Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna suńka, nawet powiedziałabym,
że podoba mi się bardziej niż...
hihi, ale nie chcę nikomu podpaść. :evil_lol:
Szczęścia mała, tylko szczęścia..

Posted

[quote name='iwstar58']Śliczna suńka, nawet powiedziałabym,
że podoba mi się bardziej niż...
hihi, ale nie chcę nikomu podpaść. :evil_lol:
Szczęścia mała, tylko szczęścia..[/QUOTE]
ja wiem komu:)
hihihi
podla ciotka ale skuteczna:)

Posted

Witam wszystkich to ja jestem posiadaczką małej lecz bardzo chudej suni maleńka jest przepiękna i bardzo miła i z mojej strony moge zapewnić że bede dbała o maleńką jak tyko mogę. Cały czas mnie nęci z czym sunia jest pomieszana co o tym myślicie

Posted

[quote name='Mika i Sylwia']Witam wszystkich to ja jestem posiadaczką małej lecz bardzo chudej suni maleńka jest przepiękna i bardzo miła i z mojej strony moge zapewnić że bede dbała o maleńką jak tyko mogę. Cały czas mnie nęci z czym sunia jest pomieszana co o tym myślicie[/QUOTE]

mysle ze to astka ale z czym nie mam pojecia
jest sliczna i to niech wszystkim wystarczy
pozwodzenia masz teraz dwie dziewczynki do kochania....

Posted

[quote name='basia34']edytko klatke mozesz miec ile bedzie Tobie potrzebna a schronisko moje podnosze.[/QUOTE]
Dzieki Basiu. Nie mam jak porobic im ogloszen czy zdjec bo caly czas siedze w domu z Karolka, nie bardzo przechodzi jej przeziebienie :(
Zagladam do Was rzadko, ale pamietam ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzieki Basiu. Nie mam jak porobic im ogloszen czy zdjec bo caly czas siedze w domu z Karolka, nie bardzo przechodzi jej przeziebienie :(
Zagladam do Was rzadko, ale pamietam ;)[/QUOTE]

wracaj do nas ....prosze:)

Posted

Kokielek jest z okolic strzelina a miejscowosc to Warkocz,jest pieskiem ,ktory libi tulic sie i jest bardzo cierpliwy.ZGrasia wyciagalysmy jemu rzepy a On to cierpliwie znosil.