Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CarmelChoco']Z tego co się dowiedziałam to pewnie będzie,tylko jak to bywa ukaże się tuż przed wystawą:p PRzyjdzie nam jeszcze trochę poczekać;)[/quote]

katalog katalogiem.. ale mnie ucieszy chocby spis wystawcow a dodatkowo z planem sedziowania to juz szczyt marzen;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Mam pytanie, czy wystawa zorganizowana będzie na stadionie START? Czy coś się zmieniło?[/QUOTE]

Spokojnie,nic się nie zmieniło.Wystawa odbędzie się na Stadionie Startu;)

Posted

[quote name='panienkabubu']dziękuję :)[/QUOTE]

Proszę bardzo.Gdyby były jakieś niejasności,wątpliwości lub jakiekolwiek pytania to śmiało proszę je zadawać.Może uda mi się pomóc:razz:Pozdrawiam!

Posted

W końcu mamy gdzie spać;) Czy z ulicy Brzoskwiniowej da się łatwo dostać na miejsce wystawy? komunikacją miejską? i czy na ulicę Brzoskwiniową da się łatwo dojechać jakimś mpk z dworca?:evil_lol:

Posted

[quote name='CarmelChoco']Proszę bardzo.Gdyby były jakieś niejasności,wątpliwości lub jakiekolwiek pytania to śmiało proszę je zadawać.Może uda mi się pomóc:razz:Pozdrawiam![/QUOTE]
Poczekam na stawkę, chyba, że masz jakiś przeciek albo [B][U]możesz[/U][/B] mieć :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']W końcu mamy gdzie spać;) Czy z ulicy Brzoskwiniowej da się łatwo dostać na miejsce wystawy? komunikacją miejską? i czy na ulicę Brzoskwiniową da się łatwo dojechać jakimś mpk z dworca?:evil_lol:[/quote]
Z którego dworca?:oops: (trochę głupio to brzmi, ale ja absolutnie nie znam się na dworcach w Łodzi:eviltong:)

Na miejsce wystawy masz akurat fajny dojazd. Dochodzisz do Zgierskiej i tam wsiadasz w tramwaj nr 4 (kierunek: Chojny), 11A (kierunek: Widzewska) lub 46 (kierunek: Zdrowie). Wysiadasz przy Biegańskiego (siódmy przystanek z kolei, nie licząc Brzoskwiniowej) i dochodzisz kawałek: [URL]http://img183.imageshack.us/img183/1718/drogakarywf7.jpg[/URL]

Wiem, że na planie wygląda, jakby to był kawał drogi, ale w rzeczywistości nie jest tak daleko.

Tradycyjnie wszystkie rozkłady jazdy mpk dostępne na [URL="http://www.mpk.lodz.pl"]www.mpk.lodz.pl[/URL] w zakładce "rozkłady jazdy" ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Poczekam na stawkę, chyba, że masz jakiś przeciek albo [B][U]możesz[/U][/B] mieć :evil_lol:[/QUOTE]

Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti:
I przecieki są możliwe:evil_lol:

Posted

[quote name='CarmelChoco']Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti:
I przecieki są możliwe:evil_lol:[/QUOTE]
to jak to możliwe to poprosze o młodzież chińskich grzywaczy - szczególnie chłopców

Posted

I przecieki są możliwe:evil_lol:[/QUOTE]

to może i akitki by się dało?:roll::oops:

Posted

I przecieki są możliwe:evil_lol:[/quote]
i samczą młodzież owczarków australijskich :evil_lol:

Posted

A yorki - sunie młodzieżowe ile ich tam będzie?:evil_lol:

O której godzinie jest planowane rozpoczęcie oceny yorków?
Pytam o bo mam trochę km do przejechania i każda godzinka dlużej w łóżku się liczy, żeby potem jak mara nie wyglądać na wystawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I jeszcze jedno pytanko - nie przesłałm ksera rodowodu- muszę je przesłać?