Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_beatka_']
dziwne to po prostu, na maluchy zawsze są kolejki a tu cisza:shake:
chyba rzeczywiście trzeba poczekac spokojnie, na pewno [B]jakis[/B] super domek niedługo się znajdzie:multi:
[/quote]
Beatko ten "jakiś" to one już dawno by były w tym jakimś-powiem Ci nie wiem jak inne osoby to robią: w tempie expressowym "super domki" znajdują-ja mam 2 szczeniaczki i kto klaśnie i w miarę składnie się wypowie nie dostanie psa! to nie punkt wydawania:angryy:-no i dlatego, że tak podchodzę do tematu Jacuś i Agatka siedzą u mnie.

Posted

[quote name='oktawia6']one chodzą jak w zegarku!:crazyeye:znów co do minuty jest nocna rozpierducha w łazience![/quote]
To u nich rodzinne :roll: Moje tak się darły , że musiałam wstać . Były głodne :oops:
Paweł anektuje 3 miski ( tak , trzy , żeby nie nadążył biegać od jednej do drugiej ) , a Gawełek stoi jak doopa i nie pilnuje . Dlatego muszą jeść oddzieleni , a ja siedzę i czekam :mad:

Posted

[quote name='BIANKA1']
To u nich rodzinne :roll: Moje tak się darły , że musiałam wstać . Były głodne :oops:
Paweł anektuje 3 miski ( tak , trzy , żeby nie nadążył biegać od jednej do drugiej ) , a Gawełek stoi jak doopa i nie pilnuje . Dlatego muszą jeść oddzieleni , a ja siedzę i czekam :mad:
[/quote]
moje jak tylko stukot miseczek usłyszą to drą japy jak na chińskiej farmie! ale jaaak!:crazyeye: biegnę do nich z jedzeniem i od razu spokój a i tak w nocy je też karmię bo za długa przerwa całą nockę:lol:
Agata też do michy Jacusiowej by złobzowała ale pilnuję i też czekam:evil_lol:ale szybkie są skubańce więc tylko troszkę tego czekania jest:evil_lol:

Posted

[quote name='_beatka_'][B]dziwne to po prostu, na maluchy zawsze są kolejki a tu cisza:shake:[/B]
chyba rzeczywiście trzeba poczekac spokojnie, na pewnojakis super domek niedługo się znajdzie:multi:[/quote]
To samo mowi moj wet jak szczeniaki mamy .Po maluchy zawsze kolejki ,a u nas i 10 tyg siedza i nic:roll:.Chyba to w nas lezy ,bo nie wydamy byle komu psiaka :shake:.

Posted

[quote name='niufek']
To samo mowi moj wet jak szczeniaki mamy .Po maluchy zawsze kolejki ,a u nas i 10 tyg siedza i nic:roll:.Chyba to w nas lezy ,bo nie wydamy byle komu psiaka :shake:.
[/quote]
dokładnie Niufek! masz 100% racji!

Posted

[quote name='oktawia6']Jacuś i Agacia ze wczoraj:lol::
[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1596/tnp2070152bs3.jpg[/IMG]

w tę niedzielę szczepienia![/quote]

cudenka malenkie!

Oktawio jestes wielka! wiem o tym nie od dzis...tylko od juzaka zaczynajac Twoj zapal i determinacja i jeszcze czujne oko...
no wlasnie o Tobie gdzies komus napisalam ze jestes specjalistka takze od chorob skory...

podziwiam szczerze i chyle czola Ksiezycowa Panienko! :roll:

a nam innym udalo sie dzis uratowac rannego psa z wypadajacym okiem blakajacego sie od dwoch dni na Bemowie..juz po operacji...

tyle tych tragicznych watkow, ze nie wiadomo gdzie zagladac i jak pomagac

Maluszki :loveu:grzejcie dooopunki u Oktawii :loveu:, juz ona Wam wypatrzy najwspanialszy domek pod sloncem tego jestem pewna na 100 proc.
serduszka malutkie:roll: spijcie spokojnie

Posted

[quote name='pixie']
cudenka malenkie!
Oktawio jestes wielka! wiem o tym nie od dzis...tylko od juzaka zaczynajac Twoj zapal i determinacja i jeszcze czujne oko...
no wlasnie o Tobie gdzies komus napisalam ze jestes specjalistka takze od chorob skory...
podziwiam szczerze i chyle czola Ksiezycowa Panienko! :roll:
a nam innym udalo sie dzis uratowac rannego psa z wypadajacym okiem blakajacego sie od dwoch dni na Bemowie..juz po operacji...
tyle tych tragicznych watkow, ze nie wiadomo gdzie zagladac i jak pomagac
Maluszki :loveu:grzejcie dooopunki u Oktawii :loveu:, juz ona Wam wypatrzy najwspanialszy domek pod sloncem tego jestem pewna na 100 proc.
serduszka malutkie:roll: spijcie spokojnie
[/quote]
Pixie ależ:oops::oops::oops:
skóra....może miałaś na myśli mego Dyzia z zespołem kerałojotokowym ZKŁ? jedyny plus w jego przypadłości to to, że nie jest to abolutnie zaraźliwe-jaka tam specjalistka po prostu słucham mądrych ludzi i chłonę każdą informacją, która może potem okazac się przydatna-człowiek wzbogadza wiedzę cały czas-och Pixie:calus:
tego psa z wypadający okiem czytałam:placz:...

Jacuś i Agatka lulają teraz ale za 2 godziny mają swoją porę rozpierduchy, budzą się i szaleją, dostają papusiu, potem pora na sen do rana:evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6']dokładnie Niufek! masz 100% racji![/quote]

:mad:Wy sie z niufą obijacie, trza miec duzy przerob-ten dobry co ma duzo adopcji;) A moj Kajtek tez czeka juz chyba ponad dwa miesiace:roll: Jestesmy do bani i tyle..:placz:

Posted

[quote name='ARKA']
:mad:Wy sie z niufą obijacie, [B]trza miec duzy przerob-ten dobry co ma duzo adopcji;) A[/B] moj Kajtek tez czeka juz chyba ponad dwa miesiace:roll: Jestesmy do bani i tyle..:placz:
[/quote]
[B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B]

Posted

[quote name='oktawia6'][B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6'][B]tak jest!!! 40 "kluseczek" miesięcznie wydac to jest to!:megagrin::megagrin: [/B][/quote]

Nawet by Cie z tym sprzątaniem ze szczoteczka do zebow w zadnych schronie nie zatrudnili, ilosc adopcji to podstawa!!:megagrin::megagrin: Nie masz szans na robote w Krzyczkach:megagrin::megagrin: i jeszcze bys im wymyslla, ze kooopy do lab, zeskrobiny skory i testy-w jeden miesiac bys ich z torbami puscila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: