malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Virginia to Ty dałaś Hektora na alegratkę? bo trzebaby wyróżnić ogłoszenie - to sierobi wysyłając smsa - jakby każda z nas po 3 zł wysłała to psiak byłby wyrózniony i miałby większą szansę - poza tym ja bym go dała do sznaucerów - ale nie wiem czy można zmieniać tam kategorię? Quote
& Gloria & Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='malawaszka']Virginia to Ty dałaś Hektora na alegratkę? bo trzebaby wyróżnić ogłoszenie - to sierobi wysyłając smsa - jakby każda z nas po 3 zł wysłała to psiak byłby wyrózniony i miałby większą szansę - poza tym ja bym go dała do sznaucerów - ale nie wiem czy można zmieniać tam kategorię?[/quote] Nie, ja nie zamieszczałam ogłoszenia na ale.gratce. Ogłoszeniami zajmują się wolontariuszki ze schroniska. Ma już ogłoszenie w dziale sznaucery, zrobione przez Kamilę. Quote
& Gloria & Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Już wszyscy zapomnieli o Homerze:placz:? Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tutaj cioteczka ofetuje Homerkowi Dt na dwa miesiace :multi:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9263913#post9263913 Skontaktujcie się!!!!! Quote
& Gloria & Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Już napisałam, czekam na odpowiedź...:loveu: jestem przeeeeszczęśliwa:multi::multi: Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='virginia']Już napisałam, czekam na odpowiedź...:loveu: jestem przeeeeszczęśliwa:multi::multi:[/quote] Ja też!:loveu: To chłopaka na cudo ostrzyzonko i lecimy ogłaszać moocno:) Quote
& Gloria & Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Edi100']Ja też!:loveu: To chłopaka na cudo ostrzyzonko i lecimy ogłaszać moocno:)[/quote] Bardzoooo dziękuje za pomoc:-(:multi::multi::loveu: Quote
puzzle Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Nie zebym byla nachalna z tym strzyzeniem, ale jezeli niebyloby chetnych to ja bardzo chetnie:loveu:. Poruszyl mnie los psiaczka nic nie moglam dla niego zrobic wiec moze chociaz to... Teraz pytanie ile bedzie kosztowalo wyadoptowanie i kto to zrobi? Kiedy psiak pojedzie do nowego domku i kto go zawiezie bo z tego co wiem Agata nie ma mozliwosci odebrania psiaka (chyba nic nie pokrecilam):oops: Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Nie zebym byla nachalna z tym strzyzeniem, ale jezeli niebyloby chetnych to ja bardzo chetnie:loveu:. Poruszyl mnie los psiaczka nic nie moglam dla niego zrobic wiec moze chociaz to... Teraz pytanie ile bedzie kosztowalo wyadoptowanie i kto to zrobi? Kiedy psiak pojedzie do nowego domku i kto go zawiezie bo z tego co wiem Agata nie ma mozliwosci odebrania psiaka (chyba nic nie pokrecilam):oops:[/quote] Napewno da się wszystko rozwiązć,oby Dt był. Przy tym reszta to pikuś ( Pikusiów nie obrażając:cool3:) Quote
& Gloria & Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Adopcja psa oczywiście nie bedzie nic kosztowała. Wszystkim zajmię się ja i Lorien:-). A ostrzyc go można krótko przed wyjazdem. Jeszcze dom Ci znać:loveu: Dzięki za propozycję. Z transportem to jeszcze nie wiem jak bedzie, pomyślimy. Jeśli to Grudziądz to nie będzie problemu, a jesli Poznań.... też cos wymyślimy:loveu::eviltong: Najważniejsze, aby mały miał ciepły kat. Quote
Lorien:) Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Teraz pytanie ile bedzie kosztowalo wyadoptowanie i kto to zrobi? [/quote] W tym wypadku, ta adopcje będzie na pewno bezpłatna.;) Quote
Lorien:) Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wyprzedziłaś mnie Virginia o minutę z odpowiedzią:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jejku trzymam :kciuki: żeby się udało i drugie :kciuki: za szybkie znalezienie domku stałego!!! Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 malawaszka napisał(a):jejku trzymam :kciuki: żeby się udało i drugie :kciuki: za szybkie znalezienie domku stałego!!! Chyba nie ma się jeszcze co cieszyć. Z tego co zrozumiałam na wątku Poznańskiego sznupka to cos sie pokąplikowało. Obym się myliła! Quote
