fiorsteinbock Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Bylam juz na fb. Moze poszedl na dziewczyny? Czy on kastrowany? Dzisiejsze fotki psiakow pozniej, jak i nowe zdjecia+filmik Perelki. Ponownie zapraszam na bazarek w moim podpisie. Quote
giselle4 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 zapisze pierska ..:) a na bazarek zaraz polece:) Quote
NikaEla Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 zaglądam do was :) (i zapraszam na moje 4 różne bazarki na 4 rożne cele ) Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Bylam juz na fb. Moze poszedl na dziewczyny? Czy on kastrowany? Dzisiejsze fotki psiakow pozniej, jak i nowe zdjecia+filmik Perelki. Ponownie zapraszam na bazarek w moim podpisie. Edytko, oczywiście, że kastrowany. Ponoć śmieciarze zostawili uchyloną furtkę na posesji i kiedy pies wyszedł na ogród brama była otwarta i po prostu skorzystał z okazji.... Cioteczki, tu też nieszczęście: Quote
giselle4 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ja juz znowu nie ogarniam ale normalka waaakacje;:( wszystko staje na głowie a w schronie kolejki z psami do znalezli ...bo sie przybłąkał strach.... Quote
basia34 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 niestety wczoraj pani przywiozla 2 szczeniaki nie mowiac o innych wyrzuconych z Zabkowic. Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Basiu, Grazynko - Karola mi sie rozchorowala i dopiero wieczorem (jak sie juz unormuje sytuacja) wstawie fotki. Quote
giselle4 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Basiu, Grazynko - Karola mi sie rozchorowala i dopiero wieczorem (jak sie juz unormuje sytuacja) wstawie fotki. o kurcze mowilas ze marudzi... Karolko wracaj do zdrowia bo kto bedzie do psiakow przychodził:) zdrwodka ,Edytko Karola najwazniejsza Quote
rotek_ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):Edytko, oczywiście, że kastrowany. Ponoć śmieciarze zostawili uchyloną furtkę na posesji i kiedy pies wyszedł na ogród brama była otwarta i po prostu skorzystał z okazji.... zdarza się że kastracja w tym wieku niewiele pomaga....pies nadal może kopulować tylko tyle że nie zapłodni suki. U psów istnieje coś takiego jak pamięć węchowa, tylko ciężko powiedzieć jak zachowa się hator no i najgorsze na terenie żarowa nadal działa firma "OLECH", ta sama która zapełniała dobrocin....gdyby ktoś dzowonił do was w sprawie takiego psa, dajcie znać....w poniedziałek dopiero będzie można dzwonić do urzędów i dowiadywać się Quote
giselle4 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 rotek_ napisał(a):zdarza się że kastracja w tym wieku niewiele pomaga....pies nadal może kopulować tylko tyle że nie zapłodni suki. U psów istnieje coś takiego jak pamięć węchowa, tylko ciężko powiedzieć jak zachowa się hator no i najgorsze na terenie żarowa nadal działa firma "OLECH", ta sama która zapełniała dobrocin....gdyby ktoś dzowonił do was w sprawie takiego psa, dajcie znać....w poniedziałek dopiero będzie można dzwonić do urzędów i dowiadywać się ok... a olech wiemy kobietko...wiemy:( Quote
Zosia123 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jedna z moich studentek mówiła mi, że jej znajomi chcieliby adoptować młodego (kilkumiesięcznego) owczarka niemieckiego - psa. Czy wiecie może o takim piesku do adopcji? Quote
basia34 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja jutro bede w Dobrocinie i tam sie tez rozgladne,czy nie maja ogonku owczarka. Quote
Zosia123 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 basia34 napisał(a):Ja jutro bede w Dobrocinie i tam sie tez rozgladne,czy nie maja ogonku owczarka. Basiu to w razie czego napisz mi pw, dobrze? - bo ja mogę zapomnieć żeby tu zajrzeć. Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 basia34 napisał(a):Ja jutro bede w Dobrocinie i tam sie tez rozgladne,czy nie maja ogonku owczarka. Super. Będę wdzięczna. Jakby co to fotki Hatora są na tym plakacie. Nie wiem czy się przyda, ale to jest mój numer telefonu: 790 241 451 Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Zosiu, a moze by przygarneli Biszkopcika? Pieski beda raczej duze, zwróccie uwage jakie maja grube łapki. W sobote, jak trafily do Azyla byly tak strasznie glodne, że przy jedzeniu ten ciemniejszy z braci warczał ba Biszkopcika. Kierowniczka rodzieliła jedzenie na dwie miski i dopiero spokojnie jadly. Maja tez robale, brzuszki okropnie wzdete a od góry kregoslup widac. Siersc tez brudna, musialy zyc na dworze z mamusia, nie sa z warunków domowych :( Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 I inne psiaki z kwarantanny, jamniczek ma watek?: Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Borysek: Kazan i kompania: niestety kolesiostwo zepchneło Kazana na dalszy plan ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Z Kazanem jest piękna suczka, mix jakby z molosem? Widac po cycuszka, że wydala kilka miotów :( Obecnie, w schronisku jest po sterylizacji. Zrobimy jej zdjęcia poza kratami, ale w przyszlym tygodniu. Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Mamusia z maluchami, w ciąży trafiła do schroniska... :( Quote
Recommended Posts