Eriu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hej :D co tam słychać w wielkim świecie :)? A ja myślałam, że zwrot żal.pl to już dawno nie jest na topie :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Bonsai']Zdradź proszę sekret odchudzania psów BARFowych? :diabloti: mniej pokarmu? ;> poprostu mniejsza porcja i w tym tkwi caly sekret :) [quote name='smallpati']to cały Olek :evil_lol: tak, tak i nie mam mu tego za zle :P ja naprawde nie wiem po co mam stroic sie do lasu- moze po to zeby dzik mnie zgwałcił? :lol::evil_lol: [quote name='Eriu']Hej :D co tam słychać w wielkim świecie :)? A ja myślałam, że zwrot żal.pl to już dawno nie jest na topie :diabloti: czesc! :) a leci leci, troche radosc, troche gorzkich łez... ale życ trzeba dalej :) a Wy jak z nauka przywolania? hihi, żal.com.pl to jest na Topie ;) Bylam dzis na filmie District9 i naprawde swietny film. polecam :) Quote
zerduszko Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 betty_labrador napisał(a):mniej pokarmu? ;> poprostu mniejsza porcja i w tym tkwi caly sekret :) Czyli MŻ po prostu :p Więcej zdjeć, wiecej zal.pl :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='zerduszko']Czyli MŻ po prostu :p Więcej zdjeć, wiecej zal.pl :diabloti: MŻ? nie znam tego skrótu ;) jej, ale fajna ta Twoja mała ze schronu :loveu: slicznosciowa :D jedziecie na oboz 2010? my friend(psiapsióła żeby nie było :eviltong: ) z Tosia :D (pewnie tez żal.pl ale co tam ;) Quote
betty_labrador Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 wczoraj byly nieudane(bo nie mam statywu!!! :placz: ) próby zrobienia zdjęć we mgle o 22.30 jakos. Super atmosfera byla i oswietlenie.. ale no tylko te z ziemi wyszly jakos takos :) i to troche mniej udane. Quote
zerduszko Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 betty_labrador napisał(a):MŻ? nie znam tego skrótu ;) Ja poznałam w wakacje :lol: Skuteczny :razz: betty_labrador napisał(a):jej, ale fajna ta Twoja mała ze schronu :loveu: slicznosciowa :D jedziecie na oboz 2010? Do mnie to pytanie?? A obóz będzie?? Bo tyle chętnych jest, że hoho ;) Bowski żal, szczególnie na tym drugim Toś ładnie wyszedł :evil_lol: Muszę sobie kupić aparat.... co za mgła :crazyeye: Quote
betty_labrador Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 zdradź mi sekret tego skrótu ;> no wlasnie, 3 osoby oprocz mnie i Marty jest chętnych?:P wszystko sie wykrusza :placz: Mgla byla niesamowita, i tak gęsta! ze nie bylo nic widac na odległość 7-10metrow. Jeszcze w Wawie pałac kultury super wyglada we mgle, moze jutro cos porobie wieczorem :) znalezione zdjecie borderka-jak bylam w Łebie na wczasach :) Quote
zerduszko Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mniej Żreć :eviltong: Czyli kto jest chętny? Ja tak daleko w przyszłość nie wybiegam ;) Na tych pierwszych nie widać co jest źródłem światła ;) Boskie słońce o 22.30 ;) Quote
betty_labrador Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 zerduszko napisał(a):Mniej Żreć :eviltong: Czyli kto jest chętny? Ja tak daleko w przyszłość nie wybiegam ;) Na tych pierwszych nie widać co jest źródłem światła ;) Boskie słońce o 22.30 ;) a -to wiele wyjasnia :eviltong::eviltong: hihi. hmm. zglosila sie Ala od jazza, ewentualnie ktos tam jeszcze, no i ja i Marta od Argusia :cool1: wink-to tez wiele wyjasnia :D chyba ze zrobimy sobie kameralny mini-obozik :diabloti: A źródłem światła jest tadam- LATARNIA! ;)wzielam bardzo dlugi czas naswietlania, i jeszcze mgla rozpraszala to swiatlo-dlatego tak fajnie wyszlo :) Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czeeeeść :multi: http://img35.imageshack.us/img35/2159/dscf6611s.jpg łoooooł jakie światło :loveu: http://img41.imageshack.us/img41/5922/dscf6047.jpg ja chce lata :placz: Quote
Eriu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja też przyjadę, jeśli nie będę zawalona jeszcze nauką przed egzaminem licencjackim. A przywołanie powoli :diabloti:, ostatnio ogółem mamy wzmożone klikanie, bo Beza jest na "terapii" ;). Quote
zerduszko Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 betty_labrador napisał(a): ewentualnie ktos tam jeszcze, :) A kto to jest ten tajemniczy "ktośtamjeszcze"? Dorota? :eviltong: Ja, jakbym przyjechała, to w wersji podwójnej ;) Ps. Dorota, co Ty tej biednej Bezie robisz?? Quote
betty_labrador Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):Czeeeeść :multi: http://img35.imageshack.us/img35/2159/dscf6611s.jpg łoooooł jakie światło :loveu: http://img41.imageshack.us/img41/5922/dscf6047.jpg ja chce lata :placz: czesc :multi: milo ze wpadlas :) Eriu napisał(a):Ja też przyjadę, jeśli nie będę zawalona jeszcze nauką przed egzaminem licencjackim. A przywołanie powoli :diabloti:, ostatnio ogółem mamy wzmożone klikanie, bo Beza jest na "terapii" ;). o super :D no wiadomo ze zawsze sa wypadki losowe :) wiec trzymam kciuki za nauke i egzaminek :D to super, na nastepnym obozie widze jak Beza sie wpatruje w Dorotke i ma wypracowane warunkowanie klasyczne przywolania :cool3::p zerduszko napisał(a):A kto to jest ten tajemniczy "ktośtamjeszcze"? Dorota? :eviltong: Ja, jakbym przyjechała, to w wersji podwójnej ;) Ps. Dorota, co Ty tej biednej Bezie robisz?? oj bo ktos pisal na liscie :P i wlasnie nie zapamietalam :} ale ogolnie chyba jeszcze Marta od dymka sie deklarowala , i może Monia? :) o super ;d wszyscy sie uciesza. I tym razem porobie Wam wiecej zdjec :diabloti: Quote
zerduszko Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Oj.... ja widziałam, że tylko Ala coś odpisała i tyle :p O, foty by mi się przydały, bo ja czarnych psów moją małpką nie umiem robić. Szkoda, ze z tegorocznego obozu nie mam ani jednej :lol: Quote
betty_labrador Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 zerduszko napisał(a):Oj.... ja widziałam, że tylko Ala coś odpisała i tyle :p O, foty by mi się przydały, bo ja czarnych psów moją małpką nie umiem robić. Szkoda, ze z tegorocznego obozu nie mam ani jednej :lol: tzn ja mówiłam o Marcie bo pamiętam jak na koniec obozu się chętnie deklarowała :P Jak to nie masz! a kto wstawiał zdjęcia Twojej malej czarnej w zielonych szelkach ?:P i Twe zdjęcie również było. Ić Ty i nie kłam :eviltong: Quote
Eriu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 zerduszko napisał(a): Ps. Dorota, co Ty tej biednej Bezie robisz?? Biedna Beza po prostu jest klikana dla odmiany i ma więcej ruchu ostatnimi czasy ;). Ale Beatko, nie wybiegałabym aż tak daleko :evil_lol:. Tosiak jak zwykle słit :D. Marta coś wspominała, że Was nawiedziła jakiś czas temu. Dobrze kojarzę? Quote
zerduszko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 betty_labrador napisał(a): Jak to nie masz! a kto wstawiał zdjęcia Twojej malej czarnej w zielonych szelkach ?:P i Twe zdjęcie również było. Ić Ty i nie kłam :eviltong: To, że Ty je masz, to niz znaczy, że ja też :eviltong: Nastepnym razem upomnę się od razu ;) Za moje :mad: ani mi nie wspominaj :eviltong: Jaki sliczny prawie goldenkoblabladorek :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Eriu napisał(a):Biedna Beza po prostu jest klikana dla odmiany i ma więcej ruchu ostatnimi czasy ;). Ale Beatko, nie wybiegałabym aż tak daleko :evil_lol:. Tosiak jak zwykle słit :D. Marta coś wspominała, że Was nawiedziła jakiś czas temu. Dobrze kojarzę? oh niesamowite! To Beza ma stresa ..ze za malo jej poklikasz w sesji :P To TY chyba cos pokrecilas, bo to ja z Tosiaczkiem bylam u Marty i Argula :P zerduszko napisał(a):To, że Ty je masz, to niz znaczy, że ja też :eviltong: Nastepnym razem upomnę się od razu ;) Za moje :mad: ani mi nie wspominaj :eviltong: Jaki sliczny prawie goldenkoblabladorek :diabloti: trzeba bylo sobie zapisac jak wstawialam an kompa :P :cool1::evil_lol: no nie? Tosca byla juz dlugowlosym labradorem, czarnym goldenem, czarnym seterem, albo co lepsze(!) pani u mnie na wsi powiedziala ze jej czarny kundelek jest taki podobny do Tosi :evil_lol: tylko ze nie zauwazyla ze jej pies ma stojace uszka, krecona siersc, i na pol zawiniety ogon. No ale kolor sie zgadza... :diabloti: PS> ten jamnik to pies zrobiony w Łebie(nie ten o ktorym przed chwila byla mowa :eviltong: ) Quote
betty_labrador Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 kotek z dziwnym kolorem siersci na boku ;) ale podejrzewam ze poprostu mogl sie w czyms wybrudzic. i żabka :) Meduza Quote
Agniecha93 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/7514/dscf6400i.jpg położył się ma tym czerwonym czymś co leży koło niego :diabloti: http://img198.imageshack.us/img198/7237/dscf6416.jpg fuj nie lubię tego paskudztwa... Quote
betty_labrador Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Eriu napisał(a):A no to trochę mi się pokręciło :D Nic sie nie stalo ;) Agniecha93 napisał(a):http://img43.imageshack.us/img43/7514/dscf6400i.jpg położył się ma tym czerwonym czymś co leży koło niego :diabloti: http://img198.imageshack.us/img198/7237/dscf6416.jpg fuj nie lubię tego paskudztwa... ee, mieso by tak brudzilo? :P Meduzy są the best. Zwłaszcza kostkomeduzy :multi: Ptaszki z Łeby :) mewy różnego rodzaju :) śmieszki mewa srebrzysta plaża -tudzież kamienista w porcie były same Łebskie statki :razz: Quote
betty_labrador Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Mam zdjecia z dzisiejszego spacerku, ale imageshack narazie nie dziala wiec poczekamy :diabloti: narazie obejrzyjdcie sobie mewy :lol: :diabloti: :multi: Quote
Recommended Posts