zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [B]Ewuś...czy Kmonika założy wątek maluszkowi,czy mam to zrobić?[/B] Wymyślaj maluchowi imię...trza mu coś dobrego dać na początek!:lol: A&S wyśle mi fanty,to zrobi się bazarek na wszystko co maluchowi potrzebne. Dowiedz się co?:lol: Spokojnej nocy!:loveu::loveu::loveu: Giselko:loveu: Quote
giselle4 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :loveu:[quote name='zuzlikowa'][B]Ewuś...czy Kmonika założy wątek maluszkowi,czy mam to zrobić?[/B] Wymyślaj maluchowi imię...trza mu coś dobrego dać na początek!:lol: A&S wyśle mi fanty,to zrobi się bazarek na wszystko co maluchowi potrzebne. Dowiedz się co?:lol: Spokojnej nocy!:loveu::loveu::loveu: Giselko:loveu:[/quote] Wszystkim cioteczko bardzo dziękuje Kmonika,zuzlikowa,ewa gonzales,AdaK I WSZYSTKIM KTÓRE NIE WYMIENIŁAM I NAJWAZNIEJSZE MĘŻOWI MONIKI Ewa widzisz jak szybko mozna sie przekonac jakie mamy gorące serca:crazyeye:nawet nie wiedziałas ze za rogiem czeka Twoje i Twojego czarnuszka wybawienie:evil_lol: Koniec ciotki tych czułosci zabieramy sie do roboty:mad: Quote
_ogonek_ Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Ambra']wezwana w sprawie Vita - stawiam sie w gotowosci :) bardzo prosze o podanie jeszcze gdzie jest psiak w jakim schronie bo nie znalazłam i jak najwiecej info o nim i jak sa jakies nieopublikowane zdjecia to tez;) czekam na watek psa spod hustawki - rozumiem ze wyladowal w schronie w sc? Vito ma zalozony watek na charcim - czekamy na rozwoj syt! 3mac kciuki[/quote] On jest w Dzierżoniowie na dolnym śląsku. Azyl tak się schron nazywa. Co do zdjęć szukaj na ostatnich 5-6 str.A watku chyba jeszcze nie ma... :roll: Quote
Ambra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 wezwana w sprawie Vita - stawiam sie w gotowosci :) bardzo prosze o podanie jeszcze gdzie jest psiak w jakim schronie bo nie znalazłam i jak najwiecej info o nim i jak sa jakies nieopublikowane zdjecia to tez;) czekam na watek psa spod hustawki - rozumiem ze wyladowal w schronie w sc? Vito ma zalozony watek na charcim - czekamy na rozwoj syt! 3mac kciuki Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [B]Piesuś jest w schronisku w Dzierżoniowie![/B] Resztę dopisze giselka...jak będzie umiała wejść na dogo...ja dziś miałam potężne problem!:angryy: Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [B]Mam Cię Ewuś:lol:[/B]:lol::lol::lol: I jakie wieści od maluszka?:loveu:...ma już wątek?:loveu: Quote
justynavege Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Ambra']wezwana w sprawie Vita - stawiam sie w gotowosci :) bardzo prosze o podanie jeszcze gdzie jest psiak w jakim schronie bo nie znalazłam i jak najwiecej info o nim i jak sa jakies nieopublikowane zdjecia to tez;) czekam na watek psa spod hustawki - rozumiem ze wyladowal w schronie w sc? Vito ma zalozony watek na charcim - czekamy na rozwoj syt! 3mac kciuki[/quote] Ambra dziękuję za odzew :loveu: Quote
Nadziejka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :ylsuper:[COLOR=Orange]Witajcie cioteczki !! Maksiu czarnuszek spod hustawki jest w schronisku w Sosnowcu , cuioteczka Kmonika ma jemu zalozys watek .[COLOR=Purple]Dziewczynyy kochane cosik ..wam ..opowiem , wczoraj gdy kmonika z mezem swym przyjechali pod moj blok ....to sie przerazili na ament chyba ...:oops::oops::shake:bo ja sie troszke zdrzemnelam popoludniu , wstalam zaspana i rozczochrana , blada geba , :crazyeye::crazyeye::great:i jak wstalam tak zaraz odebralam pw ze kmonisia juz jedzie , wiec cos tam sie przyczesalam ...ale juz ogolic zem sie nie zdazylllaaaa ....wychodze z klatki a tu do mnie zmierza kulezanka ..lubiaca pifffkooooo bardzo ..wiec jej tlomacze ze piesia znalazlam i zaraz przyjada dobrzy ludzie i pomoga ... kulezanka mie odwiedza zadko , bo ja raczej mam inne kulezanki .. preferuje takie bezalkoholowe :evil_lol::shake: ale we dwie wygladalysmy ..jak brynolski zespol dwoch panienek , jedna znaczy jaaa - blada i w okropnym stanie , zarycana i wystraszona , zas druga czyki kulezanka :cool3::shake:czarna cala , wymaliowana i wychudzona jakby ..alkoholowo ....ta niewiasta ma tyz Ewa na imie:crazyeye:glos tubalno dracyyy ..wiec ja tlomacze jej