brazowa1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 To piekne imie powinno przyniesc mu dom Quote
Wiwi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzisiaj u mnie taka ladna pogoda wiec zabieram Cie na dluuugi spacer.... w sumie to chyba rzeczywiscie sie przejde...:lol: a czy Blady ma w schronisku szanse na spacerek? czy można u Was wyciagac psiaki z boksow? wiem ze w niektorych schroniskach to jest zakazane :shake: Quote
brazowa1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 wiekszosc psow moze wychodzic. natomiast boks Bladego jest na razie uziemniony,wlasnie z jego powodu.Za duze ryzyko,on Alaske i starego Bace mocno kontroluje,lepiej unikac sytuacji zapalnych. Quote
plamka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Blady co niepotrzebnie pilnuje boksu i współlokatorów mógłby pilnować swojego pana i jego domu - dom dla duzego białasa potrzebny Quote
Wiwi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 to taki dominant z niego:diabloti: tylko szkoda jego towarzyszy z boksu:shake: tez mam w domu małego terrorystę, on mały ale wróg im większy tym lepszy... wiec świetnie by sie nadawał do pilnowania, może znajdzie sie domek, którego trzeba nieco przypilnować??? albo jakaś firma może... Quote
brazowa1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 No :) zaadoptowany.Nie wiem,kto wzial,wiec moj entuzjazm jest umiarkowany.Poprosze o tzryamnie kciukkow,zeby Blady trafil na dobry dom :) Quote
akucha Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No proszę!!! To trzymam :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: [SIZE="1"]Jak Brązowa umiarkowanie radosna, to się zawsze boję.... Ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
plamka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pewnie ,że trzymamy! Ja też mam zawsze umiarkowany entuzjazm jak ,,mojego,, psa ze schroniska weźmie ktoś nieznajomy - ale co robić: wszyscy w okolicy zapsieni i zawsze mam nadzieję, że jak się komuś chciało pofatygować po psa do schroniska za miasto, to nie po to,żeby go zmarnować Quote
Wiwi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :thumbs: ja tez trzymam, żeby było dobrze! wiec na jakieś wieści nie ma za bardzo co liczyć niestety... ale mimo wszystko sie ciesze, może trafił dobrze i nie ma sie co martwić :lol: Quote
vesna30 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Blady?? przebywa w Gdańskim schronisku :( :( :( :( :( :( :( Quote
Aga - Czakra Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 przywieziony dzisiaj - błąkał się po osiedlu tysiąclecia. Pies bardzo sympatyczny, niezwykle przyjazny do innych psiaków, do nas też. Miał na sobie nową czerwoną parcianą obrożę i niebieskawą bandankę, on rzeczywiście zachowywał się tak, jakby warunki schroniskowe nie były mu obe... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Własnie weszłam tu po wizycie na Twoim watku Aga. Wiola musi go zobaczyc, niby podobny. Ucho tak samo klapniete. Quote
kaj-ka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Przecież to ten sam pies. Dziewczyny chyba nie ma mowy o pomyłce. Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jesli to ten sam, to nie będzie problemów z ustaleniem właściciela. Szkoda, że tak trafił... Quote
Aga - Czakra Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja już napisałam do Brązowej. Na pewno będzie wiedziała co robić, oby tylko nie okazało się, że to ten właściciel go przywiózł - tyle, że do innego schronu... Quote
akucha Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Chyba nie byłby tak cyniczny i nie stroił psa do schronu. Quote
brazowa1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 uffff,to nie jest Blady.Chyba,ze w nowym domu blyskawicznie zgęstniała mu siersc.Ten z Kokoszek jest jakby kosmaty.Podobienstwo faktycznie uderzajace!czekajcie ja zaraz wkleje zdjecia do porownia.Aga,jakiej wielkosci jest ten z Kokoszek? Co nie zmienia faktu,ze jutro dzwonie do faceta i pytam ,jak tam. Quote
Aga - Czakra Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 taki goldenowaty, mniej więcej ok. 50 cm. w kłębie. Może jest puszysty, bo wykąpany... Quote
brazowa1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 wlasnie o tym samym pomyslałam. Quote
kaj-ka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A ja myslę, że on uciekł. Spójrzcie na oczy psa-te z dzisiaj i te z pobytu w Sopocie. Według mnie to te same oczy. Teraz to pies wykapany i wyczesany więc pewnie stąd ta różnica. Znaleziony był na Osiedlu Tysiąclecia-to przeciez krok od Sopotu. Quote
brazowa1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Coz,trzeba zadzownic do wlasciciela,bo tylko tak mozemy sie dowiedziec czy to Blady. Kaj-ka,Blady zostal wydany do Gdanska,nie do Sopotu. Quote
kaj-ka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czyli też by sie zgadzało. Mysle, ze właściciel go szuka. Quote
olenka_f Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 tylko sierść sie różni bo chyba każda kropka jest tak samo umiejscowiona myśle ze to Blady Quote
Recommended Posts