Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Jestem na adrealince więc spanko nie w głowie

Aaaaa to witaj w klubie, ja jakies resztki "słonecznego brzegu" wyskrobałam i zalewam robala :)

Newtonku wybacz :):):)

Posted

To może dzisiaj, ja sobie też strzelę, impreza skonczyła się dla mnie szybko(dzieciakom się nudziło), a wczoraj się yoorek dopominał o drapanko. Chodzi mi po głowie, co i jak z tymi zdjęciami, to będzie cieżka robota, ale to mnie rusza, będę musiała wykazać się inwencją w kołowaniu rekwizytów:crazyeye:

Posted

[quote name='lothia']nr dostałam,jest w ogłoszeniu,mam nadzieję że teraz to drzwiami i oknami będą się dobijać
Ogromniaste DZIĘKOWAĆ
[quote name='Erazm']To może dzisiaj, ja sobie też strzelę, impreza skonczyła się dla mnie szybko(dzieciakom się nudziło), a wczoraj się yoorek dopominał o drapanko. Chodzi mi po głowie, co i jak z tymi zdjęciami, to będzie cieżka robota, ale to mnie rusza, będę musiała wykazać się inwencją w kołowaniu rekwizytów:crazyeye:

Wiesz niektóre rekwizyty się dorobi, jak będzie fajne ustawienie. Robota cięzka chyba tylko tak wygląda, jak łykniesz bakcyla to będzie po ptakach.

Posted

Zeby go jakieś wrogie elementy namierzyły:mad::evil_lol:?I. Ty to jezdeś model...

Newtonek to sześciomiesięczny szczeniak, mieszka z kotem i trzema innymi psiakami w domu pod Warszawą, trafił do nas po wypadku, ale jest już absolutnie zdrowy. Będzie sięgał co najwyżej do połowy łydki. Piesek jak na szczeniaka przystało jest przyjazny światu.
Kontakt 501 24 64 11
Czy taki krótki tekst wystarczy?
Lothia, bo już nie nadążam. Dzięki jeszcze raz wielkie

Posted

Erazm napisał(a):
Zeby go jakieś wrogie elementy namierzyły:mad::evil_lol:?

Newtonek to sześciomiesięczny szczeniak, mieszka z kotem i trzema innymi psiakami w domu pod Warszawą, trafił do nas po wypadku, ale jest już absolutnie zdrowy. Będzie sięgał co najwyżej do połowy łydki. Piesek jak na szczeniaka przystało jest przyjazny światu.
Kontakt 501 24 64 11
Czy taki krótki tekst wystarczy?

Super tekścik sama kwintesencja, zaraz dołożę na klasie.

Posted

Nie , nei zmieniaj, ja po prostu dopadam kompa między dwoma walczacymi nastoletnimi samcami wiec nie mam czasu czytac wszystkiego, dzieki za kazda pomoc:loveu:

Posted

L. widzę, że z Ciebie niezły model (mały, czarny ze sterczącymi uszami:evil_lol:)/łaciaty, tricolor z klapiastymi uszyskami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ale jest mały i uszy ma prawie czarne,a głowę czarnączyli prawie czarny w wiekszości ciała mozna rzec:loveu:i wiek jest prawidłowy i okolice Warszawy,płeć;prawie wszystko ok

staram się zazwyczaj wstawiać zgodnie z życzeniam,ale jak 3 pkt się zgadzają to myśle ze można ryzykować

Posted

Uszy można postawić na spinacze od bielizny, resztę ufarbować i chłopak spełni kryteria (mojego yoorka też chcieli ufarbować coby został championem, ale się nie zgodził:eviltong:), ale Newton jest bardziej ugodowy więc może...