betty_labrador Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Mudik napisał(a)::question::hmmmm::hmmmm::hmmmm: :eek2::diabloti: Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czemu się dziwisz, nie rozumiem Twojej odpowiedzi na mój foch. Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Mudik napisał(a):Czemu się dziwisz, nie rozumiem Twojej odpowiedzi na mój foch. ale ja przecież cały czas się wygłupiam :evil_lol: ;) nie przejmuj się :) fajne zdjecia dajesz na Twoim FOTOBLOGU. Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Żarty sobie z poważnego człowiek a robią ,też coś, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mykam z psami i Dobranoc. Jutro od rana do 20 praca, a w sobotę wstaje o 5 tej :smhair2::smhair2: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Mudik napisał(a):Żarty sobie z poważnego człowiek a robią ,też coś, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mykam z psami i Dobranoc. Jutro od rana do 20 praca, a w sobotę wstaje o 5 tej :smhair2::smhair2: dobranoc powazna kobito z trzema paskudami :evil_lol: :hand: Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dobranoc niepoważna kobito ze jedną paskudą:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 foch (?) :P spisz juz poważna mudikowa? Quote
SZPiLKA23 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Łi tammmmmmmmmmmmm Ide stare foty pooglądać bo Betty nowych nie chce zrobic bo jest leniwa:siara::diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Łi tammmmmmmmmmmmm Ide stare foty pooglądać bo Betty nowych nie chce zrobic bo jest leniwa:siara::diabloti: :obrazic: Tinka:) napisał(a):cze maupy :cool1: czego :cool1: Quote
betty_labrador Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Łi tammmmmmmmmmmmm Ide stare foty pooglądać bo Betty nowych nie chce zrobic bo jest leniwa:siara::diabloti: :obrazic: Tinka:) napisał(a):cze maupy :cool1: czego :cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 betty_labrador napisał(a)::obrazic: pfffffffffffffffffff:diabloti: Quote
infers Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 betty_labrador napisał(a)::obrazic: czego :cool1: Ta moja siostra jest jednak nie wychowana:shake::diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 infers1995 napisał(a):Ta moja siostra jest jednak nie wychowana:shake::diabloti: no nie? jak ja wychowałeś Marcinku? :P Quote
betty_labrador Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):pfffffffffffffffffff:diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
infers Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 betty_labrador napisał(a):no nie? jak ja wychowałeś Marcinku? :P Sama się wychowała:eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 infers1995 napisał(a):Sama się wychowała:eviltong: no tak, zostawic mieszanca na pastwe losu-wyrośnie potwór :diabloti: SZPiLKA23 napisał(a)::D:D:D:D:D:D:D hihi hihi :diabloti: SZPiLKA23 napisał(a):Beeeeeet :* Szpilus :loveu: Quote
betty_labrador Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 To kolega Tosci. Jest to szczeniak od Saby- tej co sie przyblakala w ciazy i urodzila 11 szczeniat :) Toffik Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kolega jaki towarzyski, od razu pokazuje pełen garnitur:diabloti::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 eria napisał(a):kolega ma ładne zęby :diabloti: no nnie? w koncu ma 2 lata dopiero :eviltong: SZPiLKA23 napisał(a):A jak fajnie użyli łódki :D poplywali na suchym lądzie :lol: Mudik napisał(a):Kolega jaki towarzyski, od razu pokazuje pełen garnitur:diabloti::evil_lol: to było zaczepno-towarzyskie pokazanie zubów :diabloti: i'm w pracy :roll: Quote
Recommended Posts