oktawia6 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 potrzebne idealne domki Halbino dla idealnych psów:cool3: Quote
oktawia6 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 dałam Beatce dodatkowe zdjęcia Jacuszka do allegro-pięknoty Quote
oktawia6 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 dodam, że w ten wtorek zobaczę Agatkę:razz: Jacuś ma przecież w tym samym dniu co ona szczepienie: już się umówiłyśmy:lol: Agatka szczeka jak jej mama Agata i mama Agaty je-domaga się-ale nic z tego! nie ma karmienia i dokarmiania-taką mają zasadę - bardzo dobrze! To ta malutka cwaniarka przestała szczekac zrobiła rozbieg i myk na kolana !:sabber:podczas gdy obiadowały-ale zakochane są w Agaci-skarb narodowy-podobno urosła:razz:(Jacuś też urósł:evil_lol:) - zważę go u weta w ten wtorek-ostatnio ważył 3.200 Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jacus już sam króluje na allegro:razz: oby dobry domek się szybko odezwal:multi: Quote
piotrek_b Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ach, to został Ci jeszcze Jacuś - pewnie kawaler niedługo wyfrunie od mamusi :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Charly']Jacusku bardzo Ci kibicuje:loveu:.. ale teraz musze sie zas wcisnac;) [SIZE=3][COLOR=red]:laola:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Szukamy transportu dla Bisia do Niemiec[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Zeby nazywal sie w koncu Aaron i zamieszkal w Berlinie[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Prosze o pomoc:laola:[/COLOR][/SIZE] [/quote] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9548962&postcount=250[/url] Quote
oktawia6 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 tak został mi Jacunio:loveu: aha Piotrek i jestem jak w avku: Oktawia[B][SIZE=3]6[/SIZE][/B] Quote
Charly Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='BIANKA1'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9548962&postcount=250[/URL][/quote] (dziekuje. transport juz mamy) [COLOR=red]Sliczniutka łaciata krówka alias Jaculek szuka normalnego a zarazem najsliczniejszego domku[/COLOR] Quote
piotrek_b Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='oktawia6']tak [COLOR="DarkRed"]został mi Jacunio[/COLOR]:loveu: aha Piotrek i jestem jak w avku: Oktawia[B][SIZE=3]6[/SIZE][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"]no to niech szybciutko znajdzie domek[/COLOR] :lol: a ja piotrek_b jak w avku Quote
auraa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Obydwoje wspaniale wyglądacie! :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 dzięki Auraa:evil_lol: [CENTER][B][COLOR=darkorange]niespodzianka dla fanów JAcusia i Agaci z dzisiaj:[/COLOR][/B][/CENTER] [B][/B] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/889/tnp2260216vt8.jpg[/IMG] [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/3154/tnp2260214ue5.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4471/tnp2260217bc3.jpg[/IMG] [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/5112/tnp2260219en0.jpg[/IMG] oczywiście jeśli ktoś życzy sobie ralcji to wszystko powiem:eviltong: Quote
Ziutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No nareszcie są fotki :loveu: :loveu: :loveu: Piękni są obydwoje :loveu: Ja poproszę jeszcze raz relację :cool3: choć już wiem co się działo :diabloti: ale lubie czytać Twoje opowieści więc dawaj ciotka od początku do końca :razz: Quote
oktawia6 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Ziutka'] No nareszcie są fotki :loveu: :loveu: :loveu: Piękni są obydwoje :loveu: Ja poproszę jeszcze raz relację :cool3: choć już wiem co się działo :diabloti: ale lubie czytać Twoje opowieści więc dawaj ciotka od początku do końca :razz:[/quote] Ziutko no więc zaczęło się od rzygania skończyło też na rzyganiu. Agatka ma chorobę lokomocyjną, na pociechę dodam, że Jacuś też. 6 godzin nie jadł przed wyjściem bo tego się obawiałam ale mimo wszystko. Agatka miała pięknie przygotowanie całe siedzenie na ręcznikach i z podkładami asystowałą jej Agata, prowadziła mama Agaty w drodze pierwszej Jacuś płakał jak dziecko w aucie, tylko go zarzucało ale nie wymiotował-u weta też jojczył, w drodze powrotne poszło na tapicerkę bo nie zdążyłam złapac, mój swetrosem, spodnie, serdak, torebka-nawet za szparki koło siedzenia, kiedy wyszłam z auta ociekałam rzygami, sąsiad dziwnie na mnie patrzył z balkonu w -to rodzinne i na pewno rodzeństwo Jacusia i Agaci też rzyga w samochodach:shake:. Obydwoje bylli smutni i zarzygani-panie Agaci miały podkłady i ręczniki toaletowe, był przygotowane i podtykały dla Jacusia bym się wycierała -wspaniałe kobiety i świetnie przygotowane. Agatka mnie bardzo wzruszła do tego:placz:-śliczności-panie Agatki wzruszyły się Jacusiem:placz: domu żywe srebro w aucie zarzyganki. Jacuś waży już 5.100 Agata jak zawsze więcej 200 gram, oczywiście paznokcie zostały przycięte-pani doktor za paznokcie już nie policzyła tylko za szczepienie: 50 zł. Quote
auraa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 jak czyszczę samochód , zawsze się zastanawiam gdzie się to wszystko przedtem mieściło :razz: Quote
Poker Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sprawozdanko superowe,a maluchy rewelacyjne. :loveu: To zdjęcie całujących się maluchów powala na kolana :evil_lol: Kto jest na zdjeciu? Agata i Oktawia? Quote
oktawia6 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='auraa'] jak czyszczę samochód , zawsze się zastanawiam gdzie się to wszystko przedtem mieściło :razz: [/quote] otóż to:oops: Quote
oktawia6 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Poker'] Sprawozdanko superowe,a maluchy rewelacyjne. :loveu: To zdjęcie całujących się maluchów powala na kolana :evil_lol: Kto jest na zdjeciu? Agata i Oktawia? [/quote] Poker: za zdjęciach jest Agatka, Agata młoda oraz mama-ja robiłam foty:lol: jest jeszcze tata-obecnie na wyjeździe ale rozmawiał już z malutką Agatką przez kamerę internetową:loveu:. W domu jest jeszcze mały żółwik. P.S. nie widziałam Twego postu wcześniej:( coś pożera posty czy co? Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Toto pojechał dziś do domku... długa droga samochodem... z Zabrza do Wrocławia... martwie się tym rzygankiem... jeśli to faktycznie rodzinne... państwo mają przechlapane... i po środku odrobaczającym Totuś ma znów niepiękne kupki... ale państwo uprzedzeni i poinstuowani... :roll: Agatka śliczna... :loveu: Jak piękny byłby Duduś... :-( Quote
Charly Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jacus patrzy z takim wyrzutem:-( czy szykuje mu sie jakis domek i on to wie? Quote
_beatka_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 piękna agatka:loveu: a jacuś ma na allegro jednego obserwatora:cool3: Quote
Ziutka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Charly']Jacus patrzy z takim wyrzutem:-( czy szykuje mu sie jakis domek i on to wie?[/quote] Żaden domek mu się nie szykuje :shake: Jak były telefony to sami debile jacyś dzwonili :angryy: Quote
auraa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A u mnie od dzisiaj na tymczasie też czarne maleństwo :lol: Quote
lothia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ktoś na dogo szuka czarnego malucha ze stojacymi ucholami,który duży nie urośnie Quote
Recommended Posts