Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']
sliczny ten Jacunio! jak mozna takiego slicznego malucha wcisnac na lancuch!!
[/quote]
adekwatnie do czyjejśc wyobraźnie Game Boy-ja mam inną:shake:

Halbinko: taka krówcia-to z salonu mojej przyjaciółki-psiego, krówca jest pomysłowa, dupka jest z piłki tenisowej, bomba dzieciaki takiej nie mają nawet co niektóre:eviltong:

Hop!-serio masz taki sam wzór? ja dobierałam by wyglądał do głębokiej czerni super kontrastowo-nie chciałam go krzywdzic by róźowe brac-lecz taki kolor bławatkowy wygląda bosko z czernią prawda? Twoja ma obrożę czy szelki? były jeszcze amarantowe lecz rozmiar jak dla Ast-a, też piękne.

Dzięki Leksagoga!:lol:wyobraź sobie że dzisiaj był telefon w jego sprawie dzwonił student z W-wy, mieszka w wynajętym mieszkaniu z 4 pozostałymi studenciakami, odmówiłam oczywiście-poradziłam chłopakowi by jeśli chce adoptowac niech zastanowi się nad starszym dorosłym psem nie nad szczeniakiem i to jeszcze w tej konfiguracji jaką ma-odpada.

Posted

tak mysłalam. nie znam sie na tym:oops:. Armani tylko ze slyszenia. choc raz mialam super skórę wygrana w karty ( nie przeze mnie, ale dla mnie:evil_lol::eviltong:). Mam nadzieje ze Filip lubi swoje ordynarne szele za 15 zl:evil_lol:

Posted

[quote name='Charly']Czy te szelki to jakas "musiszznaćmarka":oops::oops:?

cos jak Armani:)?[/quote]

"Niemusiszznaćmarkialemożesz". Podobno w Elblągu są w ofercie produkty firmy rogz w tych sklepach:
Rekin ul. Brzozowa 4
Cztery Łapy ul. 1-go Maja 52

Tylko, że tak naprawdę, to psiakom wszystko jedno, czy to rogz, czy coś innego.

Posted

[quote name='Charly']tak mysłalam. nie znam sie na tym:oops:. Armani tylko ze slyszenia. choc raz mialam super skórę wygrana w karty ( nie przeze mnie, ale dla mnie:evil_lol::eviltong:). Mam nadzieje ze Filip lubi swoje ordynarne szele za 15 zl:evil_lol::oops:[/quote]

Nie kazdego z nas stac na takie szeleczki :placz:, mnie tez nie:-( .

Posted

[quote name='halbina']Szelki jak szelki, ale krówka! :placz::placz: :evil_lol:
NO BO ŻE JACUŚ JEST BOMBOWY, TO NIKT TU NIE WĄTPI!!![/quote]

Jacek jest piekny. Jest slicznym pieskie. Dobrym i wrazliwym. I taki domek ma sie znalesc. Domek chodz tu

Posted

[quote name='oktawia6']dzwonił student z W-wy, mieszka w wynajętym mieszkaniu z 4 pozostałymi studenciakami, odmówiłam oczywiście-poradziłam chłopakowi by jeśli chce adoptowac niech zastanowi się nad starszym dorosłym psem nie nad szczeniakiem i to jeszcze w tej konfiguracji jaką ma-odpada.[/quote]

Bardzo dobrze zrobiłaś. Ja pracuje w szkole na 15/18 etatu, w poniedziałki i wtorki udzielam korków, mój Sławek pracuje jak przystało na faceta 8 godz, a do tego robie zaocznie jeszcze magistra i na dodatek kontraktowego więc czasu nieraz nie wystarcza na wszystko. Totok jednak był najważniejszy i jakoś podzieliliśmy się obowiązkami. Nie wyobrażam jednak sobie młodego studenta w wynajmowanym mieszkaniu wraz z innymi i do tego jeszcze młody pies, który potrzebuje dużo czasu, wytrwałości i miłości. To nie zabawka. Bardzo dobrze, że się tak stało.
Chyba kupimy Totkowi też taką krowę!!! Krowa jest super ale jest tylko malutką ozdóbką w porównaniu do Jacka - zalotnika:loveu:

Posted

Można, a nawet trzeba :razz: wstawić sobie "jacusiowy" banner
(mnie się to nie udaje :oops:).
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9802428&postcount=674[/URL]

Posted

[quote name='hop!']
Można, a nawet trzeba :razz: wstawić sobie "jacusiowy" banner
(mnie się to nie udaje :oops:).
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9802428&postcount=674[/URL]
[/quote]
wytłumaczę Ci tak że czarna magia będzie biała hop!:
zaznacz sobie wielkośc banerka (na pierwszej stronie jest szeroka gama do wyboru), zaznacz prawym klawiszem myszki "kopiuj"-zaciemnij sobie potem wejdź w panel użytkownika i wybierz edytuj podpis, potem na białym polu zrób prawym klawiszem myszki "wklej" i na dole jest zachowaj podpis - zrobione!

