Justa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a): :) koniec koncow? :> :razz: to fajnie !! zamkniesz sie w sobie? ee :D to pewnie chwilowe Justa :] Tak, koniec końców, pewnie zwariuję bez pracy w sierpniu, ale cóż jakoś zorganizuję sobie ambitnie, fizycznie czas :diabloti: Chyba zamknięcie się w sobie w moim przypadku graniczyłoby z cudem, bo zagadywanie samej siebie jest średnio przyjemne :evil_lol: A wszyscy wiemy jak kocham gadać i gadać i... gadać :diabloti: :eviltong: Może się umówimy z suczydłami na spaceros w sierpniu? Galinę byś poznała, mmm? :razz: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Komp mi oszalał........ ale co ja sie dziwie jaki pan taki kram..... hehe :P ja tez mojego kompa nie lubie :] SZPiLKA23 napisał(a)::diabloti: ogladac foty bo jak nie to:mad: bo szpila Wam da popalic! :mad::diabloti: basia bonnie napisał(a):idź lepiej spać:loveu: bo taka łyssza się wydawała:evil_lol::evil_lol: ale i tak piekna:loveu::loveu::loveu::loveu: :D ja Ci dam łysza! ja Ci dam :mad::evil_lol: ona jest taka paskudna zawsze :lol: Justa napisał(a):Tak, koniec końców, pewnie zwariuję bez pracy w sierpniu, ale cóż jakoś zorganizuję sobie ambitnie, fizycznie czas :diabloti: Chyba zamknięcie się w sobie w moim przypadku graniczyłoby z cudem, bo zagadywanie samej siebie jest średnio przyjemne :evil_lol: A wszyscy wiemy jak kocham gadać i gadać i... gadać :diabloti: :eviltong: Może się umówimy z suczydłami na spaceros w sierpniu? Galinę byś poznała, mmm? :razz: hehe zabijesz fizycznie swoja psychike :diabloti: miesnie sie wysluza to zacznie wchodzic na psyche ! tak zauwazylam! ale to w sumie dobra cecha -nie mozna sie w Twym towarzystwie nudzic :p ja tez lubie rozmawiac :) ok fajnie :) nie ma sprawy!! tez chetnie sie spotkam- widzisz ja narazie nie wpadlam na ten pomysl ale TY tak i bardzo sie ciesze :razz: Quote
Justa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe zabijesz fizycznie swoja psychike :diabloti: miesnie sie wysluza to zacznie wchodzic na psyche ! tak zauwazylam! ale to w sumie dobra cecha -nie mozna sie w Twym towarzystwie nudzic :p ja tez lubie rozmawiac :) ok fajnie :) nie ma sprawy!! tez chetnie sie spotkam- widzisz ja narazie nie wpadlam na ten pomysl ale TY tak i bardzo sie ciesze :razz: Obawiam się, że już ją zabijam, bo wyżywam się na wszystkich po pracy :shake: Hmmm. co gorsze - wynudzić się, czy zostać zagadanym na śmierć? :eviltong: Ja się sama potrafię na kręcać i prowadzić zwarty monolog :oops: W sierpniu, jak tylko skończę z mackiem się zgadamy :multi: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a): :D ja Ci dam łysza! ja Ci dam :mad::evil_lol: ona jest taka paskudna zawsze :lol: Czy Ty mówisz o sobie? :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Justa napisał(a):Obawiam się, że już ją zabijam, bo wyżywam się na wszystkich po pracy :shake: Hmmm. co gorsze - wynudzić się, czy zostać zagadanym na śmierć? :eviltong: Ja się sama potrafię na kręcać i prowadzić zwarty monolog :oops: W sierpniu, jak tylko skończę z mackiem się zgadamy :multi: hehe :P a na Galinie tez? :razz: a nie wiem co lepsze-zalezy co komu odpowiada :p fajno ok :multi: :P Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 co Wam powiem to Wam powiem ale wlasnie skonczylam wstawiac piatek :diabloti: :P czas na sobote :) Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Mysliwce ;] tak :P a teraz mój prywatny mysliwiec Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Prywatny myśliwiec zdecydowanie najlepszy!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://img530.imageshack.us/img530/6387/dscf2795cm0.jpg aż jej jęzor wyszedł :cool3: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 basia bonnie napisał(a):Prywatny myśliwiec zdecydowanie najlepszy!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hehe dzieki :P SZPiLKA23 napisał(a):Troszke osliniony ;) troszeczke ale to takie sweeet :loveu: :D basia bonnie napisał(a):http://img530.imageshack.us/img530/6387/dscf2795cm0.jpg aż jej jęzor wyszedł :cool3: :loveu: :loveu: no tak jej ścisnęłam krtań :diabloti: wgrywaja sie kolejne Tosiaczki :cool3: zostancie przy wlaczonych odbiornikach :razz: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe pokazuje, nie widac? :cool3: ale to był piątek i sobota : P Justa napisał(a):Może się umówimy z suczydłami na spaceros w sierpniu? Galinę byś poznała, mmm? :razz:ja też chcę, ja też! betty_labrador napisał(a):co Wam powiem to Wam powiem ale wlasnie skonczylam wstawiac piatek :diabloti: :P czas na sobote :):placz::placz: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tinka:) napisał(a):ale to był piątek i sobota : P ja też chcę, ja też! :placz::placz: wlasnie to byl tylkp PIATEK :diabloti: :eviltong: przybedziesz do Wawy? to zapraszamy ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a):wlasnie to byl tylkp PIATEK :diabloti: :eviltong: przybedziesz do Wawy? to zapraszamy ! :evil_lol::evil_lol: wredota:roll: no może przyjadę, może:razz: Quote
infers Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Tinka:)']wredota:roll: no może przyjadę, może:razz:[/quote] Cześć Becia:loveu::loveu::loveu::loveu:!!! Wgrywaj dzielnie fotki Tośki:cool3: Martyna, a rodzice Cie puszczą? Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Tinka:)']wredota:roll: no może przyjadę, może:razz:[/QUOTE] to ja :diabloti: moze jest szerokie i bardzo głębokie :eviltong: [quote name='infers1995']Cześć Becia:loveu::loveu::loveu::loveu:!!! Wgrywaj dzielnie fotki Tośki:cool3: Martyna, a rodzice Cie puszczą?[/QUOTE] ceść :loveu: powiedz to imageshackowi ;) hehehehe :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='infers1995'] Martyna, a rodzice Cie puszczą?[/quote] dlatego może : P ale do Białego mnie puścili to do Warszawy może też;) Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 mowilam ze morze jest szerokie i .. :P Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czeeeść myśliwce :hand: Chciałam powiedzieć że Toscka ma ładniutki portrecik [url]http://img247.imageshack.us/img247/3210/dscf2885hg3.jpg[/url] :cool3: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='anetta']Czeeeść myśliwce :hand: Chciałam powiedzieć że Toscka ma ładniutki portrecik [url]http://img247.imageshack.us/img247/3210/dscf2885hg3.jpg[/url] :cool3:[/QUOTE] heloł :) :multi: dziekujemy za opinie :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9089/saracaloscfm5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts