Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']teraz szaleją-pojadły, posikały i psoty robią nocne że hej!:crazyeye::evil_lol:[/quote]
No to masz wesolutko ciotka :evil_lol: nie ma co :diabloti:

Posted

[quote name='halbina']Taki, który ma piękne lśniące i miękkie futerko i rozrabia radośnie... :cool3:[/quote]Moje rozrabiają jak pijane zające , a po szczotkowaniu wyglądają ślicznie . Czyli czas szukać domku :evil_lol:

Posted

jeszcze się bawią maluszki:lol:przebudziły się obkupały i posikały-potem po room serwice zawołały i psocą:evil_lol:.

pazurki do obcięcia mają, jutro dostaną Aniprazol ponowne odrobaczenie.
Mam nadzieję, że ktoś normalny zadzwoni do Jacusia i Agatki!

Posted

dzięi Auroo-jak zawsze kupają sikają i jedzą a i psocą:evil_lol:-nikt nie dzwoni w sprawi adopcji a co do piero o odpowiednim kandydacie!

przyłapane na spaniu:
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/4504/tnp2040123wc7.jpg[/IMG]

czarna plama to Jacuś:eviltong:-black and white:
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/665/tnp2040124rq6.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]zapraszam też na super aukcję-tylko psy duże!!!:Dog_run:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue] Dla Jacusia i Agatki:[/COLOR][/SIZE][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105296[/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='halbina']
[B]Duduś jest bardzo chory...[/B] :placz:
[/quote]
mówiłam: już na początku: szybko trzeba działac: "jeden z dnich ma bardzo bolesny brzuszek"....jeszcze na początku-ale ja zawsze się mądrzę....

Posted

[quote name='halbina']
[B]Mówiłaś, tylko że tak naprawdę nie było wiadomo o którego chodzi[/B]... a Pawełek u Bianki też zdrowy nie był... reszta na temat stanu Dudusia na naszym wątku...
[/quote]
[B]Dokładnie tak.[/B]
Idę zoaczyc co u Was.

Posted

Jacuś i Agatka śpią ale potem się przebudzą z pewnością znając życie.
Jacuś małą świnka wali szczoszki w te posłanie granatowe platikowe:mad:-stale wykładam ręcznikiem-codziennie ręczniki idą razem z dry-bedem.

Najprzjemniejsza chwila jak świeżutkie wkładam, potem w kąciku obok też, no i Jacuś siuuu!:mad:

Posted

no i jak przewidziałam: rozpierducha w łazience na całego! Agatka podgryzała Jacusia ten buuuu:placz:za moment się wkurzył i ją zaczął wrrr atakowac-i wtedy zaczęły się na całego kotłowac:evil_lol:

w kupie był długaśny nicień-długośc: ugotowany makaron-martwy bo martwy ale Aniprazol słusznie się powtórnie przyda.

Posted

[quote name='_beatka_']
oktawio dzwonił ktoś o glutki?
bo było 3 obserwatorów:razz:
allegro wystawiamy ponownie?:cool3:
[/quote]
nie na razie nikt nie dzwonił wystawiaj Beatko!