Ziutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dałam do piątkowej wyborczej Jacusia i Agatkę - może tym razem zgłosi się ktoś konkretny :cool3: Quote
_beatka_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 na allegro mają dużo wejść, pod koniec poprzedniej aukcji było 4 obserwatorów, naprawdę nie rozumiem czemu u nich taka cisza:shake: Quote
BIANKA1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='halbina']Wszyscy boją się Oktawii... :evil_lol:[/quote] O moich chłopaków też nikt nie pyta :cool1: Quote
halbina Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Spokojnie, Dziewczyny... przyjdzie ich czas! Tego akurat jestem pewna! Quote
_beatka_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dziwne to po prostu, na maluchy zawsze są kolejki a tu cisza:shake: chyba rzeczywiście trzeba poczekac spokojnie, na pewnojakis super domek niedługo się znajdzie:multi: Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='_beatka_'] dziwne to po prostu, na maluchy zawsze są kolejki a tu cisza:shake: chyba rzeczywiście trzeba poczekac spokojnie, na pewno [B]jakis[/B] super domek niedługo się znajdzie:multi: [/quote] Beatko ten "jakiś" to one już dawno by były w tym jakimś-powiem Ci nie wiem jak inne osoby to robią: w tempie expressowym "super domki" znajdują-ja mam 2 szczeniaczki i kto klaśnie i w miarę składnie się wypowie nie dostanie psa! to nie punkt wydawania:angryy:-no i dlatego, że tak podchodzę do tematu Jacuś i Agatka siedzą u mnie. Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 one chodzą jak w zegarku!:crazyeye:znów co do minuty jest nocna rozpierducha w łazience! Quote
BIANKA1 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='oktawia6']one chodzą jak w zegarku!:crazyeye:znów co do minuty jest nocna rozpierducha w łazience![/quote] To u nich rodzinne :roll: Moje tak się darły , że musiałam wstać . Były głodne :oops: Paweł anektuje 3 miski ( tak , trzy , żeby nie nadążył biegać od jednej do drugiej ) , a Gawełek stoi jak doopa i nie pilnuje . Dlatego muszą jeść oddzieleni , a ja siedzę i czekam :mad: Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='BIANKA1'] To u nich rodzinne :roll: Moje tak się darły , że musiałam wstać . Były głodne :oops: Paweł anektuje 3 miski ( tak , trzy , żeby nie nadążył biegać od jednej do drugiej ) , a Gawełek stoi jak doopa i nie pilnuje . Dlatego muszą jeść oddzieleni , a ja siedzę i czekam :mad: [/quote] moje jak tylko stukot miseczek usłyszą to drą japy jak na chińskiej farmie! ale jaaak!:crazyeye: biegnę do nich z jedzeniem i od razu spokój a i tak w nocy je też karmię bo za długa przerwa całą nockę:lol: Agata też do michy Jacusiowej by złobzowała ale pilnuję i też czekam:evil_lol:ale szybkie są skubańce więc tylko troszkę tego czekania jest:evil_lol: Quote
niufek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='_beatka_'][B]dziwne to po prostu, na maluchy zawsze są kolejki a tu cisza:shake:[/B] chyba rzeczywiście trzeba poczekac spokojnie, na pewnojakis super domek niedługo się znajdzie:multi:[/quote] To samo mowi moj wet jak szczeniaki mamy .Po maluchy zawsze kolejki ,a u nas i 10 tyg siedza i nic:roll:.Chyba to w nas lezy ,bo nie wydamy byle komu psiaka :shake:. Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='niufek'] To samo mowi moj wet jak szczeniaki mamy .Po maluchy zawsze kolejki ,a u nas i 10 tyg siedza i nic:roll:.Chyba to w nas lezy ,bo nie wydamy byle komu psiaka :shake:. [/quote] dokładnie Niufek! masz 100% racji! Quote
Ziutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ciekawe czy były jakieś sensowne telefony o maluszki z Wyborczej :roll: :roll: :roll: Quote
_beatka_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 oj kochana ja wiem jak to jest! jak w wakacje psiaka znalazłam i dzwoniła do mnie babka z allegro ze ona musi go mieć bo "ma mordę jak surykatka":crazyeye::angryy: Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Jacuś i Agacia ze wczoraj:lol:: [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1596/tnp2070152bs3.jpg[/IMG] w tę niedzielę szczepienia! Quote
halbina Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Agatka i Gawełek za każdym razem budzą we mnie wiadome emocje... :-( Quote
pixie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='oktawia6']Jacuś i Agacia ze wczoraj:lol:: [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1596/tnp2070152bs3.jpg[/IMG] w tę niedzielę szczepienia![/quote] cudenka malenkie! Oktawio jestes wielka! wiem o tym nie od dzis...tylko od juzaka zaczynajac Twoj zapal i determinacja i jeszcze czujne oko... no wlasnie o Tobie gdzies komus napisalam ze jestes specjalistka takze od chorob skory... podziwiam szczerze i chyle czola Ksiezycowa Panienko! :roll: a nam innym udalo sie dzis uratowac rannego psa z wypadajacym okiem blakajacego sie od dwoch dni na Bemowie..juz po operacji... tyle tych tragicznych watkow, ze nie wiadomo gdzie zagladac i jak pomagac Maluszki :loveu:grzejcie dooopunki u Oktawii :loveu:, juz ona Wam wypatrzy najwspanialszy domek pod sloncem tego jestem pewna na 100 proc. serduszka malutkie:roll: spijcie spokojnie Quote
oktawia6 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='pixie'] cudenka malenkie! Oktawio jestes wielka! wiem o tym nie od dzis...tylko od juzaka zaczynajac Twoj zapal i determinacja i jeszcze czujne oko... no wlasnie o Tobie gdzies komus napisalam ze jestes specjalistka takze od chorob skory... podziwiam szczerze i chyle czola Ksiezycowa Panienko! :roll: a nam innym udalo sie dzis uratowac rannego psa z wypadajacym okiem blakajacego sie od dwoch dni na Bemowie..juz po operacji... tyle tych tragicznych watkow, ze nie wiadomo gdzie zagladac i jak pomagac Maluszki :loveu:grzejcie dooopunki u Oktawii :loveu:, juz ona Wam wypatrzy najwspanialszy domek pod sloncem tego jestem pewna na 100 proc. serduszka malutkie:roll: spijcie spokojnie [/quote] Pixie ależ:oops::oops::oops: skóra....może miałaś na myśli mego Dyzia z zespołem kerałojotokowym ZKŁ? jedyny plus w jego przypadłości to to, że nie jest to abolutnie zaraźliwe-jaka tam specjalistka po prostu słucham mądrych ludzi i chłonę każdą informacją, która może potem okazac się przydatna-człowiek wzbogadza wiedzę cały czas-och Pixie:calus: tego psa z wypadający okiem czytałam:placz:... Jacuś i Agatka lulają teraz ale za 2 godziny mają swoją porę rozpierduchy, budzą się i szaleją, dostają papusiu, potem pora na sen do rana:evil_lol: Quote
ARKA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='oktawia6']dokładnie Niufek! masz 100% racji![/quote] :mad:Wy sie z niufą obijacie, trza miec duzy przerob-ten dobry co ma duzo adopcji;) A moj Kajtek tez czeka juz chyba ponad dwa miesiace:roll: Jestesmy do bani i tyle..:placz: Quote
oktawia6 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='ARKA'] :mad:Wy sie z niufą obijacie, [B]trza miec duzy przerob-ten dobry co ma duzo adopcji;) A[/B] moj Kajtek tez czeka juz chyba ponad dwa miesiace:roll: Jestesmy do bani i tyle..:placz: [/quote] [B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B] Quote
Ziutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='oktawia6'][B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ARKA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='oktawia6'][B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B][/quote] Nawet by Cie z tym sprzątaniem ze szczoteczka do zebow w zadnych schronie nie zatrudnili, ilosc adopcji to podstawa!!:megagrin::megagrin: Nie masz szans na robote w Krzyczkach:megagrin::megagrin: i jeszcze bys im wymyslla, ze kooopy do lab, zeskrobiny skory i testy-w jeden miesiac bys ich z torbami puscila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts