Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jest za dobrze, były stany padaczkowe, minęły ale Malizna okropnie wychudła i jest bardzo nieswoja. Daje się brać na ręce i w ogóle jest cicha i grzeczna.

Posted

Niesamowite, jak człowieka może uszczęśliwić bajzel na blacie kuchennym i obelgi miotane w jego kierunku kiedy się sprawcę zamieszania zestawia na podłogę :loveu:
A już myślałam, że to koniec.

Ale wróciła stara, dobra łobuzica.

Guest Elżbieta481
Posted

I my trzymamy kciuki za naszą ulubienicę!
E/W

Posted

Zgubiła mi się dzisiaj Malizna
Wpadłam już w przerażenie, obszukałam cały dom, obeszłam podwórko, wołałam jak szalona.

W końcu usłyszałam, że Żabągowy szczek dobiega z domu!
Weszłam do kuchni, słychac sopranik a psa nie ma :shake:

Aż w końcu zlokalizowałam ją ZA BUTLĄ GAZOWĄ, z tyłu obok kuchenki
Ona ciągle wskakuje na mały blat obok kuchenki a stamtąd na nią i wyżera wszystko co znajdzie, ale żeby wleźć ZA butlę - tego jeszcze nie widziałam...

Posted

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=Red][B]STO LAT NERISKU[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg[/IMG]
[URL="http://koneser.interia.pl/galerie/smakosz/najdrozszy-szampan-swiata/zdjecie/duze,716834,1,525"]żrodło [/URL]

Guest Elżbieta481
Posted

Ja już przekroczyłem 50-tkę-mam sie zacząć martwić?
Waldek

Posted

[quote name='waldi481']Ja już przekroczyłem 50-tkę-mam sie zacząć martwić?
Waldek[/QUOTE]

Słyszałam, że 50 to tylko 25 na jedną nóżkę. Nie ma się więc o co martwić.

100 lat !!!!

Posted

Dziękuję :loveu:

Żabąg dzisiaj w nocy wlazł na biurko i głośno mlaszcząc oblizywał słoik z miodem, który tam stał. Żeby nie było - parę dni temu udało jej się taki słoik odkręcić i 1/4 miody wyciamkać. Ale to nic, podobno po atakach trzeba uzupełnić poziom glukozy :evil_lol:

Posted

dobrze wiedzieć;) bo już myślałam że tylko ja jestem z tych okolic.
możesz mi powiedziec coś więcej o tej starszej pani z Pomiechówka co pomaga psom? bo siostra do mnie dziś zadzwoniła że w gazecie czytała o niej....ale to było wydanie sprzed dwóch lat.

Posted

Wiele jest o tej pani opinii, ja na prośbę dogomaniaków zrobiłam mały wywiad wśród okolicznych wetów, którzy jej pomagali i generalnie to trudna osoba. Niby chce dawać psy do adopcji, ale kogoś tam oskarżyła, że jej psa ukradł itp. Weci mówili, że cięzko od niej zabrać psa, wysyłali do niej sporo osób, które odchodziły z kwitkiem.

Posted

Wiele jest o tej pani opinii, ja na prośbę dogomaniaków zrobiłam mały wywiad wśród okolicznych wetów, którzy jej pomagali i generalnie to trudna osoba. Niby chce dawać psy do adopcji, ale kogoś tam oskarżyła, że jej psa ukradł itp. Weci mówili, że cięzko od niej zabrać psa, wysyłali do niej sporo osób, które odchodziły z kwitkiem.