Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby to napisac :( jest mi cholernie glupio,ze najpierw oferuje pomoc a pozniej nie moge sie z niej wywiazac ,ale niestety nie mam mozliwosci dojazdu do tej miejscowosci w ktorej czeka potencjalny domek,dojazd do tej miejscowosci jest niemozliwy ani pks ani pkp :( niestety nie posiadam samochodu :( tak wiec jeszcze raz przepraszam i jezeli moge w jakis inny sposob pomoc to sie postaram zrekompensowac to,ze nie moge sprawdzic tego domu.

Posted

Ja nie będę jeździć tam dwa razy, to bez sensu. Poprosiłam osobę, która jest na miejscu. W sobotę odwiedzę Muchę. A w poniedziałek dowiem się, jaki jest ten dom.

Posted

Vitka napisał(a):
Czyli banerek już jest niepotrzebny...;) ale wkleję jak już smallpati zrobiła;)

Niech jest banerek.Jak domek będzie na 100% to wtedy nie będzie potrzebny:p

Posted

Vitka napisał(a):
Czyli banerek już jest niepotrzebny...;) ale wkleję jak już smallpati zrobiła;)

No tak, już niepotrzebny! Szkoda, że się smallpati niepotrzebnie napracowała.

Posted

Do jakich wątków mam jej dać linki? Które psiaki potrzebują (wiem jest ich dużo) ale które najpierw? Możesz przesłać imiona psów na PW;)

Posted

Vitka napisał(a):
Do jakich wątków mam jej dać linki? Które psiaki potrzebują (wiem jest ich dużo) ale które najpierw? Możesz przesłać imiona psów na PW;)

Wszystkie potrzebują.. Żuczek,Ptyś.. Po kolei..

Posted

To ja jestem osoba, ktora ma sprawdzic domek dla Muchy :) Zaraz tam sie wlasnie wybieram, a Rafal84 powinien dostac w leb ;) ze o mnie nie pomyslal od poczatku ;)