Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
a jest jakas szansa na płatny DT albo hotelik?

Nie. Nie podejmę się tego.
Mam już dwa psy na utrzymaniu.
Już nie raz zarzucano mi, że "poupycham" psy i ŻEBRAM o pieniądze. Dzięki za takie wyjście, ale ja się na to nie piszę..

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Rybcia, ja jestem tu nowa, ale zapewniam Cię ze nie rzucam słów na wiatr. Powiedz nam ile kosztuje miesięczne utrzymanie takiego psiaka na DT i wtedy mozemy myslec kto i ile moze.

Ale to ja będę odpowiedzialna za psa i to ja będę odpowiedzialna za koszty.
Lepszy w tym wypadku byłby DT, a nie hotel w którym i tak byłaby sama..
Ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem.

Posted

Rybcia, widzę ze jest tu jakiś stary "zadzior" z poprzedniej akcji, tak wnioskuję.
Napisz mi proszę w czym problem na PW i postaram się pomóc.
Mucha nie powinna cierpiec z powodu naszych przepychanek.
Wal kawe na ławe a ja zobaczę co mogę zrobic.

Posted

Słuchajcie, dzisiaj odwiedziłam Muchę i jestem pod wpływem wielkiego szoku.
Sunia już wychodzi z ogrzewanego pomieszczenia, śmiało chodzi po boksie. Jej wielki stres musiał być spowodowany przejściem do innego boksu, żyje teraz wśród dorosłych suk. Co nie zmienia faktu, że i tak trzeba pilnie szukać jej domu!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Słuchajcie, dzisiaj odwiedziłam Muchę i jestem pod wpływem wielkiego szoku.
Sunia już wychodzi z ogrzewanego pomieszczenia, śmiało chodzi po boksie. Jej wielki stres musiał być spowodowany przejściem do innego boksu, żyje teraz wśród dorosłych suk. Co nie zmienia faktu, że i tak trzeba pilnie szukać jej domu!

dzięki za info Rybcia. Ale nadal nie wiem o co chodzi z tymczasem u Ciebie?

Posted

emilia2280 napisał(a):
dzięki za info Rybcia. Ale nadal nie wiem o co chodzi z tymczasem u Ciebie?

Ja tymczasu zaofiarować nie mogę, bo mam 2, dorywczo 3 psy, wszystkie zresztą ze schroniska.
A na hotelik się nie zdecyduję, bo zarzucano mi, że "upycham" psy gdzie się da, a potem "żebram" o pieniądze. Dzięki za taką opinię- więcej się na to nie piszę, bo człowiek chce dobrze, a wychodzi, że jest jakimś potworem!

Posted

No ale to nic złego ze "upychasz" psy w hotelikach. To zawsze lepsze od schronu. Na szczęscie Mucha widać jakoś sie zaadaptowała, ale gdyby nadal była przerazona to jak najbardziej utrzymuję propozycję hoteliku. I nie musisz od nikogo "żebrać", bo jesli poważni ludzie (mam nadzieję ze tylko tacy tu zajmują głos) deklarują wsparcie takie czy inne - to w ogóle taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Posted

jej ale ta mala jest piekna... niepowtarzalna uroda.. cudna! :loveu:
domeczku gdzie jestes?? Muszka tak bardzo CIebie potrzebuje...
Nie pozwul temu dziecku spedzic swoje mlode lata za kratami..

Posted

Mucha ma strasznie pogryzioną łapą, dosłownie cała, wcześniej biała łapa łącznie z opuszkami jest czerwona od krwi. Co się stało? Tego nie wiem, ale wiem jedno: pies chodzi z tą raną (niemałą) po kupach, sikach, błocie i innych tego typu rzeczach. Jutro postaram się dodać zdjęcie!

Posted

[quote name='Vitka']http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/8475
Dzięki. Dzisiaj znowu się nie wyrobiłam z wątkami i zdjęciami-przepraszam. Jutro mam wolne od 11:30, idę na zakupy, wracam i siadam na Dogomanię ! Zajmę się wszystkim i porobię każdemu pieskowi ogłoszenia- Alegratka, adopcje.org, Kupsprzedaj i SzukajZwierzaka. Muszę się zmobilizować do pracy, chociaż łatwo nie jest, dużo nam zadają! Nie wiem dlaczego tak cisną . Jakby się śpieszyli. A to dopiero początek półrocza!

• 2 weeks later...