& Gloria & Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Agata56 miała wybrać miedzy Poznańskim, a naszym sznaucerkiem. mam nadzieję, ze przygarnie Homerka, ponieważ zrozumiałam z tamtego watku, że maja problem z transportem.. itp. Quote
puzzle Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Oby dwa psiaki bardzo mnie poruszyly, a poznanca najchetniej wzielabym do siebie na DS, ale to niemozliwe, tylko ze poznaniak to 100% sznaucer 2latek, a ten to juz pan w podeszlym wieku w dodatku nierasowy i slepotka:roll:. Teraz juz naprawde nie wiem, poznaniaka niechca wiezc bo niestety nie za wiele o nim wiadomo w dt jest juz jeden staly piesek i moze sie okazac ze sie niedogadaja a to jednak nie mala odleglosc zeby wracac... Bydgoszczanin jest lagodny zobaczymy jak to bedzie... Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Oby dwa psiaki bardzo mnie poruszyly, a poznanca najchetniej wzielabym do siebie na DS, ale to niemozliwe, tylko ze poznaniak to 100% sznaucer 2latek, a ten to juz pan w podeszlym wieku w dodatku nierasowy i slepotka:roll:. Teraz juz naprawde nie wiem, poznaniaka niechca wiezc bo niestety nie za wiele o nim wiadomo w dt jest juz jeden staly piesek i moze sie okazac ze sie niedogadaja a to jednak nie mala odleglosc zeby wracac... Bydgoszczanin jest lagodny zobaczymy jak to bedzie... Myslę że Ślepuś jest w większej potrzebie. Poznaniak jest przystojniak i jestem pewna że nie posiedzi w schronie za długo a ten? Niewiadomo co może Go spotkać... Quote
Majaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Proszę niech ktoś, kto wie więcej o Homerze, miał lub ma z nim jakikolwiek skontaktuje się ze mną jak najszybciej ! GG 6406141 tel. 602705569 Może (oby) będziemy mieć dla Was ważne informacje! Quote
malawaszka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 HOP HOP!!!! Majaa potrzebuje informacji!!!!!!!! :kciuki: Quote
Majaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 malawaszka napisał(a):HOP HOP!!!! Majaa potrzebuje informacji!!!!!!!! :kciuki: Malawaszka chyba się domysla, po przypadku Drenia, co się święci hehehe ! Zainteresowanym, z którymi nawiązałam kontakt wysłałam linki do Dreniowej sprawy ze szczegółami ... z kilku wątków Potrzebujemy lepszych zdjęć i info nt koloru skóry, rodzaju i koloru sierści, osadzenia uszu itp ! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dzis dostałam takiego maila z allegro: Witam, Mam mocne przeświadczenie, że Homer jest Kerry Blue Terrierem. Hoduję psy tej rasy, mam ich 3. Jednym z nich jest 1,5 roczna suka wykupiona z "fabryki szczeniąt" w grudniu zeszłego roku. Nie mogę więc adoptowac Homera w obecnej chwili. Postaram się zainteresowac jego losem innych fanów tej rasy. Ze swojej strony oferować mogę pomoc w ewentualnym przewozie lub przekazac jakąś kwotę na rzecz Homera. Pozdrawiam Amari1 Maria Sołtan :)Oby cos się ruszyło!!! Quote
& Gloria & Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dzis dostałam takiego maila z allegro: Witam, Mam mocne przeświadczenie, że Homer jest Kerry Blue Terrierem. Hoduję psy tej rasy, mam ich 3. Jednym z nich jest 1,5 roczna suka wykupiona z "fabryki szczeniąt" w grudniu zeszłego roku. Nie mogę więc adoptowac Homera w obecnej chwili. Postaram się zainteresowac jego losem innych fanów tej rasy. Ze swojej strony oferować mogę pomoc w ewentualnym przewozie lub przekazac jakąś kwotę na rzecz Homera. Pozdrawiam Amari1 Maria Sołtan :)Oby cos się ruszyło!!! Doskonale! Z Majaaa mam stały kontakt przez gg. Dzisiaj postaram się zrobić zdjęcia;) Quote
Majaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 NO no własnie w tej sprawie prosiłam o kontakt ! Kerrakomaniacy już wiedzą o psiaku Chyba pisałyśmy w tym samym momencie z Virginia Quote
Recommended Posts