Alpina Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Barry - cudowny 60kg wilczur Kupiłam go 15 lat temu i zamieszkał u mojej teściowej bo ja nie miałam wtedy waruków na psa.... Barry był wspaniałym, radosnym, kochającym domowników psem ale przede wszystkim wspaniałym stróżem i obrońcą... Kochał całym swym sercem i był kochany... Żegnaj mój przyjacielu. Na zawsze zostaniesz w mojej pamięci i sercu. Do zobaczenia pieseczku za tęczowym mostem - czekaj tam na mnie kochany... "A kiedy się porzegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyrusza- przecież przy tobie jest psie niebo... Z tobą zostaje jego dusza...." Quote
Ola164 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 15 lat to naprawdę piękny wiek :loveu: Hapi nie miała roku! :( Bary bądź szczęśliwy, tam, po drugiej stronie... Quote
Alpina Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ola, Bella - Dzięki.. Dzisiaj jest mi strasznie ciężko.... Quote
agusiazet Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gosiu współczuję. owczarki to takie cudne psy! Na pewno jest szczęśliwy!!! Quote
sota36 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kolejny Przyjaciel za Teczowym Mostem. Barry - wiem, ze bedziesz tam szczeliwy! Nie bedziesz sam, sa tam nasze psy i czekaj na swa pancie, a naszym psom wyszczekaj, ze my tu tesknimy... Quote
Alpina Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Aga , Sota - Dziękuję, że tu zajrzałyście... Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Alpinko, bardzo mi przykro....:-( Ściskam Cię! Quote
szajbus Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Alpino, tak mi przykro, wiem co przezywasz i jak ci ciężko. Niech cie pocieszy fakt, ze teraz biega szczęśliwy po wieczystych łąkach, grzeje sie w promyczkach niezachodzącego słoneczka i bawi sie z naszymi skarbami. Jesteśmy z tobą w tych trudnych chwilach. Bary, pieseczku niech te światełka zaprowadza cię do snu Alpiny Quote
ewadr Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Odszedł spokojny, dałaś mu 15 lat szczęśliwego życia, Barry podarował ci miłośc i oddanie. Tego nikt Wam nie zabierze i na zawsze pozostanie w Twoim i jego psim serduchu. Małgosiu trzymaj się, wierze,że Barry jest teraz Twoim psim Aniołem Strózem... Quote
Alpina Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Dziękuję Ewciu - i ja w to wierzę bo czuję że jest przy mnie .... Quote
Recommended Posts