanki do sklepu przed koncem jej pracy(!) poprostu wrzucona.. a to srodek warszawy, ciemno, zimno... nie mozna zostawic na ulicy. Wiec pomysl -gdzies ja zawiezc. Kolezanka wpadla na pomysl zeby odwiezc ja do strazy. Obiecali sie nia zajac. I tak sie stalo. Dalysmy jej wyprawke-miseczke, jedzonko. mleko bez laktozy, pileczke i obrozke. Mala slodko spala mi na rekach w drodze do lepszego miejsca, miejsca z nadzieja..

Mam nadzieje ze wszystko juz bedzie z nia ok. Ale ludzie sa beznadziejni...

Posted

W schronie to raczej parwo na nią czeka. Który to schron?

Co za ludzie :shake: Ostatnio tyle szczeniaków szuka domu i bez większego zainteresowania, oby szybko ją ktoś wypatrzył, bo zdziczeje tam :roll:

Posted

www. mar gabi . repub lika . pl

w okolicach Tarnowa (małopolskie)
szczerze mówiąc to młoda hodowla (ten miot , którego będę mieć psiaka jest 2 w tej hodowli)
ale najważniejsze, że rodzice zdrowi, a mamusia jest pierwszym w Polsce flatem - championem pracy ;)

Posted

[quote name='WeronikaM']www. mar gabi . repub lika . pl

w okolicach Tarnowa (małopolskie)
szczerze mówiąc to młoda hodowla (ten miot , którego będę mieć psiaka jest 2 w tej hodowli)
ale najważniejsze, że rodzice zdrowi, a mamusia jest pierwszym w Polsce flatem - championem pracy ;)[/QUOTE]

super, gratulacje :)

Posted

Czyli grono flatków się powiększa ;)

A ja na konkurs nie miałam czasu - urwanie głowy ze szkołą, problemy z netem i przegapiłam jedno pytanie. No i już zrezygnowałam, bo moja obecność na dogo jest ostatnio nieregularna.

Posted

[QUOTE]Czyli grono flatków się powiększa [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]
[/QUOTE]

hehe, nawet nie wiesz jak się rozrasta szybko , ;) zaczynają się podrobki :(
mam nadzieję, że flaty nie skonczą jak labki i goldy :(

Posted

na forum flatowym ostatnio dziewczyny znalazły ogłoszenie w necie, że sprzedają flaty - szczeniaki , wysłały maila z pytaniem, a to się okazało, że matka to jest kundelek przypominający flata, a ojciec bliżej nie znany ;(

Posted

[quote name='WeronikaM']na forum flatowym ostatnio dziewczyny znalazły ogłoszenie w necie, że sprzedają flaty - szczeniaki , wysłały maila z pytaniem, a to się okazało, że matka to jest kundelek przypominający flata, a ojciec bliżej nie znany ;([/QUOTE]

bo sie zalamie!!!!!! :/