Nadziejka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [COLOR=Magenta][SIZE=4]P[/SIZE][/COLOR]:Dog_run::thumbs::thumbs:Gisuniu kochanaaa ja trzymam za te cudne psiaczki ..:shake::shake:ale jakie one ciudaaaa :loveu::loveu:az bym chciala je porwac wszystkie , ale co z mego gadania ..:oops::oops:[COLOR=Magenta]Pola , Babel , Kasztan , rude niunki no cudnosci nieziemskieeeee:loveu::loveu::multi:a Kasztan jest w typie wilka slo tak mi sie zdaje , cudooo :loveu:moja Pipi jest taka jak te rudosci cudneeee:multi::loveu:Giselciu dziekujemyyyyy:sweetCyb::ylsuper::ylsuper:za twoje prawdziwe serce :multi::loveu:[/COLOR] Quote
wroobelterrorystka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ktoś do krakvetu znów zgłosił Dzierżoniów :crazyeye: ale ja zagłosowałam na Agnieszkę Szubert z Torunia :) Quote
giselle4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']ktoś do krakvetu znów zgłosił Dzierżoniów :crazyeye: ale ja zagłosowałam na Agnieszkę Szubert z Torunia :)[/quote] W tym roku nie zglaszamy AZYLU:shake: Mysle ze nawet wielkich szans nie mamy w tym głosowaniu i ja tez zagłosuje na inne schronisko:lol: Quote
justynavege Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 giselko Dobi ma coś z dobka , ja widzę też coś z gończego polskiego Quote
Apbt_sól Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 potrzebny tymczas dla AST z Wałbrzycha , jest klatka i zarcie , nie ma tymczasu , pomocy !!! wWałbrzyskim schronie zginie.... przywiazany do drzewa.. Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 giselle czy Kasztan nie ma w soie czegoś z collie? A Wiśnia to mi się kojarzy z dalmatyńczykiem i beaglem. Nie znam się ale biorąc pod uwagę książkę o psach którą przeczytałam ostatnio to taki jest mój punkt widzenia :roll: Jakbyś mogła dać troszkę wyraźniejsze zdjątka tej dwójeczki to ogłoszenia się zrobią ;) Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 giselle jeszzce jedno. Piszę ten artykuł ale tak: [LIST] [*]umieszczam Ksenę i Karinę oraz Sarnę z Uciechowa [*]w miesiącu maju umieszcam ??? oraz ??? i ??? ..... [*]brak kandydatów! :roll: [/LIST] Quote
GoskaGoska Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a tak apropo karma juz dotarła z krakvetu? Quote
Poker Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dziś Wyborczej ukazało się ogłoszenie malutkiej Rudej, bez zdjęcia co prawda,ale dobre i takie. Quote
giselle4 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='GoskaGoska']a tak apropo karma juz dotarła z krakvetu?[/QUOTE] Gosia karma będzie w tygodniu przyszłym:multi: Quote
giselle4 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Poker']dziś Wyborczej ukazało się ogłoszenie malutkiej Rudej, bez zdjęcia co prawda,ale dobre i takie.[/QUOTE] Poker,kochana ale to juz musztarda po obiedzie... poszła do domku w czwartek dziekuje cioteczki:loveu: Quote
giselle4 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='AdaK']giselle jeszzce jedno. Piszę ten artykuł ale tak: [LIST] [*]umieszczam Ksenę i Karinę oraz Sarnę z Uciechowa [*]w miesiącu maju umieszcam ??? oraz ??? i ??? ..... [*]brak kandydatów! :roll: [/LIST][/QUOTE] Dobrze Ado... wysle dobre fotki i moze bys Wicherka wystawiła był juz w domku ale Pan chciał psa ostrego a nie ,,gamonia,, ktory ludzi odprowadza do bramki i jeszcze zegna lizaniem:shake: Quote
_ogonek_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='giselle4']Dobrze Ado... wysle dobre fotki i moze bys Wicherka wystawiła był juz w domku ale Pan chciał psa ostrego a nie ,,gamonia,, ktory ludzi odprowadza do bramki i jeszcze zegna lizaniem:shake:[/quote] Eee tam gamoń. Po prostu ma chrakter. No to mam już 3 psiaki na liście. W takim bądź razie czekam na zdjęcia ej trójcy świętej i jedynej :lol:, a dla Kseny szykuję tekst. Quote
justynavege Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='giselle4']Poker,kochana ale to juz musztarda po obiedzie... poszła do domku w czwartek dziekuje cioteczki:loveu:[/quote] zawsze jak ktoś będzie dzwonił o tę sunię można zaproponować inną tym bardzie , że zdjęcia nie było :) Quote
giselle4 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='justynavege']zawsze jak ktoś będzie dzwonił o tę sunię można zaproponować inną tym bardzie , że zdjęcia nie było :)[/QUOTE] i masz racje:multi: ale ta byla juz po sterylce Quote
Poker Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ale się cieszę,że malutka w domku :multi::multi:, na tym samym zdjęciu jest druga rudawa malutka, może ją podstawiać? i ciachnąć na wszelki wypadek :cool3: Giselle, czy potrzebna jest Wam wykładzina dywanowa, którą można pociąć do bud dla wiekszych psów? I co z kwiatami , które chciałaś ode mnie? Quote
