Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

betty_labrador napisał(a):
terenow mozna zazdroscic ale smieci znajdująych sie na tych terenach do zjedzenia i wytarzania juz niekoniecznie :lol:

Ja mam to samo :angryy: A już qpów zatrzęsienie :mad: Ludzkich!!! Zaczynam z sukami kurację od przyszłego tygodnia, bo oszaleję :angryy: A poprzednie miejsce spacerowe miałam takie idealne :-(

Toś ma taki ozor długi :-o

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja mam to samo :angryy: A już qpów zatrzęsienie :mad: Ludzkich!!! Zaczynam z sukami kurację od przyszłego tygodnia, bo oszaleję :angryy: A poprzednie miejsce spacerowe miałam takie idealne :-(

Toś ma taki ozor długi :-o

no to pieknie Ci sie trafilo :lol: ja oczywiscie o ludzkich k. to juz nie wspominam bo to oczywiste :P

a ma, tak, wydluzyl jej sie od niesluchania :eviltong:

wlasnie wrocilam z dlugiego spacerku, ale sie rozpadalo, brzydko jets, nawet aparatu nie oplacalo sie brac :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem, ale chyba jadło bakalie :megagrin:

haha tez pomysl :P rodzynkow sie jeszcze nawcinał :P

[quote name='C&B']Już zjadłam to nic mi z tego motylka, ale i tak śliczny :diabloti:

oh, to nastepnym razem masz zakaz wchdozenia na moja galerie jak jesz :diabloti: bo niejednemu obrzydzilam obiad czy sniadanie :P

to samo miejsce w lato ..:}