giselle4 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='basia34']Podnosze na gore. Grasiu na schronisku bylam i wszystko jest okey.[/QUOTE] dziekuje wiesz ,ze martwie sie o smerfi,pszczolke,poziomke,dzinke i florka...najbardziej pozniej mysle o reszcie ktora juz pokochala schronisko ale teskni Quote
giselle4 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='alekcuk']wczoraj dom znalazła sunia z boksu 3, jej towarzysz- Tygrys, maluszek z boksu maluszków(31) :) no i pare szczeniaczków oczywiście też[/QUOTE] cieszymy sie zae psiaki maja swoje domki:) Quote
dorota k. Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='giselle4']cieszymy sie zae psiaki maja swoje domki:)[/QUOTE] Dobre wieści. Wszyscy marzymy, aby takich wieści więcej. Quote
basia34 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Grasiu Ja u nich dzisiaj bylam i wszystko jest w porzadku. Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Basiu, jutro znajomi maja odwieźć klatke. Bardzo dziekujemy za pomoc, dzieki niej troje kociaków znalazlo domy! Z ulicy trafiły na salony! Dziekujemy :) Quote
giselle4 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Basiu, jutro znajomi maja odwieźć klatke. Bardzo dziekujemy za pomoc, dzieki niej troje kociaków znalazlo domy! Z ulicy trafiły na salony! Dziekujemy :)[/QUOTE] kiedy sie zobaczymy>:) Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Grazynko, postaram sie w tygodniu podjechac do Was, ale musze poprosic tesciowa aby z Karola posiedziala. Mala znowu jest chora, tydzien chodzila do zlobka i goraczkuje...Dzisiaj miala juz 40st :( Na szczescie zbilismy, ale caly czas jest rozpalona....Ufff....nie wiem czy dobrze robimy prowadzajac ją do złobka :( Quote
basia34 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dobrze Edytko ,ale dobrze by bylo zebys wpadla do NAS.Podnosze. Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [COLOR=blue][B]Dziewczyny kochane[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]w Dzierzoniowie po ul.Brzegowej biega od soboty[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]suczka bigla,sliczna malutka dziewczynka ,ma obroze ciemna na szyjce.[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Kochane,moze ktoras widziala ogloszenie ze ktos jej szuka?:([/B][/COLOR] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Moze jutro zrobie jej fotke jak zobacze ja....[/COLOR][/B] Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, postaram sie w tygodniu podjechac do Was, ale musze poprosic tesciowa aby z Karola posiedziala. Mala znowu jest chora, tydzien chodzila do zlobka i goraczkuje...Dzisiaj miala juz 40st :( Na szczescie zbilismy, ale caly czas jest rozpalona....Ufff....nie wiem czy dobrze robimy prowadzajac ją do złobka :([/QUOTE] mysle ze nie,moze opiekunke lub babcie poprosic o pomoc to jest bardzo zle ze tak często choruje uwazaj na Karole Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='giselle4'][COLOR=blue][B]Dziewczyny kochane[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]w Dzierzoniowie po ul.Brzegowej biega od soboty[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]suczka bigla,sliczna malutka dziewczynka ,ma obroze ciemna na szyjce.[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Kochane,moze ktoras widziala ogloszenie ze ktos jej szuka?:([/B][/COLOR] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Moze jutro zrobie jej fotke jak zobacze ja....[/COLOR][/B][/QUOTE] Grazynko, ja taka suczke widzialam jeszcze latem kolo schronu. Nie chciala do mnie podejsc...moze to ta sama :( Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='giselle4']mysle ze nie,moze opiekunke lub babcie poprosic o pomoc to jest bardzo zle ze tak często choruje uwazaj na Karole[/QUOTE] Generalnie tesciowa chetnie zostaje z Karola, ale dzisiaj to juz dobilysmy do 40stopni... mam nadzieje, ze to tzw. "trzydniowka" i jutro bedzie lepiej! Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='basia34']Dobrze Edytko ,ale dobrze by bylo zebys wpadla do NAS.Podnosze.[/QUOTE] Basiu, wpadne - obiecuje...teskno mi za psiakami i Wami. Małą namiastkę tworzą nasze czworonogi, ale to wciąz nie to :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
andzia69 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='giselle4']a to jest Teqilka kolezanki Paolki szczescia maluszku [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2ARkDLBoUIh"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wi3679/fa2f74b9002091f94e96da1d/teqila[/IMG][/URL][/QUOTE] a gdzie to cudo pojechało? do stałego domku? Quote
basia34 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kochane moje bidulki wskakujcie na pierwsza niech WAS ludzie widza. Quote
fiorsteinbock Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='andzia69']a gdzie to cudo pojechało? do stałego domku?[/QUOTE] Na DS do Wroclawia :) Quote
giselle4 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='andzia69']a gdzie to cudo pojechało? do stałego domku?[/QUOTE] tak to cudo zostalo znalezione na Zakrzowe we Wroclawiu i dziewczyna ktora ja przygarnęla oddala do adopcji kolezance PAOLKI Quote
basia34 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bidulki schroniskowe moje hopamy na pierwsza.Bigielka ma wlascicieli ale im caly czas ucieka . Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='giselle4']tak to cudo zostalo znalezione na Zakrzowe we Wroclawiu i dziewczyna ktora ja przygarnęla oddala do adopcji kolezance PAOLKI[/QUOTE] A ja myslalam, ze to azylowa Dama! :) Ciotki, choroba Karoli okazala sie....zapaleniem pluc. Na szczescie dzielnie znosi i walczy, wiec jestesmy w domu - obylo sie bez szpiatala. Quote
wieso Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ojej, to trzymamy kciuki za zdrowko i przesylamy cieplutkie pozdrowienia... Quote
dorota k. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zdrowiej Karolko. Zabieram psiaki na spacer i dzisiaj nadrobię wszystkie zaległości. Quote
basia34 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Po sobotnim spacerku pieski odpoczywaja.do domku poszla pszczolka i szczeniorek. Quote
Recommended Posts