betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ja sie na tym nie znam ale troche to dziwne jak wszystko ma ok to OCB? wiesz co, ten sędzia nawet nie obejrzal jej zebow tylko dotknal fafle..i przejechal reka po grzbiecie, na ringu stalam niecale 2 minuty moze... niby wszystko ok ale jest ZA LEKKA :roll: jakby nie byl doinformowany ze istnieje linia angielska flatow-o drobniejszej kości i szwedzka o grubszej... i obie kwalifikuja sie na ringi wystawowe z uzyskaniem praw do hodowli.:shake: Quote
BBeta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc :multi: dziekuje Beatko :) wlasnie dla mnie latwiej niz jasnego :diabloti: Zastanawiałam się czy z rysowaniem jest tak jak z robieniem zdjęć :cool3: A Tosca ma jakiś portret narysowany przez Ciebie? :diabloti: Quote
Bonsai Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A ja jadę jutro do W-wy i będę ok. tydzień. Z Piegiem. :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Znaczy zrobione i wyslane? :p Kto was ocenial? Dostalyscie po prostu uniwersalny opis... Ale te cwc to z jakiej okazji, skoro bez medalu, bez sensu.. Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 BBeta napisał(a):Zastanawiałam się czy z rysowaniem jest tak jak z robieniem zdjęć :cool3: A Tosca ma jakiś portret narysowany przez Ciebie? :diabloti: mysle ze podobnie, ze cos w tym stylu :) im wiecej i czesciej cwiczysz wyrabiasz sie w technice, i zauwazasz stopniowo coraz wiecej. :) ja naprawde kiedys bazgrolilam ;) tyle za mialam wiele samozaparcia zeby ciagle rysowac od dziecinstwa. Bonsai napisał(a):A ja jadę jutro do W-wy i będę ok. tydzień. Z Piegiem. :eviltong: oooo :] a na wystawie bedziesz? albo ja w niedziele pracuje w Kakadu :diabloti: przyjdz, przymierzymy mu szelki :p Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Tinka:) napisał(a):Znaczy zrobione i wyslane? :p Kto was ocenial? Dostalyscie po prostu uniwersalny opis... Ale te cwc to z jakiej okazji, skoro bez medalu, bez sensu.. hehe no to bedzie w przyszlosci :eviltong: ocenial nas pan niejaki Rui Oliveira.... tak az za bardzo uniwersalny-kasa w błoto :roll: ee nie, cwc nie bylo. Ale przeciez medal zawsze byl przy ocenie doskonalej-czy to zloty, brazowy czy srebrny-w koncu z tym sie wiaze wystawienie oceny doskonalej. :cool1: a moze chcial dac szóstke z minusem? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 W sumie ty już nie musisz jej wystawiać : p Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Tinka:) napisał(a):W sumie ty już nie musisz jej wystawiać : p nie musze? dzieki za informacje :eviltong: Quote
Matusz Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 yyyy...:roll::roll: przecież suka musi być sucza to i jest lekka, a Tosca wcale taka lekka nie jest... w końcu to nie pies... ja to bym walczył o ten medal:evil_lol: poszedłbym z tym do organizatorów bo za dosk. i jakąkolwiek lokatę od I-III medal się należy !! zapisane jest to w regulaminie wystaw ZKwP !! :mad: Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Matusz napisał(a):yyyy...:roll::roll: przecież suka musi być sucza to i jest lekka, a Tosca wcale taka lekka nie jest... w końcu to nie pies... ja to bym walczył o ten medal:evil_lol: poszedłbym z tym do organizatorów bo za dosk. i jakąkolwiek lokatę od I-III medal się należy !! zapisane jest to w regulaminie wystaw ZKwP !! :mad: no raczej :roll: a Tosca tak ladne biegala za pasztecikiem z watrobki od dziewczyn i stala bez ruchu :placz: no wlasnie normalna jest. mowisz?:razz: ok to ja ide jutro do sekretariatu(czy gdzie lepiej sie zglosic?) i powiem o co lata. Bo przeciez kazdy wie jak