Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Z tamtego miejsca wyjazd tylko na Krzyczki, ale te zamknięte teraz Czy chcesz mnie teraz zobaczyć? Wiesz jakie mam nerwy co z tym jamolem? Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Ja wiem co z nim:shake: Litości, błagam mów :mad: Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Siedzi i czeka, nie są to warunki dla psiaka, ja stamtąd wzięłam Egonka do Wrocławia Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Newtonek znalazł dom:multi::multi::multi: Już z największą przyjemnością zmieniam tytuł :multi: :multi: :multi: Quote
Ania B Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale super wieści:multi: Ale co z tym jamniorkiem, gdzie on jest? Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Newtonek znalazł dom:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dostałam twojego SMSa ale spałam i dopiero teraz odczytalam, ale się cieszę Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ania B napisał(a): Ale co z tym jamniorkiem, gdzie on jest? Jest u hycla pod Warszawą...szukamy mu szybko domu bo jak otworzą Krzyczki to jamnik do nich jedzie. Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zaprosiłam właścicieli Newtonka na wątek:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Zaprosiłam właścicieli Newtonka na wątek:multi::multi::multi: Super....czekamy w takim razie z niecierpliwością :lol: Quote
lothia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czyli Newtonek do adoptowanych [ http://www.psy.pl/adopcje/?sort=0&AS=1 ], to ja poprosze info o jamniku do ogłoszenia+kontakt i gdzie przebywa[miasto/woj] Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czy dałoby się więcej dowiedzieć o tym jamolku (wiek, wielkość no takie tam). Może wątek mu założyć żeby już tutaj nie offtopić. Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Czy dałoby się więcej dowiedzieć o tym jamolku (wiek, wielkość no takie tam). Może wątek mu założyć żeby już tutaj nie offtopić. Kasiaprodex wie wszystko o jamnisiu, Ona była u hycla, robiła mu fotki i wszystkiego się wywiedziała ;) Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Prawda. Newton miał mocne wejście obszczekał syna panci prawie dorosłego faceta, a żeby było śmieszniej pańci się to podobało. Jak znam Newtonka to już Kamilowi liże buźkę... Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Prawda. Newton miał mocne wejście obszczekał syna panci prawie dorosłego faceta, a żeby było śmieszniej pańci się to podobało. Jak znam Newtonka to już Kamilowi liże buźkę... No Newtonek na artystę i czarusia wygląda. Quote
anouk92 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 O rany ale super wieści o Newtonku:multi::multi::multi: Erazm napisz skąd domek - sami się zgłosili czy z ogłoszenia. Quote
Erazm Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Z ogłoszenia, a domek w Radzyminie więc pańcia sama pojechała po Newtonka:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No i Newtonek doczekał sie i teraz dupeczkę grzeje w domciu :):):) Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Czekamy na jakieś wieści z nowego domku Newtonka :loveu: A może domek miałby ochotę się zalogować i sam nam coś napisać :cool3: Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ziutka napisał(a):Czekamy na jakieś wieści z nowego domku Newtonka :loveu: A może domek miałby ochotę się zalogować i sam nam coś napisać :cool3: A wiesz ja tez bym chciała po tych kilku dniach jakieś wieści od Newtonka :) Quote
Erazm Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Jutro skontaktuję się żeby przesłano zdjęcia, a wczoraj dzwonili do Klembowa: jaki on mądry, wspaniały i :lol::lol::lol::lol:cudowny, to wszystko wiedzielismy wcześniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Erazm napisał(a):Jutro skontaktuję się żeby przesłano zdjęcia Beatko to jak będziesz rozmawiała z państwem to hmm....napomknij o wątku na dogo :cool3: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Erazm napisał(a):Już to zrobiłam:evil_lol: No to chwała Ci za to :loveu: ;) Quote
Recommended Posts