_ogonek_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [CENTER][B][SIZE=7]Psiaki do domu!!![/SIZE] [/B][/CENTER] Quote
giselle4 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Poker']ale się cieszę,że malutka w domku :multi::multi:, na tym samym zdjęciu jest druga rudawa malutka, może ją podstawiać? i ciachnąć na wszelki wypadek :cool3: Giselle, czy potrzebna jest Wam wykładzina dywanowa, którą można pociąć do bud dla wiekszych psów? I co z kwiatami , które chciałaś ode mnie?[/quote] Poker ,prosze nie gniewaj sie ja mam mało czasu ja juz gonie własny cień aby bylo szybciej:shake: wszystko mi sie nawarstwiło kwiaty zabiore,wykladzine mamy i to sporo od dobrego duszka. Dziewczyna ruda [z fotki ]juz po sterylce i jak ktos zatelefonuje to ja podstawimy;) Wszystko musze załatwić w tym tygodniu napisze kiedy:cool3: Quote
_ogonek_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dobra giselle ja sie zabieram jeszzce za ogloszenia to zrobie przy okazji tesz dla wisni i kasztana. pozdraiwam Quote
giselle4 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ...Owczarek Wicher iWisnia mała kropkowana kuleczka juz w domach. Kto następny?:crazyeye: Sczęściem jest ze tylko 2 psy przybyły w tym tygodniu:multi: zrobie fotki i wstawie;) Jeden pies przywieziony z wypadku....nie dało sie jego uratowac dran przejechał i zostawił na drodze ale to nie jest najgorsze dla mnie obrzydliwym jest to ze weterynarz najblizszy nie chciał jemu pomc bo on bezdomnym nie pomaga......i uzyskał pomoc dopiero jak został przywieziony do doktora Ba.....kiego czlowieka który nigdy nie odmawia pomocy i leczy nasze zwierzęta. Az mam ochote wstawic nazwisko Pana weta ktory jest tylko biuralistą nie lakarzem wstyd mi za Pana Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='giselle4']..[U][B][COLOR=Red].Jesden pies przywieziony z wypadku....nie dało sie jego uratowac dran przejechał i zostawił na drodze ale to nie jest najgorsze dla mnie obrzydliwym jest to ze weterynarz najblizszy nie chciał jemu pomc bo on bezdomnym nie pomaga......i uzyskał pomoc dopiero jak został przywieziony do doktora Ba.....kiego czlowieka który nigdy nie odmawia pomocy i leczy nasze zwierzęta. Az mam ochote wstawic nazwisko Pana weta ktory jest tylko biuralistą nie lakarzem[/COLOR][/B][/U] wstyd mi za Pana[/quote] a to dran :mad::angryy: . Za to strasznie sie ciesze z powoduy Wisienki i Kasztanka :loveu::loveu::loveu: giselle jesteś najlepsza :loveu: Quote
Slomka22 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 No dobrak Giselka koniec z luzikiem :evil_lol: :cool3::razz: prosze szybciutko jakas bide wrzucic [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/mam-dom-dla-bernardyna-136415/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/mlody-pies-do-domu-z-dzieckiem-tylko-z-dt-134870/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-malej-kudlatej-suczki-bialystok-136516/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szpica-132985/[/URL] Quote
giselle4 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Slomka22']No dobrak Giselka koniec z luzikiem :evil_lol: :cool3::razz: prosze szybciutko jakas bide wrzucic [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/mam-dom-dla-bernardyna-136415/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/mlody-pies-do-domu-z-dzieckiem-tylko-z-dt-134870/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-malej-kudlatej-suczki-bialystok-136516/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szpica-132985/[/URL][/QUOTE] I masz racje bo ostatnio u mnie nastał naraz i zwątpienie jakas apatia i mysli ...czy to wszystko ma sens? Ma,oj ma i działamy:loveu: dzisiaj dostajesz moje 3 psiaki i pomagaj prosze ...oj bo te kociaki ...bo te psiaki W czoraj w kolejce do lekarza oczywiscie temacik ...grypa swińska strach ,obawa i czarne wizje i moje mało popularne stwierdzenie ZWIERZĘTA ODDAJA NAM TO CO MY IM ROBIMY BO ZŁO WRACA PROSZE PAŃSTWA\:razz: i na pare chwil nastała cisza i tylko jedna kobietka powiedziala ,,ma Pani racje,, Quote
Slomka22 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Giselka narazie nie dam rady pooglaszac bo mnie co troche cos dopada - obecnie konczy mi sie kaszel :P Jak bede miala moment to dam znac Quote
giselle4 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Slomka22']Giselka narazie nie dam rady pooglaszac bo mnie co troche cos dopada - obecnie konczy mi sie kaszel :P Jak bede miala moment to dam znac[/QUOTE] DZIEKUJE i wracaj do zdrowia:loveu: Quote
Recommended Posts