Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ej, ciotka są fatalne, jak na nie patrzę to wściekam się sama na siebie, wszystko jest nie tak,ani światło, ani kompozycja, ale poćwiczę. Dzięki za podpowiedź, człowiek czasem jest ślepy i bezmyślny, psiaki wyglądają sympatyczniej niż za kratami Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Ej, ciotka są fatalne, jak na nie patrzę to wściekam się sama na siebie, wszystko jest nie tak,ani światło, ani kompozycja, ale poćwiczę. Dzięki za podpowiedź, człowiek czasem jest ślepy i bezmyślny, psiaki wyglądają sympatyczniej niż za kratami Dokładnie tak. Takie zdjęcia to dobry PR. Nie jest źle z tym światłem. Może z deczka bym coś pozmieniała w kompozycji. W sensie nie tyle pomysłu, bo fajny np ten z koszyczkiem. Ale rzuciłabym gdzieś, tak niechcący nie wiem, torebkę cukru, paczkę zapałek... wiesz co mam na myśli w tym momencie. A jakieś nie wiem bandamki czy "cóś" masz? To zrobić taki "zwisik" od niechcenia z koszyczka, szczególnie jak psiak w podobnych kolorach. Na zasadzie "grubej kreski", takiego kontrastu. Eeee dobra bo sie rozkręcam resztę jak coś na pw, sorry skrzywienie zawodowe. Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Uwielbiam Twoje skrzywienie, martwię się tylko, ze nikt nie dzwoni wsprawie Newtonka:shake: Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 O rany ładne toto jest :) a jakie oczytane:lol: Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pracuję nad jej światopoglądem, żeby miała o czym pogadać z przyszłym właścicelem:evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324104986 Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erazm']Pracuję nad jej światopoglądem, żeby miała o czym pogadać z przyszłym właścicelem:evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324104986 :evil_lol::lol::loveu:ciekawa jestem efektów, kto kogo przekona:loveu::lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):Dyskusja jest twórcza;) Ależ na moment nie wątpiłam, że taka będzie. Ale dalej mi nie odpowiedziałaś: KTO KOGO PRZEKONAŁ?:grins::shiny: Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erazm']Znów padłam ofiarą......... Wiedziałam że tak się to skończy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anouk92 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erazm']Ofiara Beata kto to jest???:crazyeye: i skąd??? z Klembowa??? Jaka siostra Newtona??? Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hi hi, to Sisi i nie jest z Klembowa, ale ma też jedną łapkę w czarne piegi jak Newton i gabarytowo bardzo podobna Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pilnie szukam opiekuna dla Sisi, na piątek, sobotę do niedzieli, mam niespodziewany wyjazd. Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bry :loveu: RamboGangsta tez mówi brrry:evil_lol: ma do mnie dzwonić kobitka (nie wiem czy zadzwoni mówiła ze tak, ale z ludźmi to cholera wie) czy moge jakby co dać namiar na ciebie? Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Może się uda, tak jak mówiłam Sisi nic nie zżarła w nocy, nie nabrudziła, ma wszystkie szczepienia Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 allegro Sisi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324104986 i piękny jamnior, ale samotny Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erazm']allegro Sisi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324104986 i piękny jamnior, ale samotny A ten brunet to skąd?:loveu: Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Siedzi pod Warszawą czeka na otwarcie Krzyczek:shake: Od Kasiprodex, nie z Klembowa Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erazm']Siedzi pod Warszawą czeka na otwarcie Krzyczek:shake: Od Kasiprodex, nie z Klembowa Rany gościa nie gadaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Z tamtego miejsca wyjazd tylko na Krzyczki, ale te zamknięte teraz Quote
Recommended Posts