Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

Posted

:angryy::angryy::angryy: no tak mialam sie Was zapytac co jest??? Ja w Korabiewicach widze same ciezarne suki albo z cieczkami a w Krzyczkach, co? NIC??

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']
:angryy::angryy::angryy: [B]no tak mialam sie Was zapytac co jest??? Ja w Korabiewicach widze same ciezarne suki albo z cieczkami a w Krzyczkach, co? NIC??[/B]
[B][/[/B]quote]
prawda jakie podobieństwo? skoro suki są razem z psami, Rudzia była z cieczką-trzymana z kilkoma psami w boksie to:angryy:krew mnie zalewa!!!

to szczyt!

suki z cieczką z psami.....jak pytałam się o Pireneja-to mi powiedziała, że to SUKA potem okazało się że to PIES-bez komentarza....

Posted

dzownilam do babki...ekhm...no...
w srode kolo poludnia odbieram maluchy od niej...potem zwrot i do halbiny gdzie liczymy na kawe;P a potem prosto do bianki gdzie liczymy na kawe i potem do domu...tak klaruje sie plan mniej wiecej. jakie to godziny to ja nie mam pojecia. bede dzwonic z trasy.
pytanie z mojej strony. czy w wawie mozna od raki oddac krew tzn psiaki moga? chcialysmy z drugim kierowca zabrac dwa nasze psiaki by zostaly honorowymi dawcami dla Rajka ale nie bardzo wiemy czy da rade ktos sie orientuje?

Posted

[quote name='BIANKA1']
Czyli jutro malcy powinni być u nas ?
A skąd kasa na transport ?
[/quote]
mrówa ma dzwonic do tej kobiety
tak są pieniądze na transport-jak powiedziałam-tak zrobiłam.

dzisiaj proszę oglądajcie na WOT o 18:15 będzie wywiad o Krzyczkach, ja udzielam wywiadu oraz EMIR potem sam Lach w tej cholernym pierd..lniku.

banery maluszków do pobrania!!!:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/3081/jacusagatka250ys9.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9726/250agatkajacusti2.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104510"][IMG]http://img183.imageshack.us/img183/2594/125jacusagatkabu0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='mrowa23']
[B]dzownilam do babki...ekhm...no...[/B]
w srode kolo poludnia odbieram maluchy od niej...potem zwrot i do halbiny gdzie liczymy na kawe;P a potem prosto do bianki gdzie liczymy na kawe i potem do domu...tak klaruje sie plan mniej wiecej. jakie to godziny to ja nie mam pojecia. bede dzwonic z trasy.
[COLOR=blue][B]pytanie z mojej strony. czy w wawie mozna od raki oddac krew tzn psiaki moga? chcialysmy z drugim kierowca zabrac dwa nasze psiaki by zostaly honorowymi dawcami dla Rajka ale nie bardzo wiemy czy da rade ktos sie orientuje?[/B][/COLOR]
[/quote]
[B]mówiłam Ci?......[/B]
już wypełniam przelew mrówko dla Ciebie na: 500 zł
[COLOR=blue][B]odnośnie krwii mogę się dowiedziec i wieczorem odpiszę.[/B][/COLOR]

Posted

wlasnie ci sms-a wyslalam ;)
no babka dziwna...ekhm...ale nie takie rzeczy sie robilo;) fakturki potem mam wyslac do emira?
bede wdzieczna za info o dawcach krwi to przynajmniej bede wiedziala ile z domu zabrac dzieci;)

Posted

[quote name='BIANKA1']
Fajnie , Czyli w środę :lol:
Mrówa , kawa gwarantowana .

Co to za program ten WOT ? złAPIE NA CYFRA+ ?
[/quote]
to jest Telewizyny Kurier Warszawski/WOT/ u nad tak popularny jak TVN czy Polsat nie wiem czy Cygra złapie-postaraj się może tak jak nie to linka złapię-tak czy siak link będzie podany
to jest wojna i ja mi coś się stanie to wszyscy będą wiedziec czemu i od kogo-jak otwarcie mówię-w programie nie jestem anonimowa-podałam swe imię i nazwisko

Posted

[quote name='mrowa23']a 2 kawy i micha wody dla dzieci (fany i fi najprawdopodoniej) ?;)[/quote]Oczywiście , że kawy do oporu . Niestety Roki nie wpuści do domu dorosłego obcego psa , ale micha wody na podwórku również gwarantowana :lol:

Posted

[quote name='malagos']
Oktawia, to Ty bedziesz tam się wypowiadać? Jak Wam sie udało ściagnać TV?! Rewelacja!
[/quote]
TAK-będę z imienia i nazwiska jestem-z moim kochanym Dziaduniem Dyziuniem na rękach.
Telewizja to zasługa Neigh-zdęcia szpiegowskie moje i filmiki moje mam jeszcze kilka innych ciekawych zdjęc - zostawiam je na koniec - jako wisienka w torcie:cool1:.

