Isadora7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Erazm napisał(a):Tyz prawda:cool3: A ty co jeszcze nie śpisz??? Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jestem na adrealince więc spanko nie w głowie Quote
Isadora7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Erazm napisał(a):Jestem na adrealince więc spanko nie w głowie Aaaaa to witaj w klubie, ja jakies resztki "słonecznego brzegu" wyskrobałam i zalewam robala :) Newtonku wybacz :):):) Quote
lothia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nr dostałam,jest w ogłoszeniu,mam nadzieję że teraz to drzwiami i oknami będą się dobijać Quote
Erazm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 To może dzisiaj, ja sobie też strzelę, impreza skonczyła się dla mnie szybko(dzieciakom się nudziło), a wczoraj się yoorek dopominał o drapanko. Chodzi mi po głowie, co i jak z tymi zdjęciami, to będzie cieżka robota, ale to mnie rusza, będę musiała wykazać się inwencją w kołowaniu rekwizytów:crazyeye: Quote
Isadora7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='lothia']nr dostałam,jest w ogłoszeniu,mam nadzieję że teraz to drzwiami i oknami będą się dobijać Ogromniaste DZIĘKOWAĆ [quote name='Erazm']To może dzisiaj, ja sobie też strzelę, impreza skonczyła się dla mnie szybko(dzieciakom się nudziło), a wczoraj się yoorek dopominał o drapanko. Chodzi mi po głowie, co i jak z tymi zdjęciami, to będzie cieżka robota, ale to mnie rusza, będę musiała wykazać się inwencją w kołowaniu rekwizytów:crazyeye: Wiesz niektóre rekwizyty się dorobi, jak będzie fajne ustawienie. Robota cięzka chyba tylko tak wygląda, jak łykniesz bakcyla to będzie po ptakach. Quote
Isadora7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Erazm napisał(a):Bakcyla, czy lampkę? dobre pytanie:lol::evil_lol: - to może tak: jeden łyk lampki i jeden bakcyla i tak na zmianę :) Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Newtonku jak tylko odblokują nasza klase wklejam ciebie do mojego profilu :) Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No to Newtonku jesteś w moim profilu "Naszej Klasy" jako zdjęcie główne :). Quote
Erazm Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Zeby go jakieś wrogie elementy namierzyły:mad::evil_lol:?I. Ty to jezdeś model... Newtonek to sześciomiesięczny szczeniak, mieszka z kotem i trzema innymi psiakami w domu pod Warszawą, trafił do nas po wypadku, ale jest już absolutnie zdrowy. Będzie sięgał co najwyżej do połowy łydki. Piesek jak na szczeniaka przystało jest przyjazny światu. Kontakt 501 24 64 11 Czy taki krótki tekst wystarczy? Lothia, bo już nie nadążam. Dzięki jeszcze raz wielkie Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Erazm napisał(a):Zeby go jakieś wrogie elementy namierzyły:mad::evil_lol:? Newtonek to sześciomiesięczny szczeniak, mieszka z kotem i trzema innymi psiakami w domu pod Warszawą, trafił do nas po wypadku, ale jest już absolutnie zdrowy. Będzie sięgał co najwyżej do połowy łydki. Piesek jak na szczeniaka przystało jest przyjazny światu. Kontakt 501 24 64 11 Czy taki krótki tekst wystarczy? Super tekścik sama kwintesencja, zaraz dołożę na klasie. Quote
lothia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to co ?zmienię ten w moim ogłoszeniu na Twój? Quote
Erazm Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nie , nei zmieniaj, ja po prostu dopadam kompa między dwoma walczacymi nastoletnimi samcami wiec nie mam czasu czytac wszystkiego, dzieki za kazda pomoc:loveu: Quote
anouk92 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja myślę żę Newton już większy nie urośnie także myślę że można napisac że już osiągnął swój wzrost. Quote
lothia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jest też tutaj[choć średnio spełnia kryteria,ale on taki koffany, że może mu się uda] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106542&page=2 Quote
Erazm Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 L. widzę, że z Ciebie niezły model (mały, czarny ze sterczącymi uszami:evil_lol:)/łaciaty, tricolor z klapiastymi uszyskami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lothia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ale jest mały i uszy ma prawie czarne,a głowę czarnączyli prawie czarny w wiekszości ciała mozna rzec:loveu:i wiek jest prawidłowy i okolice Warszawy,płeć;prawie wszystko ok staram się zazwyczaj wstawiać zgodnie z życzeniam,ale jak 3 pkt się zgadzają to myśle ze można ryzykować Quote
Isadora7 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='lothia']jest też tutaj[choć średnio spełnia kryteria,ale on taki koffany, że może mu się uda] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106542&page=2 Lothia super Newton jest naprawdę urokliwy. Ja tez "wpycham" go gdzie się da. Na razie tylko pytania i oczekiwanie ale może coś odpali. Quote
Erazm Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Uszy można postawić na spinacze od bielizny, resztę ufarbować i chłopak spełni kryteria (mojego yoorka też chcieli ufarbować coby został championem, ale się nie zgodził:eviltong:), ale Newton jest bardziej ugodowy więc może... Quote
Isadora7 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Newtonku czy uda ci się dzisiaj "obfocić" wiesz jakiś casting może sobie zrób :) Quote
lothia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 tu spełnia wszystkie kryteria moim zdaniem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106581 Quote
Ania B Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A u Newtonka cisza:placz:? To chociaż hopsaj do góry, mały! Quote
Recommended Posts