to jest z medalami :roll: dzieki za pomysl. Juz nie o sam medal chodzi a o zasade. sory mogl jej dac w takim ukladzie bdb jak mu cos nie pasiło-a moze był litościwy? :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='betty_labrador']no raczej :roll: a Tosca tak ladne biegala za pasztecikiem z watrobki od dziewczyn i stala bez ruchu :placz: no wlasnie normalna jest. mowisz?:razz: ok to ja ide jutro do sekretariatu(czy gdzie lepiej sie zglosic?) i powiem o co lata. Bo przeciez kazdy wie jak to jest z medalami :roll: dzieki za pomysl. Juz nie o sam medal chodzi a o zasade. sory mogl jej dac w takim ukladzie bdb jak mu cos nie pasiło-a moze był litościwy? :evil_lol: no właśnie, regulamin jest po to, żeby go przestrzegać, więc ja bym się "bił" dla zasady ! :diabloti: pisałem do ciebie na gg, ale chyba ciebie ni mo:eviltong: Quote
Bonsai Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 betty_labrador napisał(a): oooo :] a na wystawie bedziesz? albo ja w niedziele pracuje w Kakadu :diabloti: przyjdz, przymierzymy mu szelki :p A kiedy jest wystawa i gdzie? Bo ja jestem nierasowa i się nie orientuję. :) Poza tym jutro jedziemy wprowadzić się, więc czasu z pewnością nie będzie. W niedzielę owszem, choć chciałąm też wybrać się na targi w Pałacu Kultury. Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Matusz']no właśnie, regulamin jest po to, żeby go przestrzegać, więc ja bym się "bił" dla zasady ! :diabloti: pisałem do ciebie na gg, ale chyba ciebie ni mo:eviltong: :diabloti: no nie? to jest mysl. ułooo faktycznie zapomnialam wlaczyc po restarcie :lol: Quote
betty_labrador Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Bonsai napisał(a):A kiedy jest wystawa i gdzie? Bo ja jestem nierasowa i się nie orientuję. :) Poza tym jutro jedziemy wprowadzić się, więc czasu z pewnością nie będzie. W niedzielę owszem, choć chciałąm też wybrać się na targi w Pałacu Kultury. na terenie stadionu Gwardii narodowej, 3 przystanki autobusem od metra racalwicka :diabloti: (ale chyba za duzo Ci to nie mowi ;)). dobra i tak sie jeszcze pewnie spotkamy, wprowadzaj sie spokojnie :) a w niedziele to pracuje :placz: tez chcialam na targi. Tosca sie obżarla, bo na wystawie dziewczyny poczestowaly psy karma Orijen, i wsyztskie zarly z trawnika, a Tosca wpychala w siebie duzo :P a wieczorem zjadla kurczaka jeszcze :lol: ale raz to sobie moze impreze zrobic ;) branoc! Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Co tu tak pusto? :shake: Tosia dostała medal wczoraj :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Sliczne zdjecie. Masz nowy aparat? Quote
SZPiLKA23 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ładnie sie rabnełam sory Justa :D świetne portrety ;) Quote
anetta Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jak dogo nie dzialalo to jak mialam pokazac?:P Działa, działa :grins: Brawo dla Tosci :klacz: W końcu ma medal? Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Brawa dla Tosi:loveu: no i śliczne foteczki:razz: Quote
Mudik Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Gratki Bett!!!:multi::multi::multi: Ewa ,ponoć miałaś jakies fotki mojego mudika z DCDC?:cool3::cool3: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mudik napisał(a):Gratki Bett!!!:multi::multi::multi: Ewa ,ponoć miałaś jakies fotki mojego mudika z DCDC?:cool3::cool3: Twojego to chyba ze 2,albo 3,ale kiepskie to nie wstawiam:shake:;) Quote
Mudik Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mam na razie tylko 3 ,wstaw prosze nawet te kiepskie do mojego FB pleeeeeease!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts