Martens Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dawno u Was jakoś nie byłam ;) Pora sie poprawić :) Quote
betty_labrador Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Martens']Dawno u Was jakoś nie byłam ;) Pora sie poprawić :)[/QUOTE] czesc :multi: ciesze sie ze wpadlas :) a o konkursie to juz zapomnialas :razz: Quote
betty_labrador Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Wczoraj po mojej pracy(i po pracy mojej kolezanki która tez pracuje w sklepie tylko w innym miejscu ) odwozilysmy szczeniaczka 2 miesiace -suczke- do strazy miejskiej zeby rano odwiezli ja do schronu.. mam nadzieje ze taki szczeniaczek slodki znajdzie szybko domek... Ta niewielka suczka bezowa podpalana zostala wczoraj wrzucona do kolezanki do sklepu przed koncem jej pracy(!) poprostu wrzucona.. a to srodek warszawy, ciemno, zimno... nie mozna zostawic na ulicy. Wiec pomysl -gdzies ja zawiezc. Kolezanka wpadla na pomysl zeby odwiezc ja do strazy. Obiecali sie nia zajac. I tak sie stalo. Dalysmy jej wyprawke-miseczke, jedzonko. mleko bez laktozy, pileczke i obrozke. Mala slodko spala mi na rekach w drodze do lepszego miejsca, miejsca z nadzieja.. Mam nadzieje ze wszystko juz bedzie z nia ok. Ale ludzie sa beznadziejni... Quote
zerduszko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 W schronie to raczej parwo na nią czeka. Który to schron? Co za ludzie :shake: Ostatnio tyle szczeniaków szuka domu i bez większego zainteresowania, oby szybko ją ktoś wypatrzył, bo zdziczeje tam :roll: Quote
betty_labrador Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 straz byla bardzo powsciagliwa w udzielaniu informacji.. ale podejrzewam ze na paluch(?). Niestety ludzie sa starszni. Nie wiedzialysmy co robic ze szczeniakiem. eh.. Quote
WeronikaM Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 cześć śliczna TOSIA :iloveyou: też marzę o flaciorku i będę mieć psiaka w maju , jeśli wszystko będzie ok :loveu::multi: Quote
betty_labrador Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='WeronikaM']cześć śliczna TOSIA :iloveyou: też marzę o flaciorku i będę mieć psiaka w maju , jeśli wszystko będzie ok :loveu::multi:[/QUOTE] o swietnie :) z jakiej hodowli ? :multi: Quote
betty_labrador Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='WeronikaM']Margabi :)[/QUOTE] o nie znam. a skad? Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 www. mar gabi . repub lika . pl w okolicach Tarnowa (małopolskie) szczerze mówiąc to młoda hodowla (ten miot , którego będę mieć psiaka jest 2 w tej hodowli) ale najważniejsze, że rodzice zdrowi, a mamusia jest pierwszym w Polsce flatem - championem pracy ;) Quote
betty_labrador Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='WeronikaM']www. mar gabi . repub lika . pl w okolicach Tarnowa (małopolskie) szczerze mówiąc to młoda hodowla (ten miot , którego będę mieć psiaka jest 2 w tej hodowli) ale najważniejsze, że rodzice zdrowi, a mamusia jest pierwszym w Polsce flatem - championem pracy ;)[/QUOTE] super, gratulacje :) Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 dzięki ;) ale jeszcze nic nie wiadomo, suka nawet cieczki nie miała :) trzymaj kciuki ;) Quote
Martens Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Czyli grono flatków się powiększa ;) A ja na konkurs nie miałam czasu - urwanie głowy ze szkołą, problemy z netem i przegapiłam jedno pytanie. No i już zrezygnowałam, bo moja obecność na dogo jest ostatnio nieregularna. Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [QUOTE]Czyli grono flatków się powiększa [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [/QUOTE] hehe, nawet nie wiesz jak się rozrasta szybko , ;) zaczynają się podrobki :( mam nadzieję, że flaty nie skonczą jak labki i goldy :( Quote
betty_labrador Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='WeronikaM']hehe, nawet nie wiesz jak się rozrasta szybko , ;) zaczynają się podrobki :( mam nadzieję, że flaty nie skonczą jak labki i goldy :([/QUOTE] wez tak nie mow nawet :( gdzie te podrobki??!! Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 na forum flatowym ostatnio dziewczyny znalazły ogłoszenie w necie, że sprzedają flaty - szczeniaki , wysłały maila z pytaniem, a to się okazało, że matka to jest kundelek przypominający flata, a ojciec bliżej nie znany ;( Quote
betty_labrador Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='WeronikaM']na forum flatowym ostatnio dziewczyny znalazły ogłoszenie w necie, że sprzedają flaty - szczeniaki , wysłały maila z pytaniem, a to się okazało, że matka to jest kundelek przypominający flata, a ojciec bliżej nie znany ;([/QUOTE] bo sie zalamie!!!!!! :/ Quote
anetta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 :shake::shake: A ludzie się dają nabijać w butelkę.... :hand: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='anetta']:shake::shake: A ludzie się dają nabijać w butelkę.... :hand:[/QUOTE] czesc :multi: ostatnio myslalam o Tobie ze gdzies zniklas :) ja sciagam ludzi myslami ;) milo ze wpadlas ;) Quote
betty_labrador Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Foty miałas dac:>[/QUOTE] jeszcze nie mam baterii :/ jutro zakupie. I promise ;) Quote
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 obiecanki cacanki ??? :roll: jak jutro nie będzie fotek to :mad: Quote
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 obiecanki cacanki ??? :roll: jak jutro nie będzie fotek to :mad: Quote
betty_labrador Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 to nie chodzi o to ze mi sie nie chce tych fotek robic czy cos. problem jest z bateriami, ktore musze dokupic wraz z ladowarka-ktora sie zepsula miesiac temu. Quote
Recommended Posts