niechaj siem odsunie bo ja na ludzi normalnych czekam , a ona nieeeee ..absolutnie , ona mie kocha i tyz pomoze ale pifffeczko to by sie jej przydalo - mowi :shake:no i jako nas Kmonika z mezem zobaczyli ..to na chwilkem zaniemowili ! Jam sie dobrze w lustrze nie przejrzala , bo jak mie to spanie w dzien nachodzi , to ja potem szybko musze cosik zjesc , duuuzo zjesc , wiec wytlomaczylam troszke Monisi kochanej ..ze ja tak po spaniu wygladam sobie , a ta kulezanka to jest dobra kobitka ...ufff . [COLOR=RoyalBlue]Gisuniu , cioteczki jam sie sama zlekla siebie , jak mie Monisia z mezem juz pod dom podwiezli :shake::shake:jeszcze im sie pewno dwa potfffory bialy i czarny snily ...jesuuuuuuuuu! kobietki kochane [SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=Magenta]bardzo z seca wam dziekuje :loveu::buzi::ylsuper::ylsuper:[SIZE=2]moze znajdzie domeczek ten czarnulek cudnyyy , dziewczynki cudny z bialymi skarpetusiami na tylnych lapeczkach i krawatka biala , zas caly wlos mocny , falowany i czarniutki . malutek okolo pol roczny , tak ocenil wet , ale dobrze ze przynajmniej juz w schronie , [COLOR=DarkSlateBlue]na placu w nocy ..to wiecie ....rozne mendozy sie wlocza . [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No to cioteczki z zupełnie innego zakątka Polski...może nadamy imionko piesusiowi...ochrzcimy...:lol: Ewuś jak opisywalaś malucha,to przyszły mi do głowy dwa 1)od czrnusia...CZARUŚ :cool3: 2) od cassanowy...KASSI...:cool3: Czekamy na wątek...giselko,michelle...:oops:nie przegonicie chwilowo ze swojego? Quote
_ogonek_ Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ewuś bardzo się cieszę. Napisałam do Moniki żeby watek mu założyła. [SIZE=1][COLOR=Wheat](I się chyba wygadałam :oops:)[/COLOR][/SIZE] Quote
michelle04 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='zuzlikowa']No to cioteczki z zupełnie innego zakątka Polski...może nadamy imionko piesusiowi...ochrzcimy...:lol: Ewuś jak opisywalaś malucha,to przyszły mi do głowy dwa 1)od czrnusia...CZARUŚ :cool3: 2) od cassanowy...KASSI...:cool3: Czekamy na wątek...giselko,michelle...:oops:nie przegonicie chwilowo ze swojego?[/quote] Zuzlikowa Ciebie przegonic? NIGDY!!!:loveu: A Czarusia-PRZENIGDY!!!:lol: Quote
_ogonek_ Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 na prośbę kmoniki założyłam wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sosnowiec-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-na-szczescie-juz-jest-bezpieczny-137656/#post12279334[/url] Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='A&S']na prośbę kmoniki założyłam wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sosnowiec-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-na-szczescie-juz-jest-bezpieczny-137656/#post12279334[/URL][/quote] No i nie zdążyłam...napisałam do Ewci i przyleciałam Wam napisać i...za stara jezdem i młodzież mnie przegoniła!:cool3: Ale i tak poproszę byście Ewusinego szczeniaczka odwiedzały!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...:cool3::cool3::cool3: tam też będę...hahahahaha Michelle...:loveu: Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i nie zdążyłam...napisałam do Ewci i przyleciałam Wam napisać i...za stara jezdem i młodzież mnie przegoniła!:cool3: Ale i tak poproszę byście Ewusinego szczeniaczka odwiedzały!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...:cool3::cool3::cool3: tam też będę...hahahahaha Michelle...:loveu:[/quote] Wszystkie psiaki i kociaki są nasze...wiec to zadne offy...tylko info o naszych przyjaciołach:loveu: Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='A&S']A tam zaraz stara :lol:. POwiedzmy że kontaktuję się na bieżąco z moniką naszą kochaną i ona poprosiła o wątek. W sumie to go jej wcisnęłam taką prośvbe :oops:. Co podhalanki która macie w schronie to dziewczyną od spraw tych psów jest chyba [B]nika28[/B]...[/quote] Ada,Ty chyba wysłuchałas moich modłow ....bo podhalanka nie chce jesc i zaczyna się problem jest smutna i stoi przy kracie:-( juz napisałam...teraz czekam Quote
