doddy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czytnik leży u mnie w domu i czeka aż któraś ciotka go odbierze przed weekendem. ;) Tak więc w weekend będzie wiadomo, czy dobek ma chip. Quote
Lulka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='aisaK']....:-(....jak długo będzie w Krzyczkach i kto go tam zauważy? :-([/quote] jak dlugo da rade przezyc, a przy tej temperaturze i jego chudosci to niedlugo :shake: Quote
enia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lulka']jak dlugo da rade przezyc, a przy tej temperaturze i jego chudosci to niedlugo :shake:[/quote] lub zostanie pogryziony...... Quote
Ambra Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 i co z dobciem? co tu taka cisza?????????:roll: Quote
Ziutka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Ambra napisał(a):i co z dobciem? co tu taka cisza?????????:roll: Matko kochana...na śmierć zapomniałam o tym wątku (bo Tosia2 ząłozyła drugi):oops: Dobek już jest w nowym domu dzięki Tosi2 :multi: Quote
Ambra Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ziutka napisał(a):Matko kochana...na śmierć zapomniałam o tym wątku (bo Tosia2 ząłozyła drugi):oops: Dobek już jest w nowym domu dzięki Tosi2 :multi: UFFFFFFFF!!!! jest taki sliczny, bardzo sie ciesze~! :multi::multi::multi: Quote
amikat Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 pokażę go rodzinie z katowic która chciała FAdo... moze akurat Quote
doddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ciotka cyborg on już dawno w domu :eviltong: Quote
amikat Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 HURA!! a mnie 1/2 godziny temu AMbra powiedziała ze on biedny domu szuka a ja tu z Palucha polecam.... To ten z Palucha jednak w sobotę pojedzie hehehe. Quote
doddy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ciotka jak dojedzie to się bedziesz cieszyć :evil_lol: Bo znając Paluch to nigdy nie wiadomo :lol: Quote
Recommended Posts