Jump to content
Dogomania

Homer-ślepy pies z wyrokiem--->>> ma najwaspanilszy DOMEK !!!! :-)))

Recommended Posts

Posted

Virginia to Ty dałaś Hektora na alegratkę? bo trzebaby wyróżnić ogłoszenie - to sierobi wysyłając smsa - jakby każda z nas po 3 zł wysłała to psiak byłby wyrózniony i miałby większą szansę - poza tym ja bym go dała do sznaucerów - ale nie wiem czy można zmieniać tam kategorię?

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Virginia to Ty dałaś Hektora na alegratkę? bo trzebaby wyróżnić ogłoszenie - to sierobi wysyłając smsa - jakby każda z nas po 3 zł wysłała to psiak byłby wyrózniony i miałby większą szansę - poza tym ja bym go dała do sznaucerów - ale nie wiem czy można zmieniać tam kategorię?[/quote]

Nie, ja nie zamieszczałam ogłoszenia na ale.gratce. Ogłoszeniami zajmują się wolontariuszki ze schroniska. Ma już ogłoszenie w dziale sznaucery, zrobione przez Kamilę.

Posted

[quote name='virginia']Już napisałam, czekam na odpowiedź...:loveu: jestem przeeeeszczęśliwa:multi::multi:[/quote]
Ja też!:loveu:
To chłopaka na cudo ostrzyzonko i lecimy ogłaszać moocno:)

Posted

Nie zebym byla nachalna z tym strzyzeniem, ale jezeli niebyloby chetnych to ja bardzo chetnie:loveu:. Poruszyl mnie los psiaczka nic nie moglam dla niego zrobic wiec moze chociaz to... Teraz pytanie ile bedzie kosztowalo wyadoptowanie i kto to zrobi? Kiedy psiak pojedzie do nowego domku i kto go zawiezie bo z tego co wiem Agata nie ma mozliwosci odebrania psiaka (chyba nic nie pokrecilam):oops:

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Nie zebym byla nachalna z tym strzyzeniem, ale jezeli niebyloby chetnych to ja bardzo chetnie:loveu:. Poruszyl mnie los psiaczka nic nie moglam dla niego zrobic wiec moze chociaz to... Teraz pytanie ile bedzie kosztowalo wyadoptowanie i kto to zrobi? Kiedy psiak pojedzie do nowego domku i kto go zawiezie bo z tego co wiem Agata nie ma mozliwosci odebrania psiaka (chyba nic nie pokrecilam):oops:[/quote]
Napewno da się wszystko rozwiązć,oby Dt był. Przy tym reszta to pikuś ( Pikusiów nie obrażając:cool3:)

Posted

Adopcja psa oczywiście nie bedzie nic kosztowała. Wszystkim zajmię się ja i Lorien:-).

A ostrzyc go można krótko przed wyjazdem. Jeszcze dom Ci znać:loveu: Dzięki za propozycję.

Z transportem to jeszcze nie wiem jak bedzie, pomyślimy. Jeśli to Grudziądz to nie będzie problemu, a jesli Poznań.... też cos wymyślimy:loveu::eviltong:

Najważniejsze, aby mały miał ciepły kat.

Posted

malawaszka napisał(a):
jejku trzymam :kciuki: żeby się udało i drugie :kciuki: za szybkie znalezienie domku stałego!!!

Chyba nie ma się jeszcze co cieszyć. Z tego co zrozumiałam na wątku Poznańskiego sznupka to cos sie pokąplikowało. Obym się myliła!

Posted

Agata56 miała wybrać miedzy Poznańskim, a naszym sznaucerkiem. mam nadzieję, ze przygarnie Homerka, ponieważ zrozumiałam z tamtego watku, że maja problem z transportem.. itp.

Posted

Oby dwa psiaki bardzo mnie poruszyly, a poznanca najchetniej wzielabym do siebie na DS, ale to niemozliwe, tylko ze poznaniak to 100% sznaucer 2latek, a ten to juz pan w podeszlym wieku w dodatku nierasowy i slepotka:roll:. Teraz juz naprawde nie wiem, poznaniaka niechca wiezc bo niestety nie za wiele o nim wiadomo w dt jest juz jeden staly piesek i moze sie okazac ze sie niedogadaja a to jednak nie mala odleglosc zeby wracac... Bydgoszczanin jest lagodny zobaczymy jak to bedzie...

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Oby dwa psiaki bardzo mnie poruszyly, a poznanca najchetniej wzielabym do siebie na DS, ale to niemozliwe, tylko ze poznaniak to 100% sznaucer 2latek, a ten to juz pan w podeszlym wieku w dodatku nierasowy i slepotka:roll:. Teraz juz naprawde nie wiem, poznaniaka niechca wiezc bo niestety nie za wiele o nim wiadomo w dt jest juz jeden staly piesek i moze sie okazac ze sie niedogadaja a to jednak nie mala odleglosc zeby wracac... Bydgoszczanin jest lagodny zobaczymy jak to bedzie...

Myslę że Ślepuś jest w większej potrzebie. Poznaniak jest przystojniak i jestem pewna że nie posiedzi w schronie za długo a ten? Niewiadomo co może Go spotkać...

Posted

Proszę niech ktoś, kto wie więcej o Homerze, miał lub ma z nim jakikolwiek skontaktuje się ze mną jak najszybciej !
GG 6406141
tel. 602705569
Może (oby) będziemy mieć dla Was ważne informacje!

Posted

malawaszka napisał(a):
HOP HOP!!!! Majaa potrzebuje informacji!!!!!!!! :kciuki:

Malawaszka chyba się domysla, po przypadku Drenia, co się święci hehehe !
Zainteresowanym, z którymi nawiązałam kontakt wysłałam linki do Dreniowej sprawy ze szczegółami ... z kilku wątków
Potrzebujemy lepszych zdjęć i info nt koloru skóry, rodzaju i koloru sierści, osadzenia uszu itp !

Posted

Dzis dostałam takiego maila z allegro:

Witam,
Mam mocne przeświadczenie, że Homer jest Kerry Blue Terrierem. Hoduję psy tej rasy, mam ich 3. Jednym z nich jest 1,5 roczna suka wykupiona z "fabryki szczeniąt" w grudniu zeszłego roku. Nie mogę więc adoptowac Homera w obecnej chwili. Postaram się zainteresowac jego losem innych fanów tej rasy. Ze swojej strony oferować mogę pomoc w ewentualnym przewozie lub przekazac jakąś kwotę na rzecz Homera.
Pozdrawiam
Amari1
Maria Sołtan

:)Oby cos się ruszyło!!!

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dzis dostałam takiego maila z allegro:

Witam,
Mam mocne przeświadczenie, że Homer jest Kerry Blue Terrierem. Hoduję psy tej rasy, mam ich 3. Jednym z nich jest 1,5 roczna suka wykupiona z "fabryki szczeniąt" w grudniu zeszłego roku. Nie mogę więc adoptowac Homera w obecnej chwili. Postaram się zainteresowac jego losem innych fanów tej rasy. Ze swojej strony oferować mogę pomoc w ewentualnym przewozie lub przekazac jakąś kwotę na rzecz Homera.
Pozdrawiam
Amari1
Maria Sołtan

:)Oby cos się ruszyło!!!

Doskonale!
Z Majaaa mam stały kontakt przez gg. Dzisiaj postaram się zrobić zdjęcia;)