_ogonek_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i nie zdążyłam...napisałam do Ewci i przyleciałam Wam napisać i...za stara jezdem i młodzież mnie przegoniła!:cool3: Ale i tak poproszę byście Ewusinego szczeniaczka odwiedzały!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...:cool3::cool3::cool3: tam też będę...hahahahaha Michelle...:loveu:[/quote] A tam zaraz stara :lol:. POwiedzmy że kontaktuję się na bieżąco z moniką naszą kochaną i ona poprosiła o wątek. W sumie to go jej wcisnęłam taką prośvbe :oops:. Co podhalanki która macie w schronie to dziewczyną od spraw tych psów jest chyba [B]nika28[/B]... Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No i masz...ja podpytywałam i nic...:-( [B]Dzięki Aentesku.[/B]..już giselka będzie mogła coś spróbować zadziałać!:loveu:...biedna ta podhalaneczka...niby wielga,a takie to delikatne ...trzymaj się maleńka!:loveu: Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']możecie jakoś sprawdzić czy to przypadkiem nie suczka i czy reaguje na imię Margo?:)[/quote] Odpisuje dopiero dzisiaj sorry ale to wina dogo Nie wiem czy to chłopak czy dziewczynka od poniedziałku jest w pseudo w Dobrocinie odłowił ją Pan i zabrał do siebie. Wiemy ze są dwa schroniska a ludzie tacy maja pozwolenie na odlawianie i przetrzymywanie psiaków. Ponoc kogoś ugryzła [był do nas telefon z zapytaniem czy jest u nas?]i chyba wiecie co teraz z nim moze sie stac...ten Pan sie nie pierniczy z psiakami:-(ze tez jemu nikt tego nie zamknie:shake: Przepraszam nie załatwiłam tego moja wina:-(:mad: Quote
andzia69 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 co do Kaji:-(...powiem wam, ze sie wk..łam:angryy: to ci ludzie nie uzgodnili wcześniej, ze mogą mieć psa???? a czy np. nie mogli wynajac innego mieszkania? od mieszkań do wynajęcia to się roi w gazetach...to nieodpowiedzialnosć i wyrządzanie psu krzywdy!!! i dlatego min. Doddy nie wydaje psów do ludzi, którzy wynajmuja mieszkania....co czasem mam jej za złe...ale jak widać niesłusznie... szlag by to:angryy::angryy::angryy: A&S - ten filmik to nie mój wytwór:oops: nie jestem taka zdolna...ale tam jest mój pies;) Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5b89530fb943cc71.html"][IMG]http://images40.fotosik.pl/119/5b89530fb943cc71med.jpg[/IMG][/URL] i nasze charciątko dzisiaj Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='andzia69'][B]co do Kaji:-(...powiem wam, ze sie wk..łam:angryy: to ci ludzie nie uzgodnili wcześniej, ze mogą mieć psa???? a czy np. nie mogli wynajac innego mieszkania? od mieszkań do wynajęcia to się roi w gazetach...to nieodpowiedzialnosć i wyrządzanie psu krzywdy!!![/B] i dlatego min. Doddy nie wydaje psów do ludzi, którzy wynajmuja mieszkania....co czasem mam jej za złe...ale jak widać niesłusznie... szlag by to:angryy::angryy::angryy: A&S - ten filmik to nie mój wytwór:oops: nie jestem taka zdolna...ale tam jest mój pies;)[/quote] Jestem troszkę zdezorientowana. O co chodzi z Kają? i Którą? Bursztynową, czy łaciatką? Troszkę się pogubiłam już :crazyeye::oops: Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='A&S']Jestem troszkę zdezorientowana. O co chodzi z Kają? i Którą? Bursztynową, czy łaciatką? Troszkę się pogubiłam już :crazyeye::oops:[/quote]Bursztynowa wróciła z adopcji przeczytaj kilka postow wyzej:-( Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='giselle4']Bursztynowa wróciła z adopcji przeczytaj kilka postow wyzej:-([/quote] Właśnie doczytałam i podobnie jak andzia jestem wkur***I**a. Ja jestem wyznawcą motto: Ceń siły nad zamiary ;) Quote
Ambra Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='giselle4'][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5b89530fb943cc71.html"][IMG]http://images40.fotosik.pl/119/5b89530fb943cc71med.jpg[/IMG][/URL] i nasze charciątko dzisiaj[/quote] bardzo chce pomóc Vito i proszę Was o wizyte na jego watku = może macie jakis pomysł z dt? ja od jutra przyjmuje innego charta na dt i narazie nie moge go wziazc. Tak jak w watku potrzebny jest dokladny opis charakteru - zeby nie bylo felernych powrotow z adopcji i kastracja i takie ta jeszcze.... a czemu on tam nawet kocyka nie ma? przecie te kosteczki mu sie powbijaja...:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/chart-potrzebny-dt-na-pewien-czas-ds-juz-prawie-jest-ok-wroclawia-137978/[/URL] Quote
Recommended Posts