_beatka_ Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 oktawio a czy w necie na innych stronach ogłoszeniowych jest jacus?czy tylko to moje allegro ma?może dlatego nikt nie dzwoni bo nikt nie wznawia mu ogłoszeń?:roll: Quote
oktawia6 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 ale frekfencja! pięknie się wszyscy interesują-chociaż coś skrobnąc-ot tak-jakiś bezdet. Quote
Charly Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Własnie ogladam fotki malego i sie zastanawiam czemu piszesz, ze on przecietny jest. Jest bardzo ładny. bardzo ma szlachetny i meski ryjek. bardzo. Quote
oktawia6 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Charly'] Własnie ogladam fotki malego i sie zastanawiam czemu piszesz, ze on przecietny jest. Jest bardzo ładny. bardzo ma szlachetny i meski ryjek. bardzo. [/quote] widzisz-każdemu się bardziej podobało Agatka-jak dla mnie jest bardzo przystojny: bardzo proporcjonalnie pięknie zbudowany, smukławy-jak mini Dobek, czarny lśniący, białe skarpety, biało żabot-do tego jest kochany:placz::loveu: Quote
Ziutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='oktawia6']jest bardzo przystojny: bardzo proporcjonalnie pięknie zbudowany, smukławy-jak mini Dobek, czarny lśniący, białe skarpety, biało żabot-do tego jest kochany:placz::loveu:[/quote] I do tego jest o 100 razy spokojniejszy :loveu: niż Agatka bo tamta to diablica wcielona była :diabloti: - no można go tylko kochać.....:loveu: Quote
Charly Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Agacia jest sliczna, bo taka łaciatka z niej jest:) Ale Jaculek ma piekna twarz. Migdalowe oczki. Profil dalmata. Tak jak piszesz, jest smukły....DOMKU PRZYBYWAJ:multi::multi: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 tak jest! jest proporcjonalnie zbudowany: idealne wymiary, bystre spojrzenie, i przede wszystkim tak=jego usposobienie jest super-choc się rozkręcił:cool3:ale nadal jest kochany-i do tego pięknie potrafi całowac-daje pięknie buzi prost w usta i super liże stopki! czy ktoś z tymczasów uczy tego swych podopiecznych?:razz::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 od jutra przybywa Zuzi bez oczu z Piotrkowa Trybunalskiego-szczególny przypadek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showth...highlight=Suzi[/URL] przypadek-czego? okrucieństwa? sk..wysyństwa proszę o wsparcie-ogłoszenia oczywiście osrane Beatka zrobiła tylko allegro dla Jacusia-2 tgodnie ani jeden telefon nie zadzwonił-od czasu debila co do baraka chciał psa i posłałam go w diabły Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ciotka brazowa nieczesto sie wpisuje,ale czyta na biezaco i kibicuje Jacuszkowi. Quote
auraa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja też tu codzień zaglądam. Jacuś wkońcu znajdzie swój dom. U mnie też jest czarny maluch z Ostrowi. Ciekawe jak długo będzie. Te czarne chyba gorzej wychodzą na zdjęciach. A maluch przyszedł bo obiecałam ciotce Feli za Ricusia, to dzięki niej pojechał do Niemiec. Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 oktawia a co z resztą ogłoszeń w necie?specjalistką w tym jest Ziutka, ona miała się tym zajmować:roll:, ja jestem od Allegro-aukcja trwa nadal:razz: jacuś do góry:multi: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 dzięki Brązowa:) masz rację Auroo: czarnuszki trudniej jest sfotografowac-dobre oświetlenie by pies nie wysszedł po prostu jak czarna plama Beatko: nie wiem jak Ziutka co z tymi głoszeniami-to jest ważne: GW czy inne portale-Wiesz tyle jest rzeczy na mojej głowie-to choc taką rzecz można zrobic-nie wiem... Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 jacusia zalicytował jakiś facet...:cool1: czy miałaś oktawio jakiś telefon? zaraz odwołam tą ofertę, nie wiem czy tak trudno jest przeczytać w aukcji żeby nie licytować psa!:angryy: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='_beatka_'] jacusia zalicytował jakiś facet...:cool1: czy miałaś oktawio jakiś telefon? zaraz odwołam tą ofertę, nie wiem czy tak trudno jest przeczytać w aukcji żeby nie licytować psa!:angryy: [/quote] zalictytował za 1 zł:flaming:nie nie miała telefonu-komórkę mam stale przy sobie-noszę przy spodniach Dziękuję Beatko-i również za to, że czuwasz gdy między innymi taki następny delikwent się trafia.... Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 tak myślałam, że to jakiś beton....:cool1: oferta odwołana;) Quote
halbina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Se kliknąłbez pomyślunku... :p A Ty biedactwo zasiedziałeś się cuś u cioteczki! :mad::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='halbina']Se kliknąłbez pomyślunku... :p A Ty biedactwo zasiedziałeś się cuś u cioteczki! :mad::evil_lol:[/quote]Oktawia ma chyba dom z gumy .Teraz bierze kolejną tymczasowiczkę . Jak one się dogadują ze sobą ? U mnie przez parę dni zawsze jest sajgon :roll: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='BIANKA1'] Oktawia ma chyba dom z gumy .Teraz bierze kolejną tymczasowiczkę . Jak one się dogadują ze sobą ? U mnie przez parę dni zawsze jest sajgon :roll:[/quote] Suzi jest zupełnie inna:roll:-to jest pies który póki co boji się postawic nogę poza swoje posłanie, karmiłam ją na posłaniu, na dworzu kładła ogon pod siebie, pokładałą się, jak biorę ją na ręce to głowę przytula do mojej szyji:placz: 2 godziny ją rozczesywałam-ale są efekty.Suzi jest w kuchni-drzwi są otwarte. rozkłada nogi jak się do niej podchodzi i pokłada się-jest bardzo uległa-biedactwo nie wiem czemu nikt nie dzwoni w sprawie Jacusia-to super pies! Quote
oktawia6 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 zaraz ja padnę obok Jacuszka:evil_lol:-dzisiaj krócej i sił mi brak-niestety muszę się położyc Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oktawio, Ty chyba nie pracujesz... ja też zarywam nocki, ale żeby tak codziennie... :shake: Quote
oktawia6 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='halbina'] Oktawio, Ty chyba nie pracujesz... ja też zarywam nocki, ale żeby tak codziennie... :shake: [/quote] zasuwam przy psach:evil_lol: poważnie: fizyczna niemożliwośc jest pracowac zawodowo i miec całą watachę psów w domu-gdzie z każdym osobno wychodzi się na dwór, zapuszcza krople po 14 razy dziennie i stale jeździ do wetów:roll:i to wszytko nie mając domu z ogrodem:oops: Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No... wiem cos o tym... ale ja próbuję to pogodzić.. .i nie za bardzo mi wychodzi... :roll: Quote
Recommended Posts