ARKA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :angryy::angryy::angryy: no tak mialam sie Was zapytac co jest??? Ja w Korabiewicach widze same ciezarne suki albo z cieczkami a w Krzyczkach, co? NIC?? Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='ARKA'] :angryy::angryy::angryy: [B]no tak mialam sie Was zapytac co jest??? Ja w Korabiewicach widze same ciezarne suki albo z cieczkami a w Krzyczkach, co? NIC??[/B] [B][/[/B]quote] prawda jakie podobieństwo? skoro suki są razem z psami, Rudzia była z cieczką-trzymana z kilkoma psami w boksie to:angryy:krew mnie zalewa!!! to szczyt! suki z cieczką z psami.....jak pytałam się o Pireneja-to mi powiedziała, że to SUKA potem okazało się że to PIES-bez komentarza.... Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czyli jutro malcy powinni być u nas ? A skąd kasa na transport ? Quote
mrowa23 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 dzownilam do babki...ekhm...no... w srode kolo poludnia odbieram maluchy od niej...potem zwrot i do halbiny gdzie liczymy na kawe;P a potem prosto do bianki gdzie liczymy na kawe i potem do domu...tak klaruje sie plan mniej wiecej. jakie to godziny to ja nie mam pojecia. bede dzwonic z trasy. pytanie z mojej strony. czy w wawie mozna od raki oddac krew tzn psiaki moga? chcialysmy z drugim kierowca zabrac dwa nasze psiaki by zostaly honorowymi dawcami dla Rajka ale nie bardzo wiemy czy da rade ktos sie orientuje? Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='BIANKA1'] Czyli jutro malcy powinni być u nas ? A skąd kasa na transport ? [/quote] mrówa ma dzwonic do tej kobiety tak są pieniądze na transport-jak powiedziałam-tak zrobiłam. dzisiaj proszę oglądajcie na WOT o 18:15 będzie wywiad o Krzyczkach, ja udzielam wywiadu oraz EMIR potem sam Lach w tej cholernym pierd..lniku. banery maluszków do pobrania!!!: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/3081/jacusagatka250ys9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9726/250agatkajacusti2.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img183.imageshack.us/img183/2594/125jacusagatkabu0.jpg[/IMG][/URL] Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='mrowa23'] [B]dzownilam do babki...ekhm...no...[/B] w srode kolo poludnia odbieram maluchy od niej...potem zwrot i do halbiny gdzie liczymy na kawe;P a potem prosto do bianki gdzie liczymy na kawe i potem do domu...tak klaruje sie plan mniej wiecej. jakie to godziny to ja nie mam pojecia. bede dzwonic z trasy. [COLOR=blue][B]pytanie z mojej strony. czy w wawie mozna od raki oddac krew tzn psiaki moga? chcialysmy z drugim kierowca zabrac dwa nasze psiaki by zostaly honorowymi dawcami dla Rajka ale nie bardzo wiemy czy da rade ktos sie orientuje?[/B][/COLOR] [/quote] [B]mówiłam Ci?......[/B] już wypełniam przelew mrówko dla Ciebie na: 500 zł [COLOR=blue][B]odnośnie krwii mogę się dowiedziec i wieczorem odpiszę.[/B][/COLOR] Quote
mrowa23 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 wlasnie ci sms-a wyslalam ;) no babka dziwna...ekhm...ale nie takie rzeczy sie robilo;) fakturki potem mam wyslac do emira? bede wdzieczna za info o dawcach krwi to przynajmniej bede wiedziala ile z domu zabrac dzieci;) Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Fajnie , Czyli w środę :lol: Mrówa , kawa gwarantowana . Co to za program ten WOT ? złAPIE NA CYFRA+ ? Quote
mrowa23 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a 2 kawy i micha wody dla dzieci (fany i fi najprawdopodoniej) ?;) Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='BIANKA1'] Fajnie , Czyli w środę :lol: Mrówa , kawa gwarantowana . Co to za program ten WOT ? złAPIE NA CYFRA+ ? [/quote] to jest Telewizyny Kurier Warszawski/WOT/ u nad tak popularny jak TVN czy Polsat nie wiem czy Cygra złapie-postaraj się może tak jak nie to linka złapię-tak czy siak link będzie podany to jest wojna i ja mi coś się stanie to wszyscy będą wiedziec czemu i od kogo-jak otwarcie mówię-w programie nie jestem anonimowa-podałam swe imię i nazwisko Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='mrowa23']a 2 kawy i micha wody dla dzieci (fany i fi najprawdopodoniej) ?;)[/quote]Oczywiście , że kawy do oporu . Niestety Roki nie wpuści do domu dorosłego obcego psa , ale micha wody na podwórku również gwarantowana :lol: Quote
