giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Poker']a czy jest u Was psiak, moze byc sunia, mała 5-7-kg, najchętniej rudawa lub inna byle nie czarna, trochę kudłata, może być niskopodwoziowa , w wieku 4-6 lat.Dom sprawdzony, państwo ok.70 lat, dom z windą, w pobliżu parku. Mieli psa 14 lat. Ale wymagania:roll: :evil_lol:[/quote] O Bogowei jest Ruda...troszke kudlata poszłado domku na jeden dzien i...nie nauczyla sie przez dobę wracac [a wlasciwie zaprowadzic Panią do domku]i oddali :-(widzialam ja w Rynku z Panią taka pokorna i spokojna....ale ,,nieumiałek,, fotke wstawie dopiero w niedzielę..... niech ten domek ja wezmie plese;):cool3: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='andzia69']Aisza poszła do domku!!!:multi::multi::multi::multi: nareszcie!!!:multi::multi::multi:[/quote] Tak ,telefonowali wczoraj i nie rozumieją dlaczego ona byla w schronie to anioł....:loveu::evil_lol::multi:szczęscia panieneczko:lol: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']ciotki! właśnie zgłosił się do mnie kolega, który poszukuje od jakiegoś czasu pieska, ale niestety nie miał czasu przyjechać do Azyla wymagania sa takie: ma to być samiec, szczenie, najlepiej czarny albo jakis ciemny i ma nie wyrosnąć na olbrzyma :) są takie pieski u nas? jesli ta to kolega przyedzie do schroniska juz jtro lub w sobote :)[/quote] czarne,młode szczenie zaraz zatelefonuje do Pani Jasiu znajdzie takiego napewno:multi::evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Apbt_sól']ciesze sie ona mi bliska , podobna bardzo do mojej suki. Jesli panstwo od Aiszy mieliby jakies problemy to w moim podpisie jest ogloszenie i numer telefonu , behawior jak i podstawa PT , służymy wszelką pomocą, jesli jakies psiaki pojda w okolice wałbrzcha mozecie Liczyc na nasza pomoc w klopatach z nimi ;][/quote] Dziękuje zapisalam sobie przyda sie zawsze cos sie zapamięta i to cos sie przydaje:multi::evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ...Masz racje Ada daj link do ogloszeń moze cos skopiuje od Ciebie czacha dymi mi juz:crazyeye::eviltong: Quote
wroobelterrorystka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 czy Gisell ma dzisiaj urodziny? ;> jak tak to sto lat :*:*:* :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
giselle4 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']czy Gisell ma dzisiaj urodziny? ;> jak tak to sto lat :*:*:* :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] Dziekuje miala wczoraj:evil_lol::loveu: ale w moim wieku to juz wiesz z gorki i sie zapomina....:eviltong: Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='giselle4']Dziekuje miala wczoraj:evil_lol::loveu: ale w moim wieku to juz wiesz z gorki i sie zapomina....:eviltong:[/quote] O rany Słońce :loveu: Wszystkiego co naj naj naj lepsze, samych szczęśliwych dni, dużo zdrowia i kasy, tak, aby starczało ;) Reszta to drobiazgi :evil_lol: Ściskam Cię strasznie mocno Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ...Dziękuje ,dziekuej ,dziekuje bo jeszcze ktos mnie adoptuje Oj ,wróbelku,wróbelku ....kto Ci to powiedzial ubije:mad: Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ...rude ,złote ,piaskowe wszystkie czelaja na nowe domy i ludzi którzy dadza im druga szansę [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3cc986b410ab6d92.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/89/3cc986b410ab6d92med.jpg[/IMG][/URL] piekna Lisica miasla jzu domek ale PANI straruszka chaciła aby w dobę btła taka mądra jak jej pies ktory odszedł za Tm...nie dała jej szansy i wróciła do nas. Basia czeka na swojego Pna ktory jest pensjonariuszem zakładu karnego i nie chce sie pozbyc suczki. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/14fc424142d51850.html"][IMG]http://images39.fotosik.pl/85/14fc424142d51850med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ccae131ef854796c.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/88/ccae131ef854796cmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Poker Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 napisz więcej o tej małej rudej, tzn wiek, czy zachowuje czystość, wagę, stan zdrowia mniej więcej, czy jest po sterylce. Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Poker']napisz więcej o tej małej rudej, tzn wiek, czy zachowuje czystość, wagę, stan zdrowia mniej więcej, czy jest po sterylce.[/quote] Ruda nie wazy wiecej jak kilogram,jest czysta suczka ale taka niesmiała...mozna z nia robić wszystko nie warknie.Chudnie ,nie ma swojego człowieka i popada w mały stres....stosownie do wagi.Dzisiaj byłam u niej i to sie nie zmienia,one wszystkie chca do domku...ale jak to zrobić.Jest zdrowa zaszczepiona na wszystko i je wszystko.Nie jest dominantką i dogaduje sie z innnymi psiakami.Nie miała jeszcze sterylki,ale to jest sprawa tygodnia i juz bedzie po .....tylko niech sie znajdzie człowiek.Wczoraj wysterylizowana została Dora i Kama sa na izolatkach.;) Quote
