Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Boshe, a jak ona wygláda psychicznie? Przyzwyczaila sié biedaczka do innych piesków?

Wręcz przeciwnie, nie wychodzi z budy.. :(

Posted

GoWa napisał(a):
A co z łapką ? Opatrzyli ją?

Nie, ale mała jakoś sobie radzi. Dzisiaj porobiłam jej kilka ładnych zdjęć, w tym portretów, może pomogą jej znaleźć dom. Bardzo ludzi kontakt z ludźmi, dzisiaj nawet udało jej się przebić przez gąszcz innych psów, pogłaskałam ją, ale zaraz uciekła, bo wygoniły ją duże, dorosłe psy z którymi dzieli boks. No tak- najmniejsza i na dodatek najmłodsza..:shake:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Rybcia, masz codziennie kontakt z Muszká czy já tylko odwiedzasz?

Nie mogę mieć z nią kontaktu codziennie, jeszcze się uczę i nie mam czasu, by codziennie jeździć do schroniska..Robię to jak najczęściej mogę..Ale psy to nie całe moje życie.. A dlaczego pytasz?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie mogę mieć z nią kontaktu codziennie, jeszcze się uczę i nie mam czasu, by codziennie jeździć do schroniska..Robię to jak najczęściej mogę..Ale psy to nie całe moje życie.. A dlaczego pytasz?

Tak tylko pytam, bo mialam nadzieje ze pracujesz w schronie - psiaki mialyby o niebo lepiej gdyby choc po jednym dogomaniaku przypadlo na schron. Ale i tak dobrze ze sá wolontariusze - nie jeden pies zawdziécza im zycie w takim schronie.

Posted

No właśnie, u nas problem jest następujący: kierownictwo nie życzy sobie wolonatriuszy, więc to co robię, tak naprawdę nie jest wolontariatem, a "wcinaniem się".

Posted

To samo widze co u nas w Szczecinskim schronisku. Wolontariusze tylko przeszkadzajá, bo i do roboty trzeba sié wziác jak sié tacy wolontariusze na réce patrzá i zwierzéta trzeba lepiej traktowac... Ale wcinaj sié Rybcia ile wejdzie, niech dziadostwo nie panoszy sié bezkarnie.