Jump to content
Dogomania

Żarłoczne pitbulle,bullteriery,świnie przy korycie,kotecki,dużo koni i ja!

Recommended Posts

Posted

Konis boski !!!!!!!

A świniak zajebisty :diabloti: Sandra ,a próbowałas tak polansować się po mieście z prosiakiem na smyczy ? ależ być zrobiła furorę :diabloti:

A powiedz jak z Tangi zdrówkiem ? bo ona miała problemy jakiś z przełykiem nie ?
Pięknie wygląda :)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kotecek... już mnie nie koffa. Chciał się rozmnażać, a ja ciach mach i po ptakach :diabloti:

A tu kotecek złapany na Lotnisku w Chojnie... załapny o kilka tygodni za późno. Rozpękł się. Teraz do adopcji mamy mamę koteckową i pięć małych, uh jak ja niecierpię plenności kocic...

Posted

Źróbka sąsiada. Dzisiaj dowiedziałam się, kto jest ojcem :shake:

Czasem mam ochotę mordować. A tak pięknie dzień się zaczął, żadnych małych kotków, żadnych źrebaków z którymi miałabym coś wspólnego... Na usta ciśnie się słowo na k*

Posted

hahaha Lansik z prosiakiem byłby całkiem wporzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a koniczek maleńki naprawdę jak pluszaczek :loveu::loveu::loveu: ajjj jakbym chciała kiedyś takiego szkrabka :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Sandra ,a próbowałas tak polansować się po mieście z prosiakiem na smyczy?

Jeszcze nie :diabloti: I tak przyciągam spojrzenia, jak z mojej wiochy wejdę w miasto, słoma z butów, ha ha.

Vectra napisał(a):
A powiedz jak z Tangi zdrówkiem ? bo ona miała problemy jakiś z przełykiem nie ?

Jest dobrze, tylko pilnuję, większe posiłki zawsze jadła z podwyższenia i zawsze na spokojnie (musi przegryźć i połknąć, żeby nic nie poleciało tam, gdzie nie trzeba). Jak coś jest nie tak, to "lulam"... wytrwale lulam mojego 28 kg pitusia. Bo go kocham, moją córeczkę.

Posted

To koniecznie musisz jechać do wielkiego miasta , najlepiej ze świniakiem i bullterrierem :diabloti: hahaahah , miny przechodniów bezcenne :evil_lol: :evil_lol:

O to Tangusia , taki drobiażdżek jak Lala :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
To koniecznie musisz jechać do wielkiego miasta , najlepiej ze świniakiem i bullterrierem hahaahah , miny przechodniów bezcenne

Dobra, tylko kupię flexi, bo Sandrunia lubi swobodę ;)

Posted

Hotelowy LOLEK. Szuka domu

Grafenwalder vel Stefan, ofiara eksperymentów medycznych we wrocławskiej klinice :sg168: Zawiozłam normalnego źrebaka (no, może "trochę" chorego... kulawka, zachłystowe zapalenie płuc, pęknięty moczownik przetrwały...), a odebrałam COŚ, co nie może wygubić zimowej sierści do maja :roll:

Istnieją podejrzenia, że dr Golachowski pomylił preparaty medyczne :diabloti:

Posted

Na razie wycinałam nożyczkami.

Tak, zimnokrwisty. Konkretnie zimnokrwista miniatura :evil_lol: bo w wieku roku jest mniejszy, niż większość odsadów, a jego rodzice do cherlawych nie należeli - kobyła coś jak nieduży shire :crazyeye: a tatuś 1.200 kg.

Posted

Tatuś , malutki :) taki tyci koniś :diabloti:
A może on jeszcze urośnie :hmmmm: ?????? przecież konie tez iles tam rosną , dojrzewają.

Zazdroszczę ci tego folwarku :) Adoptujesz mnie :modla: ;)

Posted

Vectra napisał(a):

A może on jeszcze urośnie ?????? przecież konie tez iles tam rosną , dojrzewają.

No pewnie trochę urośnie ;) Ale nie zapowiada się na okaza ;)

Vectra napisał(a):
Adoptujesz mnie

Ciebie, Twojego TZa, kotecka i bandę kundli??? (w tym jednego ode mnie)...
NIE MA MOWY! Nie mam wolnego kojca, ani wanien dla gości :diabloti:

Posted

Wezmę se swój kojec , wanne też mam.Ja TZ nie biorę , po co ? będzie zrzędził .. chyba , że mu dasz paczkę kluczy i jakieś złomy do naprawy :evilbat:
Musisz MNIE adoptować :evilbat: zadość uczynienie , za TO TO co mi podrzuciłaś , znaczy dzikiego pitbulla z etipoii :diabloti:
Bo chciałam złożyć reklamacje , że TO TO czarne ze szczecina , popsuło mi Lalkę :mad:
Lalka była miłym , grzecznym , spokojnym , opanowanym i wiecznie śpiącym pieskiem.
A teraz to nie jest Lalka tylko świr !!! Lalka nigdy nie była aktywna 12 godzin na dobę !!!
Nie ganiała za piłką , nie wisiała na oponie , nie biegała jak opętana , nie napierniczała sie z psami jak kretyn.Ona sobie jadła , spała i tyła :diabloti: a teraz nie śpi , je i chudnie :)
No i jak miałam jednego kretyna Frania , potem przybyła zupełnie grzeczna Klementynka , która się rozbujała i też skretyniała ... i obecnie zamiast jednego kretyna mam TRZY !!! ALe w sumie dobrze , bo przynajmniej same potrafią się zmęczyć , ja im tylko dostarczam "sprzęt" do torturowania siebie na wzajem.
A teraz śpią jak grzecznie :D można je wynieść , się nie obudzą ....

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahhaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sobie pomyśleli :cool3: :diabloti: :diabloti:

Chyba będę wpadac częściej,popłakałam się ze śmiechu.

Posted

Vectra napisał(a):
Wezmę se swój kojec , wanne też mam.Ja TZ nie biorę , po co ? będzie zrzędził .. chyba , że mu dasz paczkę kluczy i jakieś złomy do naprawy :evilbat:
Musisz MNIE adoptować :evilbat: zadość uczynienie , za TO TO co mi podrzuciłaś , znaczy dzikiego pitbulla z etipoii :diabloti:
Bo chciałam złożyć reklamacje , że TO TO czarne ze szczecina , popsuło mi Lalkę :mad:
Lalka była miłym , grzecznym , spokojnym , opanowanym i wiecznie śpiącym pieskiem.
A teraz to nie jest Lalka tylko świr !!! Lalka nigdy nie była aktywna 12 godzin na dobę !!!
Nie ganiała za piłką , nie wisiała na oponie , nie biegała jak opętana , nie napierniczała sie z psami jak kretyn.Ona sobie jadła , spała i tyła :diabloti: a teraz nie śpi , je i chudnie :)
No i jak miałam jednego kretyna Frania , potem przybyła zupełnie grzeczna Klementynka , która się rozbujała i też skretyniała ... i obecnie zamiast jednego kretyna mam TRZY !!! ALe w sumie dobrze , bo przynajmniej same potrafią się zmęczyć , ja im tylko dostarczam "sprzęt" do torturowania siebie na wzajem.
A teraz śpią jak grzecznie :D można je wynieść , się nie obudzą ....

:roflt::roflt::roflt::roflt: