Jump to content
Dogomania

Żarłoczne pitbulle,bullteriery,świnie przy korycie,kotecki,dużo koni i ja!

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zimnokrwisty tiaaa :evil_lol: cholera Cię wie , co ty tam krzyżujesz i hodujesz na tej swojej wsi :diabloti:

aha z premedytacją kradnę jedną fotkę bullterriera , wyśle ojcu w mailu , że ma nowego wnuka ..... i tak się tata do mnie nie odzywa , to mogę dolać lekko oliwy do ognia :evil_lol:

Posted

Takie "wanny" to towar deficytowy :razz:
Ja trzy lata temu pożyczyłam "na kilka dni" od sąsiada i tak ją lubię, że jeszcze nie oddałam... No ale skoro on się nie upomina :oops:

Poszukałabym po składach budowlanych. A nie może być normalna wanna? U mnie zwykłe wanny łazienkowe spełniają wiele funkcji - służą jako poidła na padokach i... łóżko pracownika. Serio, on śpi w wannie. Dobrze, że nie w trumnie :vamp:

Posted

Szukam ciągle jakiego zbiornika co bym mogła świnki potopić :evilbat:
Kupiłam basen , to zeżarły :mad:
W zasadzie to mam taką starą wanne , żeliwną .. tylko żeby ją na pusto przenieść trzeba 5 chłopa :diabloti:
Ale pomysł z tym spaniem hahaaha , a ja nie mam czasem gdzie gościa przenocować :evil_lol: a wanna stoi , zupełnie samotna

Posted

"Lece bo cheeeem"

Potem uciekłem i biegłem, bo ogłuchłem i biegłem, biegłem, a potem tacy panowie robotnicy nie wiem czemu weszli na domek, co go budowali, a ja tylko chciałem się napić wody, a wtedy przyszła mamusia... tak wiem, wołała mnie ze dwadzieścia razy, nawet jechała za mną samochodem, ale tak fajnie się biegło, biegło, biegło!!! no w każdym razie przyszła i mnie zabrała, ci panowie zeszli na ziemię, a mama była zła i potem już siedziałem uwiązany do haka... no ale przy okazji miałem sesję zdjęciową, ha!

• 2 weeks later...
Posted

JAK KREATYWNIE WYPUŚCIĆ ZASKROŃCA

1. Znajdujemy miejsce, które może się gadowi spodobać

2. Wjeżdżamy tam samochodem, ignorując fakt, że wciąż jest mokro; skutkuje to zakopaniem

3. Wypuszczamy węża

4. Znajdujemy kogoś, kto zechce nas wydostać; dzięki temu mamy towarzystwo w zakopaniu się

5. Do zabawy wciągamy ciężki sprzęt

6. Ale fajnie, pan poholował mnie do tyłu!

Posted

Greven napisał(a):
Miny tych panów były bezcenne, gdy po całej akcji zapytali, po cholerę wjeżdżałam na te łąki. A ja im na to szczerze i niewinnie - żeby wypuścić węża...
Chyba nie uwierzyli :diabloti:

buhahahahhaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sobie pomyśleli :cool3: :diabloti: :diabloti:

Posted

Miny tych panów były bezcenne, gdy po całej akcji zapytali, po cholerę wjeżdżałam na te łąki. A ja im na to szczerze i niewinnie - żeby wypuścić węża...
Chyba nie uwierzyli :diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak jak mój Ojciec kiedyś pojechał leśną drogą traktorem - zakopał się, pojechał busem go wyciągać, zakopał busa - wyciągnęli z moją Matką wyciągarką od lawety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ręcznie - żadna tam, mechanizacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tu 13 maja w wieku kilkunastu godzin, molestowany przez Tangę ;)

... i ze Strączkiem ważącym 10 kg... dla porównania, jak NAPRAWDĘ jest malutki!

A tu molestowany przeze mnie :diabloti: