malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']narazie widzę koty , świnie , świnie .. różnych kolorów i konie Sandra nie masz jakiś psów u siebie ? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i211.photobucket.com/albums/bb186/szatangrafenwalder/DSC07985_pomn.jpg a to wygląda jak krzyżówka kuca z kozą :-o:lol: Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='malawaszka'] http://i211.photobucket.com/albums/bb186/szatangrafenwalder/DSC07985_pomn.jpg a to wygląda jak krzyżówka kuca z kozą Bój się boga, piszesz o moim pięknym, zimnokrwistym ogierze!! :crazyeye: :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zimnokrwisty tiaaa :evil_lol: cholera Cię wie , co ty tam krzyżujesz i hodujesz na tej swojej wsi :diabloti: aha z premedytacją kradnę jedną fotkę bullterriera , wyśle ojcu w mailu , że ma nowego wnuka ..... i tak się tata do mnie nie odzywa , to mogę dolać lekko oliwy do ognia :evil_lol: Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']aha z premedytacją kradnę jedną fotkę bullterriera , wyśle ojcu w mailu , że ma nowego wnuka ..... i tak się tata do mnie nie odzywa , to mogę dolać lekko oliwy do ognia Najlepiej znajdź zdjęcie, na którym ma najgłupszą minę - tu masz wybór: http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=319&p=1 Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ok poszperam :diabloti: a słuchaj kochana , gdzie można taką "wanne" kupić ? http://i142.photobucket.com/albums/r102/amelciahorses/Bullowe044.jpg Quote
Greven Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Takie "wanny" to towar deficytowy :razz: Ja trzy lata temu pożyczyłam "na kilka dni" od sąsiada i tak ją lubię, że jeszcze nie oddałam... No ale skoro on się nie upomina :oops: Poszukałabym po składach budowlanych. A nie może być normalna wanna? U mnie zwykłe wanny łazienkowe spełniają wiele funkcji - służą jako poidła na padokach i... łóżko pracownika. Serio, on śpi w wannie. Dobrze, że nie w trumnie :vamp: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Szukam ciągle jakiego zbiornika co bym mogła świnki potopić :evilbat: Kupiłam basen , to zeżarły :mad: W zasadzie to mam taką starą wanne , żeliwną .. tylko żeby ją na pusto przenieść trzeba 5 chłopa :diabloti: Ale pomysł z tym spaniem hahaaha , a ja nie mam czasem gdzie gościa przenocować :evil_lol: a wanna stoi , zupełnie samotna Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ooo kolejny milusi kotecek :errrr: mnie się też podoba taka wanna na podwórku, ale moj qndle nie sięgną do takiej :placz::evil_lol: Quote
Greven Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Brazylijski serial: Tanga chce mieć dziecko z Gizmem, ale Gizmo nie chce. Quote
Greven Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 odcinek trzysta dwudziesty piąty - Gizmo nadal nie chce... Quote
Greven Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 "Lece bo cheeeem" Potem uciekłem i biegłem, bo ogłuchłem i biegłem, biegłem, a potem tacy panowie robotnicy nie wiem czemu weszli na domek, co go budowali, a ja tylko chciałem się napić wody, a wtedy przyszła mamusia... tak wiem, wołała mnie ze dwadzieścia razy, nawet jechała za mną samochodem, ale tak fajnie się biegło, biegło, biegło!!! no w każdym razie przyszła i mnie zabrała, ci panowie zeszli na ziemię, a mama była zła i potem już siedziałem uwiązany do haka... no ale przy okazji miałem sesję zdjęciową, ha! Quote
Greven Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 JAK KREATYWNIE WYPUŚCIĆ ZASKROŃCA 1. Znajdujemy miejsce, które może się gadowi spodobać 2. Wjeżdżamy tam samochodem, ignorując fakt, że wciąż jest mokro; skutkuje to zakopaniem 3. Wypuszczamy węża 4. Znajdujemy kogoś, kto zechce nas wydostać; dzięki temu mamy towarzystwo w zakopaniu się 5. Do zabawy wciągamy ciężki sprzęt 6. Ale fajnie, pan poholował mnie do tyłu! Quote
BoJa2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hi,hi:lol::lol: sie zachciało dobrze zrobić dla węża,,,znaczy się zaskrońca;) Trza go było schowac do kieszeni:lol: Quote
Vectra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Greven napisał(a):Miny tych panów były bezcenne, gdy po całej akcji zapytali, po cholerę wjeżdżałam na te łąki. A ja im na to szczerze i niewinnie - żeby wypuścić węża... Chyba nie uwierzyli :diabloti: buhahahahhaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sobie pomyśleli :cool3: :diabloti: :diabloti: Quote
Greven Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Miny tych panów były bezcenne, gdy po całej akcji zapytali, po cholerę wjeżdżałam na te łąki. A ja im na to szczerze i niewinnie - żeby wypuścić węża... Chyba nie uwierzyli :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak jak mój Ojciec kiedyś pojechał leśną drogą traktorem - zakopał się, pojechał busem go wyciągać, zakopał busa - wyciągnęli z moją Matką wyciągarką od lawety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ręcznie - żadna tam, mechanizacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Greven napisał(a):Jaka druga? Mam ich więcej? :evil_lol: daj wszystkie , najłatwiej przy jednym korycie ufoć :diabloti: Quote
Szczurosława Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Greven napisał(a):Jaka druga? Mam ich więcej? :evil_lol: Daj tą ,co to wszyscy uważają za głodną i chcą zlewkami karmić:loveu: Quote
Greven Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Dobra, zaraz będą świnie :razz: Ale najpierw pluszowy, trzydniowy Eryk, syn Emy z tego wątku: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110289 Pakero! Quote
Greven Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Tu 13 maja w wieku kilkunastu godzin, molestowany przez Tangę ;) ... i ze Strączkiem ważącym 10 kg... dla porównania, jak NAPRAWDĘ jest malutki! A tu molestowany przeze mnie :diabloti: Quote
Greven Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Świnia? A proszę bardzo! z Kuczewską, znaną na tym forum, jako katarzyna kuczewska :diabloti: Quote
Recommended Posts