Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']wiem.. dlatego zanim wybiore sie do wawy zaszyje ;) a gdzie ja polozylam twoje obroze? :hmmmm: :lol: hehe to sprzedaj na bazarku :P [/QUOTE] nono ty uważaj na moje obroże - wiesz ile potrzebowałam czasu, aby sie na nie zdecydować ? :diabloti: i gdyby nie twoja oferta pewnie bym tego nie uczyniła :evil_lol: chybaby mnie mamusia ukatrupiła, a raczej wyraziłaby sprzeciw jeśli chodzi o wychodzenie z futrzakiem :cool1: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Tinka:)']no pewnie:loveu::loveu: sobie to kupuję buty, o ja gupia:cool1: miesiąc temu parę i wczoraj drugą :evil_lol: zielony;)[/QUOTE] jaa takiej goopeij osoby jeszcze nie widzialam. No popatrz a ja chodze w jednej parze spodni od 10 lat :eviltong: be-żo-w y...:lol: [quote name='Justa']nono ty uważaj na moje obroże - wiesz ile potrzebowałam czasu, aby sie na nie zdecydować ? :diabloti: i gdyby nie twoja oferta pewnie bym tego nie uczyniła :evil_lol: chybaby mnie mamusia ukatrupiła, a raczej wyraziłaby sprzeciw jeśli chodzi o wychodzenie z futrzakiem :cool1:[/QUOTE] :lol: pozniej ich poszukam :diabloti::loveu: moja oferta byla solidnie przemyslana i ukartowana :cool3::eviltong: oh...ale przynajmniej gala bylaby Twoja i tylko Twoja :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']jaa takiej goopeij osoby jeszcze nie widzialam. No popatrz a ja chodze w jednej parze spodni od 10 lat :eviltong: be-żo-w y...:lol: [/quote] omatko- co to za spodnie przepraszam? mi się jedne zużywają w ciągu ok. pół roku :evil_lol: a kupuję zawsze podobne, spodni nie lubię więc mi się do zakupów nie spieszy:cool1: be-żo-wy to jest pies:cool1::diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Tinka:)']omatko- co to za spodnie przepraszam? mi się jedne zużywają w ciągu ok. pół roku :evil_lol: a kupuję zawsze podobne, spodni nie lubię więc mi się do zakupów nie spieszy:cool1: be-żo-wy to jest pies:cool1::diabloti:[/QUOTE] drelichy wytarte z dziurami na d :diabloti: i tylko te leżą w szafie. po co mi dzinsy jakies :evil_lol: i zęby :lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']moja oferta byla solidnie przemyslana i ukartowana :cool3::eviltong: oh...ale przynajmniej gala bylaby Twoja i tylko Twoja :evil_lol:[/QUOTE] a cóż ty będziesz z tego miała w takim razie? :razz::diabloti: cos ty - ona zawsze będzie mojego ojca :cool1: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']a cóż ty będziesz z tego miała w takim razie? :razz::diabloti: cos ty - ona zawsze będzie mojego ojca :cool1:[/QUOTE] w sumie to nic :eviltong: tak se zazartowalam ;] najwyzej kopa w d :diabloti: nie gadaj :cool1: to ja przekabac teraz nowymi bróżkami :lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']w sumie to nic :eviltong: tak se zazartowalam ;] najwyzej kopa w d :diabloti: nie gadaj :cool1: to ja przekabac teraz nowymi bróżkami :lol:[/QUOTE] bić mnie będziesz? :placz: tia - obroże przecież kupiłam dla siebie :eviltong: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/4162/dsc0012av6.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']bić mnie będziesz? :placz: tia - obroże przecież kupiłam dla siebie :eviltong:[/QUOTE] niee, raczej Ty mnie :evil_lol: bo tyle wlasnie bede miala z przemyslanej wyrachowanej formy kupienia Ci obrozek :P -no wlasnie bo juz chcialam wtracic ze kto mi ostatnio wypomnial dla kogo kupilam obroze w kostki :diabloti: wtedy mi cos oklapło :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [url]http://img440.imageshack.us/img440/4162/dsc0012av6.jpg[/url] jaki cudny szczurek :loveu: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']niee, raczej Ty mnie :evil_lol: bo tyle wlasnie bede miala z przemyslanej wyrachowanej formy kupienia Ci obrozek :P -no wlasnie bo juz chcialam wtracic ze kto mi ostatnio wypomnial dla kogo kupilam obroze w kostki :diabloti: wtedy mi cos oklapło :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] wciąż nie rozumiem - co w tym wyrachowanego.. :shake::placz: psu tak naprawde syatarczy micha żarcia, kilka spacerków, przytulanki, piłka i mnóstwo milości. cała reszta to.. :diabloti: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador'][url]http://img440.imageshack.us/img440/4162/dsc0012av6.jpg[/url] jaki cudny szczurek :loveu:[/QUOTE] chciałaś powiedzieć moja suka chyba :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Justa']wciąż nie rozumiem - co w tym wyrachowanego.. :shake::placz: psu tak naprawde syatarczy micha żarcia, kilka spacerków, przytulanki, piłka i mnóstwo milości. cała reszta to.. :diabloti:[/QUOTE] duzo :eviltong: tak? nie zgadlabym :eviltong::loveu: [quote name='Justa']chciałaś powiedzieć moja suka chyba :diabloti:[/QUOTE] a masz to zapisane w papierach ze Twoja? :cool1: Quote
betty_labrador Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Hej pracusiu :loveu:[/QUOTE] hej Szpilusiu :loveu: dzis odpoczywam, tzn jade za chwile do wawy zglosic Tosce na wystawew Poznaniu :loveu: a rysunek dotarł juz? Quote
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A jaki adres dałam swoj czy TZta :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='SZPiLKA23']A jaki adres dałam swoj czy TZta :hmmmm:[/QUOTE] eee jego :diabloti: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 witam Beatko i moja suko :cool1::lol::loveu: z pustymi rękami nie przychodzę, coby nie było :razz: [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/2117/dsc0021pj7.jpg[/IMG] Quote
AngelsDream Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja z pustymi, ale z powtaniem :D Quote
SZPiLKA23 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Betty czemu Ty nie wstawisz nowych fotek :x Quote
basia bonnie Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć bett :cool3: jak będziesz mieć czas to odezwij się na gg,bo muszę zaczerpnąć od Ciebie flaciej porady :evil_lol: ;) Quote
betty_labrador Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No to jeszcze nie ma :)[/quote] ale juz jest, prawda? :cool3: [quote name='Justa']witam Beatko i moja suko :cool1::lol::loveu: z pustymi rękami nie przychodzę, coby nie było :razz: [url]http://img229.imageshack.us/img229/2117/dsc0021pj7.jpg[/url][/quote] czesc kochana :loveu: cudowna fota! [quote name='AngelsDream']Ja z pustymi, ale z powtaniem :D[/quote] z Twojej wizyty rowniez BARDZO sie ciesze :loveu::multi: [quote name='SZPiLKA23']Betty czemu Ty nie wstawisz nowych fotek :x[/quote] bo Justynka robi to za mnie :diabloti: [quote name='basia bonnie']Cześć bett :cool3: jak będziesz mieć czas to odezwij się na gg,bo muszę zaczerpnąć od Ciebie flaciej porady :evil_lol: ;)[/quote] czesc Basiu! ja mam swoj komp w zepsuciu wiec czasem wpadne na lapa. a nie wiem jak bedzie wieczorem czy tata nie zajmie znow do swych celow lapa :roll: ale jesli nie to pogadamy. A moze tu zdolam Ci odpowiedziec? Quote
SZPiLKA23 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Leń!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie ze jest :loveu: :multi: zdjecie nie oddawało jak super wyszedł :-P Quote
betty_labrador Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Leń!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie ze jest :loveu: :multi: zdjecie nie oddawało jak super wyszedł :-P[/QUOTE] nie jestem leń. nie mam poprostu czasu wcale...albo rpaca, jak dzis, albo wczoraj spotkanie z kolezankami. Jutro znow. :( moze bedzie lepiej niz dzis, bo dzis to masakra byla. Quote
Recommended Posts