Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']wiem.. dlatego zanim wybiore sie do wawy zaszyje ;) a gdzie ja polozylam twoje obroze? :hmmmm: :lol:

hehe to sprzedaj na bazarku :P
[/QUOTE]

nono ty uważaj na moje obroże - wiesz ile potrzebowałam czasu, aby sie na nie zdecydować ? :diabloti: i gdyby nie twoja oferta pewnie bym tego nie uczyniła :evil_lol:

chybaby mnie mamusia ukatrupiła, a raczej wyraziłaby sprzeciw jeśli chodzi o wychodzenie z futrzakiem :cool1:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']no pewnie:loveu::loveu:
sobie to kupuję buty, o ja gupia:cool1: miesiąc temu parę i wczoraj drugą :evil_lol:

zielony;)[/QUOTE]

jaa takiej goopeij osoby jeszcze nie widzialam. No popatrz a ja chodze w jednej parze spodni od 10 lat :eviltong:

be-żo-w y...:lol:

[quote name='Justa']nono ty uważaj na moje obroże - wiesz ile potrzebowałam czasu, aby sie na nie zdecydować ? :diabloti: i gdyby nie twoja oferta pewnie bym tego nie uczyniła :evil_lol:

chybaby mnie mamusia ukatrupiła, a raczej wyraziłaby sprzeciw jeśli chodzi o wychodzenie z futrzakiem :cool1:[/QUOTE]

:lol: pozniej ich poszukam :diabloti::loveu: moja oferta byla solidnie przemyslana i ukartowana :cool3::eviltong:

oh...ale przynajmniej gala bylaby Twoja i tylko Twoja :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']jaa takiej goopeij osoby jeszcze nie widzialam. No popatrz a ja chodze w jednej parze spodni od 10 lat :eviltong:

be-żo-w y...:lol:
[/quote]
omatko- co to za spodnie przepraszam? mi się jedne zużywają w ciągu ok. pół roku :evil_lol: a kupuję zawsze podobne, spodni nie lubię więc mi się do zakupów nie spieszy:cool1:

be-żo-wy to jest pies:cool1::diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']omatko- co to za spodnie przepraszam? mi się jedne zużywają w ciągu ok. pół roku :evil_lol: a kupuję zawsze podobne, spodni nie lubię więc mi się do zakupów nie spieszy:cool1:

be-żo-wy to jest pies:cool1::diabloti:[/QUOTE]

drelichy wytarte z dziurami na d :diabloti: i tylko te leżą w szafie. po co mi dzinsy jakies :evil_lol:

i zęby :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']moja oferta byla solidnie przemyslana i ukartowana :cool3::eviltong:

oh...ale przynajmniej gala bylaby Twoja i tylko Twoja :evil_lol:[/QUOTE]

a cóż ty będziesz z tego miała w takim razie? :razz::diabloti:

cos ty - ona zawsze będzie mojego ojca :cool1:

Posted

[quote name='Justa']a cóż ty będziesz z tego miała w takim razie? :razz::diabloti:

cos ty - ona zawsze będzie mojego ojca :cool1:[/QUOTE]

w sumie to nic :eviltong: tak se zazartowalam ;] najwyzej kopa w d :diabloti:

nie gadaj :cool1: to ja przekabac teraz nowymi bróżkami :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']w sumie to nic :eviltong: tak se zazartowalam ;] najwyzej kopa w d :diabloti:

nie gadaj :cool1: to ja przekabac teraz nowymi bróżkami :lol:[/QUOTE]

bić mnie będziesz? :placz:

tia - obroże przecież kupiłam dla siebie :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']bić mnie będziesz? :placz:

tia - obroże przecież kupiłam dla siebie :eviltong:[/QUOTE]

niee, raczej Ty mnie :evil_lol: bo tyle wlasnie bede miala z przemyslanej wyrachowanej formy kupienia Ci obrozek :P

-no wlasnie bo juz chcialam wtracic ze kto mi ostatnio wypomnial dla kogo kupilam obroze w kostki :diabloti:
wtedy mi cos oklapło :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']niee, raczej Ty mnie :evil_lol: bo tyle wlasnie bede miala z przemyslanej wyrachowanej formy kupienia Ci obrozek :P

-no wlasnie bo juz chcialam wtracic ze kto mi ostatnio wypomnial dla kogo kupilam obroze w kostki :diabloti:
wtedy mi cos oklapło :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

wciąż nie rozumiem - co w tym wyrachowanego.. :shake::placz:

psu tak naprawde syatarczy micha żarcia, kilka spacerków, przytulanki, piłka i mnóstwo milości.
cała reszta to.. :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador'][url]http://img440.imageshack.us/img440/4162/dsc0012av6.jpg[/url] jaki cudny szczurek :loveu:[/QUOTE]

chciałaś powiedzieć moja suka chyba :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']wciąż nie rozumiem - co w tym wyrachowanego.. :shake::placz:

psu tak naprawde syatarczy micha żarcia, kilka spacerków, przytulanki, piłka i mnóstwo milości.
cała reszta to.. :diabloti:[/QUOTE]

duzo :eviltong:

tak? nie zgadlabym :eviltong::loveu:

[quote name='Justa']chciałaś powiedzieć moja suka chyba :diabloti:[/QUOTE]

a masz to zapisane w papierach ze Twoja? :cool1:

Posted

witam Beatko i moja suko :cool1::lol::loveu:

z pustymi rękami nie przychodzę, coby nie było :razz:
[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/2117/dsc0021pj7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No to jeszcze nie ma :)[/quote]

ale juz jest, prawda? :cool3:

[quote name='Justa']witam Beatko i moja suko :cool1::lol::loveu:

z pustymi rękami nie przychodzę, coby nie było :razz:
[url]http://img229.imageshack.us/img229/2117/dsc0021pj7.jpg[/url][/quote]

czesc kochana :loveu: cudowna fota!

[quote name='AngelsDream']Ja z pustymi, ale z powtaniem :D[/quote]

z Twojej wizyty rowniez BARDZO sie ciesze :loveu::multi:

[quote name='SZPiLKA23']Betty czemu Ty nie wstawisz nowych fotek :x[/quote]

bo Justynka robi to za mnie :diabloti:

[quote name='basia bonnie']Cześć bett :cool3:
jak będziesz mieć czas to odezwij się na gg,bo muszę zaczerpnąć od Ciebie flaciej porady :evil_lol: ;)[/quote]

czesc Basiu! ja mam swoj komp w zepsuciu wiec czasem wpadne na lapa. a nie wiem jak bedzie wieczorem czy tata nie zajmie znow do swych celow lapa :roll: ale jesli nie to pogadamy. A moze tu zdolam Ci odpowiedziec?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Leń!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie ze jest :loveu: :multi: zdjecie nie oddawało jak super wyszedł :-P[/QUOTE]

nie jestem leń. nie mam poprostu czasu wcale...albo rpaca, jak dzis, albo wczoraj spotkanie z kolezankami. Jutro znow. :( moze bedzie lepiej niz dzis, bo dzis to masakra byla.