Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żabąg siedzi w pralce.
Automatycznej :-o

I nie chce wyjść

Odkręciłam drzwiczki żeby się przypadkiem nie zatrzasnęły, i niech tam sobie śpi nieborak mój...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

I nasz też..Biedulka maluteńka..
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

Nie zauważyliśmy..Jak się czujesz malusieńka biedo?
Elżbieta

Posted

Przeczekaliśmy i jest znowu ok.

Oznacza to:

-skakanie po biurku i włączanie okna POMOCY DLA FIREFOXA na przykład 68 razy
- przełażenie z biurka na parapet i molestowanie kota, a raczej jego miski
- darcie gęby na jakąkolwiek uwagę wygłoszoną w jej kierunku.

Teraz siedzi na łóżku i patrzy na mnie. Jak się pytam "co tam, Żabąg?" rozdziawia paszczę i śpiewa.

Ona nie cierpi dotykania.
Jedyny moment kiedy można ją głaskać do woli to ten, w którym mi się przed snem układa na brzuchu. Ale to też raczej mnie sprawia przyjemność, nie jej.

Posted

No bo to bidok jest, nieborak taki... na spacerze w sobotę położyła się i zasnęła

[IMG]http://images38.fotosik.pl/178/2e5fef6203eebad2med.jpg[/IMG]

Guest Elżbieta481
Posted

Bolało ją coś?:-(Pamietam naszą Majunię-zawsze cofała główkę i wydawało mi się,że ją boli.Co za wstrętne choróbsko!:angryy:
E

Posted

Były dziewczyny z aparatem i poszłyśmy na spacer, może za wcześnie po dawce luminalu.
Wróciła sama, szła na smyczy zachęcana przez Kasię bo nie bardzo chciała z iść z ludźmi których nie zna, ale jakoś poszło.

Nie wydaje mi się, żeby ją coś bolało, właśnie była na parapecie i wyżarła kotu wszystko co tam miał :mad:

Guest Elżbieta481
Posted

Żeby jej nie zaszkodziło-mały głodomorek!
E/W

Posted

Dzisiaj moje zasady wychowawcze poległy i się na nią nadarłam i powiedziałam, że zaraz dostanie w dupsko.

Wlazła na blat, zwaliła słoik z kawą rozpuszczalną (taką pylistą, nie w granulkach), na to wywaliła czajnik z wodą. Wszyscy po tym poskakali :placz:. Pomyślałam, żeby to posypać cukrem, wylać ze 2 kartony mleka i zaprosić gości na kawę z terakoty, ale nie mam mleka :roll:

Dziwne, że ten diabeł wcielony na słowa "wynocha do pokoju" karnie tam podyrdał i siedzi do teraz. Znaczy ona coś jednak kapuje, tylko udaje głąba:mad:.

Posted

Nie przejmuj się, koffana ;) To mógł być np. syrop, taki do wody z sokiem... Widziałaś kiedyś collie wytarzanego w syropie? A zanim wróciłam do domu, zdążyło przeschnąć :evil_lol: Nie taka zła ta Malizna...

Posted

Faktycznie,Neris miała dużo szczęścia!:evil_lol:
Matko jedyna - collie z zaschniętym syropem na futrze:diabloti:
Taka kawa,to przy tym tzw."pikuś":evil_lol:

Posted

Źle prawicie, kobiety, albowiem zaprawdę powiadam Wam- po włożeniu takiego collie do wanny pełnej wody otrzymujemy wannę pełną kompotu, a kawę z podłogi zebrać ciężko... strasznie się toto rozmazuje i wciąż otrzymujemy pokłady nierozpuszczonej kawy co przylgnęła do podłogi.