Bonsai Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Też uważam, że trochę przekupstwa , a by sie z niej zrobiła kołderkowa panienka. ;) Quote
majqa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Romę to bodaj na siłę i pod kołdrę :evil_lol:... Quote
majqa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 W pn. czeka Romę spotkanie z potencjalnym, chętnym domkiem. Oby, oby...:roll: Quote
Bonsai Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzymamy mocno kciuki, oby małej się powiodło. Quote
majqa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Bonsai napisał(a):Trzymamy mocno kciuki, oby małej się powiodło. I powiodło się !!! :multi: :multi: :multi: Domek w Warszawie!!! Romcia zamieszkała na zewnątrz (buda lux). Przewidywany jest jej ciągły kontakt z ludźmi (teren firmy). Za towarzysza ma rottka (kastrat) Majdana, którego już dała radę ustawić. ;) Pan Romci jest miłosnikiem rottków i ma referencje od zanej warszawskiej lecznicy, w której leczył swoją suczkę (ta niedawno odeszła). Marzeniem Pana było mieć suczkę dużą i masywną, do mieszkania na dworze, ale jednocześnie absolutnie lagodną i sprawdzoną pod względem charakteru - po terenie firmy ciągle kręcą się ludzie, zarówno obcy jak i swoi - pies nie może ich atakować. Wierzymy, że Roma spełni te oczekiwania (kciuki są więc dalej potrzebne) !!! Quote
asiunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hej! Fantastycznie:loveu:chociaż do jednej istotki rottkowej się szczęście uśmiechnęło:roll: Quote
majqa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 asiunia napisał(a):Hej! Fantastycznie:loveu:chociaż do jednej istotki rottkowej się szczęście uśmiechnęło:roll: Z kalisiaków już do 4 !!! Quote
Folen Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Uff, no to jeszcze 2 śliczniaki domków szukają... i tak się zastanawiam czy te moje ogłoszenia są wogóle skuteczne... Quote
majqa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Ja nie mam wątpliwości, Ty też ich nie możesz mieć !!! Proste, jak para to para !!! ;) Jednomyślność i już !!! Quote
Recommended Posts