McDzik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A najwyżej w obu klasach go wystawisz xD coż xD .. a jak placisz przelewem to napisz tylko ze to oplata za klase podresnią :) Quote
katik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 wiecie może czy będzie (i kiedy) katalog przedwystawowy? Quote
CarmelChoco Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Z tego co się dowiedziałam to pewnie będzie,tylko jak to bywa ukaże się tuż przed wystawą:p PRzyjdzie nam jeszcze trochę poczekać;) Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 już mam komplet ;-) także post o transporcie nieaktualny Quote
Różyczka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Mam nadzieję, że mnie nie skreśliłaś :roll: i pamiętasz o mnie ;) Quote
panienkabubu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Różyczka']Mam nadzieję, że mnie nie skreśliłaś :roll: i pamiętasz o mnie ;)[/QUOTE] Tak, ale reszta skreślila nas i zostałyśmy same :( Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mam pytanie, czy wystawa zorganizowana będzie na stadionie START? Czy coś się zmieniło? Quote
flashka-g Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='CarmelChoco']Z tego co się dowiedziałam to pewnie będzie,tylko jak to bywa ukaże się tuż przed wystawą:p PRzyjdzie nam jeszcze trochę poczekać;)[/quote] katalog katalogiem.. ale mnie ucieszy chocby spis wystawcow a dodatkowo z planem sedziowania to juz szczyt marzen;) Quote
CarmelChoco Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='panienkabubu']Mam pytanie, czy wystawa zorganizowana będzie na stadionie START? Czy coś się zmieniło?[/QUOTE] Spokojnie,nic się nie zmieniło.Wystawa odbędzie się na Stadionie Startu;) Quote
CarmelChoco Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='panienkabubu']dziękuję :)[/QUOTE] Proszę bardzo.Gdyby były jakieś niejasności,wątpliwości lub jakiekolwiek pytania to śmiało proszę je zadawać.Może uda mi się pomóc:razz:Pozdrawiam! Quote
KaRa_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 W końcu mamy gdzie spać;) Czy z ulicy Brzoskwiniowej da się łatwo dostać na miejsce wystawy? komunikacją miejską? i czy na ulicę Brzoskwiniową da się łatwo dojechać jakimś mpk z dworca?:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='CarmelChoco']Proszę bardzo.Gdyby były jakieś niejasności,wątpliwości lub jakiekolwiek pytania to śmiało proszę je zadawać.Może uda mi się pomóc:razz:Pozdrawiam![/QUOTE] Poczekam na stawkę, chyba, że masz jakiś przeciek albo [B][U]możesz[/U][/B] mieć :evil_lol: Quote
ajcka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ciekawe jakie stawki będą i kiedy.godziny sedziowania tez by się przydały Quote
bellatriks Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='KaRa_']W końcu mamy gdzie spać;) Czy z ulicy Brzoskwiniowej da się łatwo dostać na miejsce wystawy? komunikacją miejską? i czy na ulicę Brzoskwiniową da się łatwo dojechać jakimś mpk z dworca?:evil_lol:[/quote] Z którego dworca?:oops: (trochę głupio to brzmi, ale ja absolutnie nie znam się na dworcach w Łodzi:eviltong:) Na miejsce wystawy masz akurat fajny dojazd. Dochodzisz do Zgierskiej i tam wsiadasz w tramwaj nr 4 (kierunek: Chojny), 11A (kierunek: Widzewska) lub 46 (kierunek: Zdrowie). Wysiadasz przy Biegańskiego (siódmy przystanek z kolei, nie licząc Brzoskwiniowej) i dochodzisz kawałek: [URL]http://img183.imageshack.us/img183/1718/drogakarywf7.jpg[/URL] Wiem, że na planie wygląda, jakby to był kawał drogi, ale w rzeczywistości nie jest tak daleko. Tradycyjnie wszystkie rozkłady jazdy mpk dostępne na [URL="http://www.mpk.lodz.pl"]www.mpk.lodz.pl[/URL] w zakładce "rozkłady jazdy" ;) Quote
CarmelChoco Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='panienkabubu']Poczekam na stawkę, chyba, że masz jakiś przeciek albo [B][U]możesz[/U][/B] mieć :evil_lol:[/QUOTE] Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti: I przecieki są możliwe:evil_lol: Quote
AnkaW Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='CarmelChoco']Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti: I przecieki są możliwe:evil_lol:[/QUOTE] to jak to możliwe to poprosze o młodzież chińskich grzywaczy - szczególnie chłopców Quote
Agappe Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='CarmelChoco']Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti: I przecieki są możliwe:evil_lol:[/QUOTE] to może i akitki by się dało?:roll::oops: Quote
KaRa_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='CarmelChoco']Hihihi nie ma rzeczy niemożliwych:diabloti: I przecieki są możliwe:evil_lol:[/quote] i samczą młodzież owczarków australijskich :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 haha :D Carmel trzeba bylo sie nie zdradzac :D teraz wszyscy sie zamecza :D Quote
vikiii Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A yorki - sunie młodzieżowe ile ich tam będzie?:evil_lol: O której godzinie jest planowane rozpoczęcie oceny yorków? Pytam o bo mam trochę km do przejechania i każda godzinka dlużej w łóżku się liczy, żeby potem jak mara nie wyglądać na wystawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jeszcze jedno pytanko - nie przesłałm ksera rodowodu- muszę je przesłać? Quote
quadrupedium Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 to ja też, ja też :multi: teriery szkockie psy i suki klasa pośrednia plisssssssssssssss Quote
Guciek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Da radę o stawkę nova scotia duck tolling retrieverów poprosić?:evil_lol: U nas dużo psów nie ma, kilka pojedynczych sztuk tylko :eviltong: Quote
mucha__ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I jeszcze Lhasa Apso moznaby bylo dorzucic? ;) Quote
Recommended Posts