Isadora7 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Erazm napisał(a):Cisza straszna, nie rozumię... Ja też się nie mogę nadziwić. Może trzeba mniej eksponować to ze miał gips. Sama nie wiem. Psiak jest śliczny, młody. Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Newton marzę o chwili gdy zostaniesz zauważony - JESTEŚ TEGO WARTY Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Erazm napisał(a):Newton chce na spacer:mad: To ja go wyprowadzę :) Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 To ja zabieram Newtonka na nocny spacerek ;) Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Niuton ja dzisiaj wychodzę i raczej będę już jutro, postaraj się o dobre wiesci. Smyrdy dla ciebie. Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Erazm napisał(a):Newtonek merda ogonkiem:loveu: Rambo mu odmerdał :evil_lol::loveu: Quote
Erazm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To se chłopaki pomerdali:lol::lol::lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=322333771 Quote
Erazm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=322333771 Newton czeka, jest zdrów jak rydz:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Widzę że odsłon jest sporo, a powiedz mi ma może jakiegoś obserwatora? Quote
Erazm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dzwoniła jakaś babeczka, ale potem zrezygnowała, chciała dokoptować Newtonka do psiaka i dwóch kotów, ale mąż na tą wiesć zaczął przejawiać w stosunku do niej mordecze instynkty:shake: Quote
Isadora7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Erazm napisał(a):Dzwoniła jakaś babeczka, ale potem zrezygnowała, chciała dokoptować Newtonka do psiaka i dwóch kotów, ale mąż na tą wiesć zaczął przejawiać w stosunku do niej mordecze instynkty:shake: Ech... no to czekamy Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Newton pobudka, hello:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Ania B']A co tu tak cichutko? No cicho troszkę, ale za to na allegro ma ponad 300 wyświetleń http://www.allegro.pl/show_item.php?item=322333771 :loveu: Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Żeby tylko coś z tego było, mam jego siostrę;), ale pchła wesoła, zupełnie nie widać, żeby przesiedziała rok w schronie, lepi się do ludzi, aż trzeba pilnować, a zachowuje się jak szczeniak Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Żeby tylko coś z tego było, mam jego siostrę;), ale pchła wesoła, zupełnie nie widać, żeby przesiedziała rok w schronie, lepi się do ludzi, aż trzeba pilnować, a zachowuje się jak szczeniak Foteczki prosimy, a może jakiś komiks pt "nowa rasa polska" :loveu::lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Będą foteczki, ale w czwartek po zabiegu u Garnarza jak schowamy trzecie powieki. Nazwałam ją Sisi bo jest prześliczna, miałam ją teraz wyprać, ale najpierw zjem śniadanio-obiado-kolację, bo nie miałam czasu wcześniej. A potem do dzieła:razz:, kołtuny i smrodek precz:mad: Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Będą foteczki, ale w czwartek po zabiegu u Garnarza jak schowamy trzecie powieki. Nazwałam ją Sisi bo jest prześliczna, miałam ją teraz wyprać, ale najpierw zjem śniadanio-obiado-kolację, bo nie miałam czasu wcześniej. A potem do dzieła:razz:, kołtuny i smrodek precz:mad: Suuper, powiem że calkie fajnie wyglądają te foteczki robione przez ciebie w "atelier":loveu: Quote
Recommended Posts