invictus hilaritas Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 OOoo widze,że macie basseta ... Może warto napisać do dziewczyn, które zajmują się adopcjam bassecików? Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='invictus hilaritas']OOoo widze,że macie basseta ... Może warto napisać do dziewczyn, które zajmują się adopcjam bassecików?[/quote] Nieeeeeee baset czeka na Pan ktory jest w ZK:shake: Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 szukam hoeteliku dla rocznej amstaffki..... na miesiac....kto pomoze i w szukaniu i finansowaniu:crazyeye:;) Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Poker']ila ma lat malutka?[/quote] Ruda?...jezeli tak .,to okolo 2lat:crazyeye: jak pytasz o amstaffke to rok;) Quote
wroobelterrorystka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='giselle4']. Oj ,wróbelku,wróbelku ....kto Ci to powiedzial ubije:mad:[/QUOTE] aaa ja wiem wszystko :D był w sobote ktoś w schronisku? bo kolega pisal ze sie w sobote wybiera do schroniska po psa :) Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']aaa ja wiem wszystko :D był w sobote ktoś w schronisku? bo kolega pisal ze sie w sobote wybiera do schroniska po psa :)[/quote] A może masz chętnego na Gabi... masakra :placz: się dzieje... Quote
Nadziejka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2046/ed06f04065734878829e60de73d6eea0.0.gif[/img][/url]Cudowna Kobietko:Rose::ylsuper::ylsuper::Cool!:ktora o wszystkich mysli , Aniol Dzierzoniowski Najjasniejszy O Wielkim Pieknym Sderuszku - Trwaj Nam Kochana W Zdrowiu , Milosci Miej Az Nadto :loveu::loveu: Twoje Poswiecenie - Piekne Zycie Wzruszen Pelne :loveu:Niechaj Trwa Grazuuu Kofanpaaa :iloveyou::laola: Miej Wielu Przyjaciol Tylko Prawdziwych I Piekna Kobieto Sile Miej I Radosc Zycia :multi::loveu:Dla Siebie , Dla Najblizszych ,Dla Nas - Cudowna Nasza Badz :Rose::modla::modla::bigcool: Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']aaa ja wiem wszystko :D był w sobote ktoś w schronisku? bo kolega pisal ze sie w sobote wybiera do schroniska po psa :)[/quote] mowiłam jej o czarnym psiaku ale całego czarnego nie ma kazdy ma jakieś przebarwienia:oops: Quote
giselle4 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ...Ten tydzień był dla mnie cieżki ale dzisiejszy dzień mnie dobił przepraszam ale chyba wzięłam na swoje barki zbyt wiele:-( i nie podołam:shake: mam zal do siebie o wszystko ze zawaliłam ,zawiniłam i sie nie sprawdziłam słaba jestem ale nie ma we mnie nienawisci:oops: jak zawsze tylko pokora. Cos sobie postanowilam cos poukładam i moze troche sie zdystansuje wycisze:roll: powiem ze bardzo wszystkim dziekuje za maile ktore mnie budują i za telefon ktory postawił mnie do pionu.Tego potrzebowalam,dziekuje PRZEPRASZAM:crazyeye: jeszcze tylko zalatwie sprwe Gabi [url=http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=115419741&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ115419741MXGuidMZ1202f838-fae0-a0e6-5671-06e1ffffd806&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200007%3B9034%3B115419741%3B13736658%3B%3B&secev=AQAAASAuDToAAM0AAAABACIxMjAyZjk0ZjUzYS5hMGU2NTQ5LjE1NzYxLmZmZmYzZjk4AAAAAQAAAAAG4SpdAKAY1DCNXMUdY%2BopgU%2FHPY1a2HGe&wmid=115419741]Nr referencyjny ogłoszenia Amstaffka Gabi szuka domu na : 115419741[/url] Quote
Poker Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 co się dzieje :crazyeye: co to znaczy,że jeszcze tylko załatwisz sprawę Gabi? a potem co :crazyeye::crazyeye: Quote
justynavege Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Giselko spoźnione ale szczere życzenia urodzinowe :loveu: wszystkiego naj naj :tort::tort::bday::BIG::beerchug::kaffee_2: i mimo wszystko nie poddawaj się chyba każdy z nas tu na dogo miał takie chwile , że chciał wszystko " pierdyknąć " zatrzasnąć się za szczelnymi drzwiami nie widzieć i nie syszeć ale się nie da uszka do góry :loveu: Quote
Recommended Posts