Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej, ciotka są fatalne, jak na nie patrzę to wściekam się sama na siebie, wszystko jest nie tak,ani światło, ani kompozycja, ale poćwiczę. Dzięki za podpowiedź, człowiek czasem jest ślepy i bezmyślny, psiaki wyglądają sympatyczniej niż za kratami

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Ej, ciotka są fatalne, jak na nie patrzę to wściekam się sama na siebie, wszystko jest nie tak,ani światło, ani kompozycja, ale poćwiczę. Dzięki za podpowiedź, człowiek czasem jest ślepy i bezmyślny, psiaki wyglądają sympatyczniej niż za kratami

Dokładnie tak. Takie zdjęcia to dobry PR. Nie jest źle z tym światłem. Może z deczka bym coś pozmieniała w kompozycji. W sensie nie tyle pomysłu, bo fajny np ten z koszyczkiem. Ale rzuciłabym gdzieś, tak niechcący nie wiem, torebkę cukru, paczkę zapałek... wiesz co mam na myśli w tym momencie. A jakieś nie wiem bandamki czy "cóś" masz? To zrobić taki "zwisik" od niechcenia z koszyczka, szczególnie jak psiak w podobnych kolorach. Na zasadzie "grubej kreski", takiego kontrastu. Eeee dobra bo sie rozkręcam resztę jak coś na pw, sorry skrzywienie zawodowe.

Posted

Bry :loveu:
RamboGangsta tez mówi brrry:evil_lol:

ma do mnie dzwonić kobitka (nie wiem czy zadzwoni mówiła ze tak, ale z ludźmi to cholera wie) czy moge jakby co dać namiar na ciebie?