Baśka-co nie odpowiada-kolory? no Wiesz!:motz:masz do wyboru:
[URL]http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350028[/URL]

za mało modne!:motz:i jeszcze problem bo adresówka dla niego będzie w głębokim różu nie granacie pod kolor-to jest zbyt old school ale nie kolory szel! same problemy!:placz:
ale krówka pasuje za to kolorystyczne do Jacusia , ma jeszcze kraba ze sznurami-można je przeciągac ale moje pieski nie mają odwagi przeciągac z Jacusiem, piszczące pierdziałki, mam nawet kulę smakulę-ale za dużo psów na niewielkiej powierzchni i doszłoby do eskalacji zbiorowej przy jej obsłudze.

aaaa i Jacuś dostał jeszcze identyfikator przy szczepieniu p/wściekliźnie.....w kolorze czerwonym:eviltong:-a kiedyś dawali metalowe tabliczki jak krowy w uchu mają.

P.S.Leskagoga-odnośnie tego studenta-ludzie wyobraźni nie mają, określił przyjaciela psa jako "zwierzaczek"......

Posted

[quote name='oktawia6']Charly::lol:tak to psi Armani-to Rogz[/quote]

Oktawia , jest mi obojetne czy bedziesz miala mi za zle ma wypowiedz tutaj .Ja respektuje wszystko co zrobilas dotad dal psow z Krzyczek ,ale ta wypowiedz mnie zwala z nug .Armani ??? Skabie ,zejdz na ziemie .Tu nie chodzi o ekskluzywne szeleczki dla pojedynczego psa . Na innch watkach prosisz o pieniadze na leczenie ,a potem widze zdjecia w ekskluzywnych poslaniach ,ekskluzywnych szeleczkach ...............Czuje sie jakbys mnie skopala po twarzy .Tez chce by moje psiaki co sa u mnie na tymczasie tez takie mialy .Powiedz jak to sie robi, prosze, bo jak dotad to one mi zjadly 3 sofy ,bardzo drogie sofy ,takie z gornych pulek . Jakos sie nie rozpoznaly w tym ,ze te sofy to jak Armani wsrod firm robiacych sofy , jedna 2-ka 1250 euro ,a 3-ki po 1600 euro .Te psy nie gorsze od twych . Teraz musze razem z nimi na porwanych sofach siedziec .Mi to nie przeszkadza ,ale moze im??Jak mam dojsc do tego by im nowe sofy kupic?? Takie konkretne ,nie byle co .
Inni zbieraja tez na leczenia ,na hoteliki by psu uratowac zycie ,ale czy ekskluzywne szeleczki lub poslanka warunkuja ratownie zycia psa??

Posted

zejdż ze mnie dobrze niufek? nie muszę się tłumaczyc Tobie ni wyliczac, że te szeleczki dostał w prezencie-nie z bazarków-wyliczaj kogo innego-wymień mi zaszczaną podłogę, pogryzione fotele i inne zdewastoane rzeczy z domu o których nie piszę jak zauważyłam.

chcesz sobie mną mordę wytrzec idź osaczaj kogoś innego mną sobie nikt tyłka nie będzie wycierał ani zarzucał - strofuj kogogś innego-bo ja odmawiam sobie i w ciuchalonadach się ubieram-mądralińska z Niemiec

tak na lecznie Dyzia zostało wydane ponad 1.500 zł - był jego wątek? nie!!! prosiłam Ciebie nie! zejdź jeszcze raz!!!:angryy::angryy::angryy:-nie z bazarków!!!!

[B]i ja Cię serce ściskka to zapewnij mu dom-bo chodzę a powinnam już byc operowana- rozumiesz to? czy nie rozumiesz? mam poazac ci skierownie na operację oraz rozpoznanie?[/B] coś więcej chcesz tu pomóc czy od oszustek zrobic?:angryy::angryy::angryy:

Posted

Dlaczego jestes tak agresywna??
Ja pytam po prostu jak to robisz ?? Masz sponsorow ? Super ,ja tez chcialabym miec ,ale nie mam pojecia jak ich zdobyc .O co ci chodzi??

Posted

[quote name='oktawia6']zejdż ze mnie dobrze niufek? nie muszę się tłumaczyc Tobie ni wyliczac, że te szeleczki dostał w prezencie-nie z bazarków-wyliczaj kogo innego-[B]wymień mi zaszczaną podłogę, pogryzione fotele i inne zdewastoane rzeczy z domu o których nie piszę jak zauważyłam.[/B]

[B]chcesz sobie mną mordę wytrzec idź osaczaj kogoś innego mną sobie nikt tyłka nie będzie wycierał ani zarzucał - strofuj kogogś innego-bo ja odmawiam sobie i w ciuchalonadach się ubieram-mądralińska z Niemiec[/B]

tak na lecznie Dyzia zostało wydane ponad 1.500 zł - był jego wątek? nie!!! prosiłam Ciebie nie! zejdź jeszcze raz!!!:angryy::angryy::angryy:-nie z bazarków!!!!

[B]i ja Cię serce ściskka to zapewnij mu dom-bo chodzę a powinnam już byc operowana- rozumiesz to? czy nie rozumiesz? mam poazac ci skierownie na operację oraz rozpoznanie?[/B] coś więcej chcesz tu pomóc czy od oszustek zrobic?:angryy::angryy::angryy:[/quote]
Co do zaszczanej podlogi ,jasne ze ci wymienie ,jesli ma wymienisz .Nie widze problemu . Kazdy tu na dogo ma jakas zaszczana podloge ,nie tylko my .
Zdewastowane rzeczy?? No to tez kazdy ma ,nie tylko my .

Oktawia ,ja mordy nie mam ,wybacz ,ale ci sie cos pomylilo .
Co do domu dla Jacusia ,pytalas mnie?? Nie .
Co do ubierania ,ja mam szczescie ,siostra mnie ubiera bo mnie nawet na ciucholand nie stac .

Posted

[quote name='niufek']Dlaczego jestes tak agresywna??
Ja pytam po prostu jak to robisz ?? Masz sponsorow ? [COLOR=DarkRed][B]Super ,ja tez chcialabym miec ,ale nie mam pojecia jak ich zdobyc[/B][/COLOR] .O co ci chodzi??[/quote]

[B][COLOR=DarkRed] Niufek to proste[/COLOR][/B]... zakładasz wątek na offie pt. [I]sponsoring[/I] i tam umieszczasz swoja ofertę-oczekiwania. :evil_lol:
Nie martw się nie będziesz sama ja natychmiast dopiszę sie za tobą.;)
Też bowiem szukam napchanej kapuchą w ryj sponsorki,
ale borciuchy z dochodem poniżej dużej bańki euro/rocznie
niech spadają na dzień dobry. :grin:
aaauuuuuuuuuuuu Lady, bierz mnie !!! :sweetCyb:

Posted

[quote name='niufek']Oktawia , jest mi obojetne czy bedziesz miala mi za zle ma wypowiedz tutaj .Ja respektuje wszystko co zrobilas dotad dal psow z Krzyczek ,ale ta wypowiedz mnie zwala z nug .Armani ??? Skabie ,zejdz na ziemie .Tu nie chodzi o ekskluzywne szeleczki dla pojedynczego psa . Na innch watkach prosisz o pieniadze na leczenie ,a potem widze zdjecia w ekskluzywnych poslaniach ,ekskluzywnych szeleczkach ...............Czuje sie jakbys mnie skopala po twarzy .Tez chce by moje psiaki co sa u mnie na tymczasie tez takie mialy .Powiedz jak to sie robi, prosze, bo jak dotad to one mi zjadly 3 sofy ,bardzo drogie sofy ,takie z gornych pulek . Jakos sie nie rozpoznaly w tym ,ze te sofy to jak Armani wsrod firm robiacych sofy , jedna 2-ka 1250 euro ,a 3-ki po 1600 euro .Te psy nie gorsze od twych . Teraz musze razem z nimi na porwanych sofach siedziec .Mi to nie przeszkadza ,ale moze im??Jak mam dojsc do tego by im nowe sofy kupic?? Takie konkretne ,nie byle co .
Inni zbieraja tez na leczenia ,na hoteliki by psu uratowac zycie ,ale czy ekskluzywne szeleczki lub poslanka warunkuja ratownie zycia psa??[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jesli JA swoim żartem na temat szelek doprowadziłam do tego..to jest mi niewymiernie przykro. Co sie tutaj dzieje???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Otworzmy oczy i przestanmy sie wyliczac. coz o sobie wiemy? Bo jakis tam wątek? A reszta? a cala reszta, o ktorej nie wie nikt? Ta pewnosc w osadach dzialan innych na dogo po raz kolejny powala mnie z nóg.

Posted

[quote name='Charly']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jesli JA swoim żartem na temat szelek doprowadziłam do tego..to jest mi niewymiernie przykro. Co sie tutaj dzieje???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Otworzmy oczy i przestanmy sie wyliczac. coz o sobie wiemy? Bo jakis tam wątek? A reszta? a cala reszta, o ktorej nie wie nikt? na jakiej podstawie te osądy? Ta pewnosc w osadach dzialan innych na dogo po raz kolejny powala mnie z nóg.[/quote]

Charly więcej dystansu ... wszyscy jesteśmy dziećmi bożymi (ponoć) :evil_lol: :evil_lol:

[B]Jacuś + szelki = superstar !!! ooo, tyle powiem :klacz:[/B]

Posted

Charly, zaraz dostaniemy w doope za offcia - mój psi węch mi to podpowiada, (mody zamiast w kościele przy niedzieli, przyczajone na dogo)[B] tak więc Jacęty w górę[/B]

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/339/tnp3290162fa1.jpg[/IMG]