Posted

[quote name='BIANKA1']
Widziałam program :lol: Oktawio , jesteś śliczna . Dyzio też :loveu:
[/quote]
Dziękuję Ci Bianko-ale Dyzio piękniejszy!:loveu:
Jacuś i Agatka psocą na potęgę i płaczą jak wychodzą z łazienki wniebogłosy-nie mogę ich połączyc z innymi psami, za wcześnie-aaa polecam świetne podkłady z apteki: są w róźnych rozmiarach: opłaca się bardziej podkłady wymieniac niż ręczniki codziennie prac-Jacuś ma zwyczasj siknąc sobie na ręcznik i...potem się na niego obalic-więc stale pralka idzie Agatka już nie-to dama i robi poza kącikiem-do swego posłania-prócz ręcznika o dzwiwo żadne nie robi-dobre i to:loveu:

Posted

Oktawio czy wiesz moze czy od ręki możemy oddac krew z psiakami w wawie,dla właścicieli Rajka to możliwość tańszych chociaż 2 jednostek krwi ratującej mu życie

Posted

Słuchajcie... wobec faktu, iż Bianka dzis wzbogaciła sie o sześć trzytygodniowych szczeniąt... nie mam sumienia, żeby Mrówa po przyjeździe do mnie, wyjechałą do Wrocławia z kolejną dwójką... :roll:
Ja je wezmę wszystkie cztery... zaoszczędzi sie też na paliwie...
a jeżeli uznacie za sotosowne, to może te zaoszczędzone pieniądze przeznaczymy na ich karmę?... :oops: bo przyznam, że wykarmienei całej czeladki... mnie ciut przeraża...

Posted

Halbinko , dziękuję Ci za ten gest , ale dam radę .
Mam uszykowany oddzielny pokój na Krzyczkowe maluchy , nie pracuję i jakoś dam radę .
Mam też zapas podkładów i ligniny :evil_lol: Gorzej bywało , jak miałam po 12 kociąt .
Jestem stara , ale żwawa ...........jeszcze :cool3:

Posted

[quote name='mrowa23']tak i tak bedziemy wracac przez wroclaw bo przez lodz jest tyle samo kilometrow ale wtedy dochodzi jeszcze 22zł za autostradę...[/quote]
Nie ma sprawy , poradzę sobie . Po prostu będę wzywać wetkę do domu . Mieszka parę kroków ode mnie , to przyjdzie w razie czego .
A w domu to nie ma kłopotu , bo są oddzielone piętrami . Nie stykną się .

Posted

[quote name='halbina']
Słuchajcie... wobec faktu, iż Bianka dzis wzbogaciła sie o sześć trzytygodniowych szczeniąt... nie mam sumienia, żeby Mrówa po przyjeździe do mnie, wyjechałą do Wrocławia z kolejną dwójką... :roll:
[B][COLOR=blue]Ja je wezmę wszystkie cztery... zaoszczędzi sie też na paliwie... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]a jeżeli uznacie za sotosowne, to może te zaoszczędzone pieniądze przeznaczymy na ich karmę?... :oops: bo przyznam, że wykarmienei całej czeladki... mnie ciut przeraża...[/COLOR][/B]
[/quote]
:crazyeye:Biance przybyło 6 szczeniąt na tymczasie:crazyeye:ło matulo:grab:

[B]Mrówa-dzisiaj wysłałam przelewem z poczty 500 zł na Twoje konto-z poczty[/B]
[B][/B]
[B][COLOR=blue]Halbino: oczywiście, że TAK!!! Mrówka odliczy różnicę-zaś TY karmę kup na f-rę, Mrówka da Ci wszystkie dane do przelewu-to ligniczy 2 kg kupuj:evil_lol:-ale będzież zapracowana-potem szczepienia, karma, wszystko x 4 - ale coś pomoże się - to duże obciążenie-przy 2 nie jest łatwo co dopiero przy 4![/COLOR][/B]