halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ja mam teraz taki czuły aparat w komórce... wiec połowa fotek do odrzutu... pora zainwestować w aparat cyfrowy... Ale i tak są śliczni! Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 dziateczki malutkie teraz śpią:sleep2: coś Bianka padnięta jest bo nie ma jej:-( Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 teraz szaleją-pojadły, posikały i psoty robią nocne że hej!:crazyeye::evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='oktawia6']teraz szaleją-pojadły, posikały i psoty robią nocne że hej!:crazyeye::evil_lol:[/quote] No to masz wesolutko ciotka :evil_lol: nie ma co :diabloti: Quote
Poker Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 śliczne maluchy, :loveu: bardzo podobne do tych u Banki,tylko Jacuś ma białe skarpetki , a Pawełek nie. Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Jacuś ma skarpetki to fakt:loveu:nadal sobie dokazują-a potem oczywiście się rozłożą spac po tych szaleństwach:evil_lol:. Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czy pytają domki o dzieciaczki ? Jest jakieś zainteresowanie ? Quote
halbina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nasze jeszcze nieogłaszane... najpierw podleczymy i poobserwujemy... no i doprowadzimy do szczeniączego ideału... Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='halbina']nasze jeszcze nieogłaszane... najpierw podleczymy i poobserwujemy... no i doprowadzimy do szczeniączego ideału...[/quote] A jaki to ideał ? Quote
halbina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Taki, który ma piękne lśniące i miękkie futerko i rozrabia radośnie... :cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='halbina']Taki, który ma piękne lśniące i miękkie futerko i rozrabia radośnie... :cool3:[/quote]Moje rozrabiają jak pijane zające , a po szczotkowaniu wyglądają ślicznie . Czyli czas szukać domku :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 u mnie bez zmian-idę zobaczyc cu u rodzeństwa JAcusia i Agaci Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 jeszcze się bawią maluszki:lol:przebudziły się obkupały i posikały-potem po room serwice zawołały i psocą:evil_lol:. pazurki do obcięcia mają, jutro dostaną Aniprazol ponowne odrobaczenie. Mam nadzieję, że ktoś normalny zadzwoni do Jacusia i Agatki! Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 dzięi Auroo-jak zawsze kupają sikają i jedzą a i psocą:evil_lol:-nikt nie dzwoni w sprawi adopcji a co do piero o odpowiednim kandydacie! przyłapane na spaniu: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/4504/tnp2040123wc7.jpg[/IMG] czarna plama to Jacuś:eviltong:-black and white: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/665/tnp2040124rq6.jpg[/IMG] Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]zapraszam też na super aukcję-tylko psy duże!!!:Dog_run:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=blue] Dla Jacusia i Agatki:[/COLOR][/SIZE][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105296[/URL][/CENTER] Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='halbina'] [B]Duduś jest bardzo chory...[/B] :placz: [/quote] mówiłam: już na początku: szybko trzeba działac: "jeden z dnich ma bardzo bolesny brzuszek"....jeszcze na początku-ale ja zawsze się mądrzę.... Quote
halbina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mówiłaś, tylko że tak naprawdę nie było wiadomo o którego chodzi... a Pawełek u Bianki też zdrowy nie był... reszta na temat stanu Dudusia na naszym wątku... Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='halbina'] [B]Mówiłaś, tylko że tak naprawdę nie było wiadomo o którego chodzi[/B]... a Pawełek u Bianki też zdrowy nie był... reszta na temat stanu Dudusia na naszym wątku... [/quote] [B]Dokładnie tak.[/B] Idę zoaczyc co u Was. Quote
oktawia6 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Jacuś i Agatka śpią ale potem się przebudzą z pewnością znając życie. Jacuś małą świnka wali szczoszki w te posłanie granatowe platikowe:mad:-stale wykładam ręcznikiem-codziennie ręczniki idą razem z dry-bedem. Najprzjemniejsza chwila jak świeżutkie wkładam, potem w kąciku obok też, no i Jacuś siuuu!:mad: Quote
oktawia6 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 no i jak przewidziałam: rozpierducha w łazience na całego! Agatka podgryzała Jacusia ten buuuu:placz:za moment się wkurzył i ją zaczął wrrr atakowac-i wtedy zaczęły się na całego kotłowac:evil_lol: w kupie był długaśny nicień-długośc: ugotowany makaron-martwy bo martwy ale Aniprazol słusznie się powtórnie przyda. Quote
_beatka_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 oktawio dzwonił ktoś o glutki? bo było 3 obserwatorów:razz: allegro wystawiamy ponownie?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A moje dzisiaj zastartowały na ALLEGRO . Zobaczymy jak to będzie . Quote
oktawia6 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='_beatka_'] oktawio dzwonił ktoś o glutki? bo było 3 obserwatorów:razz: allegro wystawiamy ponownie?:cool3: [/quote] nie na razie nikt nie dzwonił wystawiaj Beatko! Quote
Recommended Posts