ASICA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 kurde nie ma:roll::roll: co się stało??? ja się tak nie bawie....tam był watek dozka ze schronu..... Quote
eveandAxel Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hmm, to już przegięcie!:cool1: Jeszcze się okaże, że wyeksmitował się na teriery:diabloti: Quote
anovi Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 hmm... a może my mamy terriery :evil_lol: ? a tak na poważnie - nie wyszukuje mi go opcja przeszukaj forum :( Quote
eveandAxel Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A ktoś już pisał do administracji, albo na tamtejszym wątku? Kto zakładał wątek? Klaudia? hmm... może weszła i nam temata usunęła, hehehe, chyba jest dla autora taka opcja nie?:evil_lol::mad: Quote
Agga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Tak jak pisałam na Administracji- nie ruszałam go. Ale ostatnio coś się dzieje. Tematy sie odklejają, znikają:crazyeye:[/B][/COLOR] Quote
ASICA Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 moje posty z tamtego tematu też znikneły:roll::roll: czy da rade wątek przywrócić??? Quote
jo-jo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A ja się wczoraj zastanawiałam co mi się stało z ponad 1500 postów :crazyeye:. Ehh napisałam w Administracji już o zniknięciu naszego tematu, teraz należy czekać aż coś się ruszy... Quote
Agga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Mam nadziej, że temat się znajdzie.:roll:[/B][/COLOR] Quote
PIKA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 NO ja tez mam nadzieje :roll: Tyle stronnn, informacji , zdjęc :placz: Quote
franka i zuza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hehe , ale śmiesznie się porobiło :razz: , ktoś nam kartę wyczyścił :diabloti: , wchodzę po kilku tygodniach i nie ma co czytać Quote
wiewioora Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 łeee co jest ? gdzie jest temat ? czary mary jakieś czy temat wyjechał do Anglii ? Quote
eveandAxel Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Chyba stwierdzili, że zajmuje im sporo miejsca a my się ostatnio na nim i tak rzadko wykazujemy więc i tak mała strata:diabloti: Quote
franka i zuza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hm coś w tym jest :cool3: właśnie się zorientowałam że jestem tu zarejestrowana ponad 1,5 roku i mam napisanych tylko 16 postów :mad:to się nazywa niewychylać się :diabloti::evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='franka i zuza']hm coś w tym jest :cool3: właśnie się zorientowałam że jestem tu zarejestrowana ponad 1,5 roku i mam napisanych tylko 16 postów :mad:to się nazywa niewychylać się :diabloti::evil_lol:[/quote] Uuuu... kochana, marniutko :) ja jestem ponad dwa lata i mam ich aż 147!!! :multi: :lol: A serio- jeśli wątek zginął bezpowrotnie, to wielka szkoda. Mam nadzieję, że uda się go jakoś przywrócić. Wprawdzie ja ze wszystkich for (forumów?) i wątków internetowych zostałam już tylko na jednym, czyli w galerii Korkosmoka na Dogomanii, ale zaglądałam tu dość często... To tu "wpadłam" w rasę. Czytając "Halo, halo (...)" zastanawiałam się, jak to jest mieć w domu własnego konika :lol: i okrutnie zazdrosciłam wszystkim, którzy już go (je) mieli...` Agga, czy już coś wiadomo? Quote
akard Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ojjj...dołaczam się do poszukiwaczy zaginionych wątków :shake: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Może na Molosy przenieśli... w końcu ostatnio tam się przeniosło większość dożych maniaków... :roll: :evil_lol: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/customprofilepics/profilepic15790_1.gif[/IMG] 23.01 błękitka Inka obchodziła swoje 2 urodzinki! Inka z pańcią składają najserdeczniejsze życzenia rodzeństwu!!! [URL]http://www.greatdanesmedium.com/medium/krycie1.php?menu=7&data=2006-01-23[/URL] Quote
jo-jo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='halbina']23.01 błękitka Inka obchodziła swoje 2 urodzinki! Inka z pańcią składają najserdeczniejsze życzenia rodzeństwu!!! [URL]http://www.greatdanesmedium.com/medium/krycie1.php?menu=7&data=2006-01-23[/URL][/quote] Wszystkiego Naj :multi: A ja się zastanawiam czy aby nie zrobili tego specjalnie bo patrzcie ile nas się tu zleciało :lol: Quote
PANGEA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czy juz wiadomo gdzie jest "nasz" watek?? Troche za nim tesknie:-( Quote
simbik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To ja mam chyba najsłabszy refleks :evil_lol:, bo dopiero teraz się zorientowałam, że wątek zaginął. Quote
eveandAxel Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ja też Paulinko.Tu jest zupełnie inne towarzystwo i klimat. Nieobrażając nikogo, po prostu inaczej , jakoś tak przyjemniej jak się wchodziło raz na jakiś czas i np. Aśka wrzucała zdjęcia swojej powiększającej się gromadki ;) i mojego pręgowanego ulubieńca, Koronka się pojawiała :buzi: Halbina cieszyła się Inką, Kamilla dawno się już niepojawia :roll: To właśnie dogomanię darzę sentymentem, bo tu jakoś tak łatwiej cieszyć się z posiadania doga. Tak czy inaczej ja proszę o częstsze udzielanie się, jakieś zdjęcia?:razz::evil_lol: Quote
PANGEA Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 moze jak bedziemy sie domagac, to oddadza nam nasz watek :mad: No co to jest. Caly watek wcielo :angryy: wyemigrowal :-( Quote
Agga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Napisałam do Margo. Naprawdę nie wiem co się stało z tematem.:shake: [/B][/COLOR] Quote
Sylvia_76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 eveandAxel - myślę dokładnie tak, jak Ty. Chyba trzeba po prostu zakasać rękawy i rozruszać ten wątek. Na pewno się uda - tamten jednak to kawał historii, szkoda byłoby gdyby już się nie odnalazł... Pangea - nie wybierasz Ty się przypadkiem do Warszawy? :) Akurat mam w domu porządek... :) tym chętniej zapraszam :) Quote
jo-jo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No cóż nadal cicho... Eve, Korona nie ma teraz na stałe internetu w domu, a do tego czasu nie dużo.. Zacznijmy pisać protest.. "Ja chce Halo Halo !" Podpis numer Jeden - Jo-Jo :roll: Quote
Recommended Posts