malagos Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Oktawia, to Ty bedziesz tam się wypowiadać? Jak Wam sie udało ściagnać TV?! Rewelacja! Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='malagos'] Oktawia, to Ty bedziesz tam się wypowiadać? Jak Wam sie udało ściagnać TV?! Rewelacja! [/quote] TAK-będę z imienia i nazwiska jestem-z moim kochanym Dziaduniem Dyziuniem na rękach. Telewizja to zasługa Neigh-zdęcia szpiegowskie moje i filmiki moje mam jeszcze kilka innych ciekawych zdjęc - zostawiam je na koniec - jako wisienka w torcie:cool1:. Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Widziałam program :lol: Oktawio , jesteś śliczna . Dyzio też :loveu: Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='BIANKA1'] Widziałam program :lol: Oktawio , jesteś śliczna . Dyzio też :loveu: [/quote] Dziękuję Ci Bianko-ale Dyzio piękniejszy!:loveu: Jacuś i Agatka psocą na potęgę i płaczą jak wychodzą z łazienki wniebogłosy-nie mogę ich połączyc z innymi psami, za wcześnie-aaa polecam świetne podkłady z apteki: są w róźnych rozmiarach: opłaca się bardziej podkłady wymieniac niż ręczniki codziennie prac-Jacuś ma zwyczasj siknąc sobie na ręcznik i...potem się na niego obalic-więc stale pralka idzie Agatka już nie-to dama i robi poza kącikiem-do swego posłania-prócz ręcznika o dzwiwo żadne nie robi-dobre i to:loveu: Quote
halbina Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ok, środa! Kawa i micha wody... Platon też agresor, ale pokombinujemy... Dajcie tak wstępnie znać, o której mogę sie Was spodziewać?... Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 no i szykujcie miejsce na banerki dla swych nowych tymczsowiczów Halbino i Bianko!:razz:-już od środy Quote
oktawia6 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 MALUSZKI SIĘ PRZYPOMINAJa!:cool3: Quote
mrowa23 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Oktawio czy wiesz moze czy od ręki możemy oddac krew z psiakami w wawie,dla właścicieli Rajka to możliwość tańszych chociaż 2 jednostek krwi ratującej mu życie Quote
halbina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Słuchajcie... wobec faktu, iż Bianka dzis wzbogaciła sie o sześć trzytygodniowych szczeniąt... nie mam sumienia, żeby Mrówa po przyjeździe do mnie, wyjechałą do Wrocławia z kolejną dwójką... :roll: Ja je wezmę wszystkie cztery... zaoszczędzi sie też na paliwie... a jeżeli uznacie za sotosowne, to może te zaoszczędzone pieniądze przeznaczymy na ich karmę?... :oops: bo przyznam, że wykarmienei całej czeladki... mnie ciut przeraża... Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Halbinko , dziękuję Ci za ten gest , ale dam radę . Mam uszykowany oddzielny pokój na Krzyczkowe maluchy , nie pracuję i jakoś dam radę . Mam też zapas podkładów i ligniny :evil_lol: Gorzej bywało , jak miałam po 12 kociąt . Jestem stara , ale żwawa ...........jeszcze :cool3: Quote
mrowa23 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tak i tak bedziemy wracac przez wroclaw bo przez lodz jest tyle samo kilometrow ale wtedy dochodzi jeszcze 22zł za autostradę... Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='mrowa23']tak i tak bedziemy wracac przez wroclaw bo przez lodz jest tyle samo kilometrow ale wtedy dochodzi jeszcze 22zł za autostradę...[/quote] Nie ma sprawy , poradzę sobie . Po prostu będę wzywać wetkę do domu . Mieszka parę kroków ode mnie , to przyjdzie w razie czego . A w domu to nie ma kłopotu , bo są oddzielone piętrami . Nie stykną się . Quote
oktawia6 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='halbina'] Słuchajcie... wobec faktu, iż Bianka dzis wzbogaciła sie o sześć trzytygodniowych szczeniąt... nie mam sumienia, żeby Mrówa po przyjeździe do mnie, wyjechałą do Wrocławia z kolejną dwójką... :roll: [B][COLOR=blue]Ja je wezmę wszystkie cztery... zaoszczędzi sie też na paliwie... [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]a jeżeli uznacie za sotosowne, to może te zaoszczędzone pieniądze przeznaczymy na ich karmę?... :oops: bo przyznam, że wykarmienei całej czeladki... mnie ciut przeraża...[/COLOR][/B] [/quote] :crazyeye:Biance przybyło 6 szczeniąt na tymczasie:crazyeye:ło matulo:grab: [B]Mrówa-dzisiaj wysłałam przelewem z poczty 500 zł na Twoje konto-z poczty[/B] [B][/B] [B][COLOR=blue]Halbino: oczywiście, że TAK!!! Mrówka odliczy różnicę-zaś TY karmę kup na f-rę, Mrówka da Ci wszystkie dane do przelewu-to ligniczy 2 kg kupuj:evil_lol:-ale będzież zapracowana-potem szczepienia, karma, wszystko x 4 - ale coś pomoże się - to duże obciążenie-przy 2 nie jest łatwo co dopiero przy 4![/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts