Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bonsai']Zdradź proszę sekret odchudzania psów BARFowych? :diabloti:

mniej pokarmu? ;> poprostu mniejsza porcja i w tym tkwi caly sekret :)

[quote name='smallpati']to cały Olek :evil_lol:

tak, tak i nie mam mu tego za zle :P ja naprawde nie wiem po co mam stroic sie do lasu- moze po to zeby dzik mnie zgwałcił? :lol::evil_lol:

[quote name='Eriu']Hej :D co tam słychać w wielkim świecie :)?

A ja myślałam, że zwrot żal.pl to już dawno nie jest na topie :diabloti:

czesc! :) a leci leci, troche radosc, troche gorzkich łez... ale życ trzeba dalej :) a Wy jak z nauka przywolania?

hihi, żal.com.pl to jest na Topie ;)

Bylam dzis na filmie District9 i naprawde swietny film. polecam :)

Posted

[quote name='zerduszko']Czyli MŻ po prostu :p

Więcej zdjeć, wiecej zal.pl :diabloti:

MŻ? nie znam tego skrótu ;)

jej, ale fajna ta Twoja mała ze schronu :loveu: slicznosciowa :D jedziecie na oboz 2010?

my friend(psiapsióła żeby nie było :eviltong: ) z Tosia :D (pewnie tez żal.pl ale co tam ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
MŻ? nie znam tego skrótu ;)

Ja poznałam w wakacje :lol: Skuteczny :razz:
jej, ale fajna ta Twoja mała ze schronu :loveu: slicznosciowa :D jedziecie na oboz 2010?

Do mnie to pytanie?? A obóz będzie?? Bo tyle chętnych jest, że hoho ;)

Bowski żal, szczególnie na tym drugim Toś ładnie wyszedł :evil_lol:

Muszę sobie kupić aparat.... co za mgła :crazyeye:

Posted

zdradź mi sekret tego skrótu ;>

no wlasnie, 3 osoby oprocz mnie i Marty jest chętnych?:P wszystko sie wykrusza :placz:

Mgla byla niesamowita, i tak gęsta! ze nie bylo nic widac na odległość 7-10metrow. Jeszcze w Wawie pałac kultury super wyglada we mgle, moze jutro cos porobie wieczorem :)

znalezione zdjecie borderka-jak bylam w Łebie na wczasach :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Mniej Żreć :eviltong:

Czyli kto jest chętny? Ja tak daleko w przyszłość nie wybiegam ;)

Na tych pierwszych nie widać co jest źródłem światła ;) Boskie słońce o 22.30 ;)

a -to wiele wyjasnia :eviltong::eviltong: hihi.

hmm. zglosila sie Ala od jazza, ewentualnie ktos tam jeszcze, no i ja i Marta od Argusia :cool1: wink-to tez wiele wyjasnia :D chyba ze zrobimy sobie kameralny mini-obozik :diabloti:

A źródłem światła jest tadam- LATARNIA! ;)wzielam bardzo dlugi czas naswietlania, i jeszcze mgla rozpraszala to swiatlo-dlatego tak fajnie wyszlo :)

Posted

Ja też przyjadę, jeśli nie będę zawalona jeszcze nauką przed egzaminem licencjackim.
A przywołanie powoli :diabloti:, ostatnio ogółem mamy wzmożone klikanie, bo Beza jest na "terapii" ;).

Posted

ewentualnie ktos tam jeszcze, :)

A kto to jest ten tajemniczy "ktośtamjeszcze"? Dorota? :eviltong:
Ja, jakbym przyjechała, to w wersji podwójnej ;)

Ps. Dorota, co Ty tej biednej Bezie robisz??

Posted

Iza. napisał(a):
Czeeeeść :multi:

http://img35.imageshack.us/img35/2159/dscf6611s.jpg
łoooooł jakie światło :loveu:

http://img41.imageshack.us/img41/5922/dscf6047.jpg
ja chce lata :placz:

czesc :multi:

milo ze wpadlas :)

Eriu napisał(a):
Ja też przyjadę, jeśli nie będę zawalona jeszcze nauką przed egzaminem licencjackim.
A przywołanie powoli :diabloti:, ostatnio ogółem mamy wzmożone klikanie, bo Beza jest na "terapii" ;).

o super :D no wiadomo ze zawsze sa wypadki losowe :) wiec trzymam kciuki za nauke i egzaminek :D

to super, na nastepnym obozie widze jak Beza sie wpatruje w Dorotke i ma wypracowane warunkowanie klasyczne przywolania :cool3::p

zerduszko napisał(a):
A kto to jest ten tajemniczy "ktośtamjeszcze"? Dorota? :eviltong:
Ja, jakbym przyjechała, to w wersji podwójnej ;)

oj bo ktos pisal na liscie :P i wlasnie nie zapamietalam :} ale ogolnie chyba jeszcze Marta od dymka sie deklarowala , i może Monia? :)

o super ;d wszyscy sie uciesza. I tym razem porobie Wam wiecej zdjec :diabloti:

Posted

Oj.... ja widziałam, że tylko Ala coś odpisała i tyle :p O, foty by mi się przydały, bo ja czarnych psów moją małpką nie umiem robić. Szkoda, ze z tegorocznego obozu nie mam ani jednej :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Oj.... ja widziałam, że tylko Ala coś odpisała i tyle :p O, foty by mi się przydały, bo ja czarnych psów moją małpką nie umiem robić. Szkoda, ze z tegorocznego obozu nie mam ani jednej :lol:

tzn ja mówiłam o Marcie bo pamiętam jak na koniec obozu się chętnie deklarowała :P

Jak to nie masz! a kto wstawiał zdjęcia Twojej malej czarnej w zielonych szelkach ?:P i Twe zdjęcie również było. Ić Ty i nie kłam :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):

Biedna Beza po prostu jest klikana dla odmiany i ma więcej ruchu ostatnimi czasy ;).
Ale Beatko, nie wybiegałabym aż tak daleko :evil_lol:.
Tosiak jak zwykle słit :D. Marta coś wspominała, że Was nawiedziła jakiś czas temu. Dobrze kojarzę?

Posted

Jak to nie masz! a kto wstawiał zdjęcia Twojej malej czarnej w zielonych szelkach ?:P i Twe zdjęcie również było. Ić Ty i nie kłam :eviltong:

To, że Ty je masz, to niz znaczy, że ja też :eviltong: Nastepnym razem upomnę się od razu ;) Za moje :mad: ani mi nie wspominaj :eviltong:

Jaki sliczny prawie goldenkoblabladorek :diabloti:

Posted

Eriu napisał(a):
Biedna Beza po prostu jest klikana dla odmiany i ma więcej ruchu ostatnimi czasy ;).
Ale Beatko, nie wybiegałabym aż tak daleko :evil_lol:.
Tosiak jak zwykle słit :D. Marta coś wspominała, że Was nawiedziła jakiś czas temu. Dobrze kojarzę?

oh niesamowite! To Beza ma stresa ..ze za malo jej poklikasz w sesji :P

To TY chyba cos pokrecilas, bo to ja z Tosiaczkiem bylam u Marty i Argula :P

zerduszko napisał(a):
To, że Ty je masz, to niz znaczy, że ja też :eviltong: Nastepnym razem upomnę się od razu ;) Za moje :mad: ani mi nie wspominaj :eviltong:

Jaki sliczny prawie goldenkoblabladorek :diabloti:

trzeba bylo sobie zapisac jak wstawialam an kompa :P :cool1::evil_lol:

no nie? Tosca byla juz dlugowlosym labradorem, czarnym goldenem, czarnym seterem, albo co lepsze(!) pani u mnie na wsi powiedziala ze jej czarny kundelek jest taki podobny do Tosi :evil_lol: tylko ze nie zauwazyla ze jej pies ma stojace uszka, krecona siersc, i na pol zawiniety ogon. No ale kolor sie zgadza... :diabloti:

PS> ten jamnik to pies zrobiony w Łebie(nie ten o ktorym przed chwila byla mowa :eviltong: )

Posted

Eriu napisał(a):
A no to trochę mi się pokręciło :D

Nic sie nie stalo ;)

Agniecha93 napisał(a):
http://img43.imageshack.us/img43/7514/dscf6400i.jpg położył się ma tym czerwonym czymś co leży koło niego :diabloti:
http://img198.imageshack.us/img198/7237/dscf6416.jpg fuj nie lubię tego paskudztwa...

ee, mieso by tak brudzilo? :P

Meduzy są the best. Zwłaszcza kostkomeduzy :multi:

Ptaszki z Łeby :)

mewy różnego rodzaju :)

śmieszki

mewa srebrzysta

plaża -tudzież kamienista

w porcie były same Łebskie statki :razz: